zoekt een

Wijkverpleegkundige

Persoonlijk contact en mensgerichte zorg is voor jou belangrijk! Als wijkverpleegkundige voel je je verbonden met jouw cliënten en hun naasten, hoe complex en uitdagend de zorgvraag ook is. Je voert de regie over de totale zorg, maar maakt het verschil als het gaat om persoonlijke begeleiding. Daarom wil jij dit werk doen!

Wat ga je doen?
 • Je indiceert de zorg rondom die cliënt, wijst deze toe en stelt bij als dit nodig is.
 • Je stimuleert de zelfredzaamheid en het herstel van de cliënt.
 • Je stelt samen met de cliënt het zorgleefplan op en past dit als nodig aan.
 • Je zorgt dat de cliënt op een verantwoorde manier zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen in samenspraak met familie, mantelzorg en externe partijen zoals huisarts of gemeente.
 • Je verleent klantgerichte persoonlijke verzorging en acute zorg en voert daarbij verpleegtechnische en voorbehouden handelingen uit.
 • Je geeft preventief advies, instructie en voorlichting aan cliënten, mantelzorgers en collega’s.
 • Je begeleidt en coacht collega’s, stagiaires en leerlingen bij de uitoefening van hun beroep.

Bij Rivas Wijkverpleging vinden het belangrijk dat jij het werk doet waarvoor je bent opgeleid en aangenomen. Dit vertaalt zich in het verlenen van passende zorg aan onze cliënten, zonder onnodige administratieve handelingen. We ondersteunen je hierbij met de juiste (digitale) middelen. Je neemt de verantwoordelijkheid die past bij jouw rol en wij bieden jou de kans om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied tot regiewijkverpleegkundige of om je te specialiseren in bepaalde aandachtsgebieden. Denk hierbij aan palliatieve zorg, oncologische zorg of valpreventie. Onze Rivas Academie kan je bij je persoonlijke ontwikkelingswensen ondersteunen.

Waar ga je werken?
Rivas Wijkverpleging verleent jaarlijks aan ruim 7.000 cliënten zorg aan huis. Zij beoordelen onze zorg met een 9! Ons aanbod loopt uiteen van basiszorg tot gespecialiseerde (wond)zorg en beeldzorg. Meer dan 1.100 betrokken collega’s zetten zich dagelijks in voor mensgerichte zorg bij mensen thuis. Wij werken volgens de Planetree filosofie, wat staat voor zorg zoals je je dierbaren gunt. Wij verlenen deze zorg in een groot werkgebied, met onze thuisstad Gorinchem als centraal middelpunt. Past de dynamiek van de stad bij je of voel je je helemaal thuis in de polder en ben je benieuwd waar wij allemaal actief zijn? Kijk even op onze website naar ons werkgebied.

Onze wijkteams worden aangestuurd door een duo bestaande uit een teammanager, die zich richt op de bedrijfsvoering, en een regiewijkverpleegkundige, die zich richt op de kwaliteit van zorg. Voor jou als medewerker betekent dit dat je vakinhoudelijk een leidinggevende hebt om mee te sparren, maar dat je er ook op kunt rekenen dat alle regelzaken goed op orde zijn. Jouw zeggenschap als zorgprofessional is belangrijk.

Wie ben jij?
Als wijkverpleegkundige ben je het vertrouwde gezicht van Rivas Wijkverpleging voor onze cliënten en contactpersoon voor de partners (huisartsen, apothekers en sociaal domein) in jouw werkgebied. Je bent een zelfstandige wijkverpleegkundige en vervult een adviserende rol richting je collega's in de wijk en ondersteunt de regiewijkverpleegkundig daar waar nodig en mogelijk.
 • Je bent minimaal in het bezit van een diploma Verpleegkundige op Hbo 6-niveau.
 • Je bent Hepatitis B gevaccineerd (of bent bereid hiertoe) en je hebt een BIG registratie.
 • Je bent bereid de aanvullende interne opleiding tot zorgregisseur te volgen.
 • Je hebt een rijbewijs B en een eigen auto.

Wat bieden wij?
Wij vertrouwen erop dat jij goed bent in wat je doet. Je krijgt dit er van ons voor terug:
 • Je verdient een salaris tussen € 3.025,81 en € 4.061,27 conform FWG50 volgens de Cao VVT. De salarisinschaling is afhankelijk van je werkervaring.
 • Je krijgt 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Kies zelf of je je vakantiegeld en/of eindejaarsuitkering per maand of per jaar ontvangt.
 • Je tekent een vast contract voor het aantal uur wat je afspreekt met de leidinggevende.
 • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao VVT, zoals reiskosten en verlofdagen maar ook een automatische pensioenopbouw en collectieve aanvullende zorgverzekering.
 • Je kiest zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden (MKA-regeling Zorg) en je profiteert van Rivas Benefits.

Heb je interesse?
Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel of app je recruitment op 06 30 55 70 46. Staat jouw plaats uit onze regio hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Contact

Oscar Bontje
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Stichting Land van Horne

HBO Verpleegkundige ouderenzorg

Weert
16 - 20 uur
Máxima MC

Verpleegkundige MC/HC/Neonatologie

Veldhoven
24 - 36 uur
TWB, Thuiszorg West-Brabant

Wijkverpleegkundige Leerteam Roosendaal

Roosendaal
24 - 36 uur