zoekt een

Verpleegkundige Wijkverpleging

Persoonlijk contact en mensgerichte zorg is voor jou belangrijk! In deze diverse functie voel je je verbonden met jouw cliënten en hun naasten. Je bent er voor de noodzakelijke zorg en voorlichting, maar maakt het verschil als het gaat om persoonlijke begeleiding. Elke cliënt is voor jou uniek en kan rekenen op jouw aandacht. Dat is waarom jij dit werk wil doen!

Wat ga je doen?
 • Je geeft samen met cliënten en hun naasten de zorg vorm.
 • Je voert verpleegtechnische handelingen uit.
 • Je regelt aanvullende zorg of ondersteuning als dat nodig is.
 • Je rapporteert over de voortgang aan je cliënten.
 • Je werkt nauw samen met collega’s, verwijzers en mantelzorgers.

Bij Rivas Wijkverpleging vinden het belangrijk dat jij het werk doet waarvoor je bent opgeleid en aangenomen. Dit vertaalt zich in het verlenen van passende zorg aan onze cliënten, zonder onnodige administratieve handelingen. We ondersteunen je hierbij met de juiste (digitale) middelen. Je neemt de verantwoordelijkheid die past bij jouw rol en wij bieden jou de kans om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied tot (regie)wijkverpleegkundige of om je te specialiseren in bepaalde aandachtsgebieden. Denk hierbij aan palliatieve zorg, oncologische zorg of valpreventie. Onze Rivas Academie kan je bij je persoonlijke ontwikkelingswensen ondersteunen.

Waar ga je werken?
Rivas Wijkverpleging verleent jaarlijks aan ruim 7.000 cliënten zorg aan huis. Zij beoordelen onze zorg met een 9! Ons aanbod loopt uiteen van basiszorg tot gespecialiseerde (wond)zorg en beeldzorg. Meer dan 1.100 betrokken collega’s zetten zich dagelijks in voor mensgerichte zorg bij mensen thuis. Wij werken volgens de Planetree filosofie, wat staat voor zorg zoals je je dierbaren gunt. Wij verlenen deze zorg in een groot werkgebied, met onze thuisstad Gorinchem als centraal middelpunt. Past de dynamiek van de stad bij je of voel je je helemaal thuis in de polder en ben je benieuwd waar wij allemaal actief zijn? Kijk even op onze website naar ons werkgebied.

Onze wijkteams worden aangestuurd door een duo bestaande uit een teammanager, die zich richt op de bedrijfsvoering, en een regiewijkverpleegkundige, die zich richt op de kwaliteit van zorg. Voor jou als medewerker betekent dit dat je vakinhoudelijk een leidinggevende hebt om mee te sparren, maar dat je er ook op kunt rekenen dat alle regelzaken goed op orde zijn. Jouw zeggenschap als zorgprofessional is belangrijk.

Wie ben jij?
Als verpleegkundige ben je het vertrouwde gezicht van Rivas Wijkverpleging voor onze cliënten en contactpersoon voor de partners (huisartsen, apothekers en sociaal domein) in jouw werkgebied. Je bent een zelfstandige verpleegkundige en vervult een ondersteunende en adviserende rol richting je collega's in de wijk.
 • Je bent minimaal in het bezit van een diploma Verpleegkundige op Mbo 4-niveau.
 • Je bent Hepatitis B gevaccineerd (of bent bereid hiertoe) en je hebt een BIG registratie.
 • Je hebt een rijbewijs en een auto.

Wat bieden wij?
Wij vertrouwen erop dat jij goed bent in wat je doet. Je krijgt dit er van ons voor terug:
 • Je verdient een salaris tussen € 2.949,59 en € 3.575,63 conform FWG 45 volgens de Cao VVT. De salarisinschaling is afhankelijk van je opleiding en werkervaring..
 • Je krijgt 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Kies zelf of je je vakantiegeld en/of eindejaarsuitkering per maand of per jaar ontvangt.
 • Je tekent een vast contract voor het aantal uur wat je afspreekt met de leidinggevende.
 • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, zoals reiskosten en verlofdagen maar ook een automatische pensioenopbouw en collectieve aanvullende zorgverzekering.
 • Je kiest zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden (MKA-regeling Zorg) en je profiteert van Rivas Benefits.

Heb je interesse?
Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel of app met Thomas de Vos (recruiter) via 06 47 53 34 80. Staat jouw plaats uit onze regio hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Contact

Thomas A-Loi de Vos
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Robert Coppes Stichting

Flexpool medewerker

Vught
In overleg
Kempenhaeghe

Schoolverpleegkundige Berkenschutse

Heeze
36 - 40 uur