zoekt een

Verpleegkundig specialist ouderengeneeskunde

De vacature blijft open tot de geschikte kandidaat is gevonden.

Als verpleegkundig specialist bij Rivas Zorggroep zijn kwaliteit, continuïteit en mensgerichtheid belangrijke waarden voor jou. Met jouw expertise draag jij bij aan de uitstekende zorg die Rivas Zorggroep dagelijks levert. Dat is waarom jij dit werk wil doen!

Wat ga je doen?
Je vervult een verbindende functie tussen medisch beleid en verpleegkundige zorg. Als verpleegkundig specialist bij Rivas Zorggroep werk je zelfstandig, maar ook nauw samen met de Specialist Ouderengeneeskunde, de verpleegkundigen, de zorgteams en paramedici. Je verricht zelfstandig lichamelijk onderzoek, stelt medische en verpleegkundige diagnoses, zet bijbehorende behandeling in, schrijft medicatie voor en evalueert deze.

Als verpleegkundig specialist voer je de regie op de behandeling, coördineer je de zorg en stuur je het multidisciplinaire behandelteam aan met aandacht voor preventie, leefstijlmanagement, ondersteuning en coaching. Jij bent van grote meerwaarde doordat je zorgt voor continuïteit van zorg voor cliënten en het team. Ook heb je een rol in het signaleren, initiëren en opzetten van projecten, die de kwaliteit van de zorg én het welzijn van onze cliënten verhogen.

Als vakgroep bieden we medische zorg aan mensen met dementie en somatische problemen. En daarnaast op onze Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ) afdeling, Eerstelijns Verblijf (ELV) afdeling en in de eerste lijn. Er zijn dus genoeg mogelijkheden binnen de organisatie om afwisselend en met plezier je werk te kunnen doen!

Waar ga je werken?
De vakgroep ouderengeneeskunde bestaat uit? specialisten ouderengeneeskunde, een aantal ANIOS, een verpleegkundig specialist en een Physician assistant. Het is een stabiel, vooruitstrevend en kundig team waarin talent de ruimte krijgt om verder te ontwikkelen. Collega’s zijn erg gericht op samenwerken en samen delen: ook moeilijke zaken zijn bespreekbaar. Kortom: een fijne, professionele omgeving waarin jij je snel thuis zult voelen!

Wie ben jij?
  • Jij hebt de masteropleiding Advanced Nursing Practice afgerond en hebt affiniteit met ouderenzorg.
  • Je bent BIG-geregistreerd en Hepatitis B gevaccineerd.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en beschikt over een eigen auto.

Wat bieden wij?
Wij vertrouwen erop dat je goed bent in wat je doet. Dit krijg je er van ons voor terug:
  • Je verdient een salaris tussen € 4264,33 en € 6423,20 conform FWG65 volgens de Cao VVT. De salarisinschaling is afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
  • Je krijgt 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Kies zelf of je je vakantiegeld en/of eindejaarsuitkering per maand of per jaar ontvangt.
  • Je tekent een contract voor onbepaalde tijd voor 24 tot 36 uur in de week. Het aantal uur spreek je af met de leidinggevende.
  • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, zoals reiskosten en verlofdagen maar ook een automatische pensioenopbouw en collectieve aanvullende zorgverzekering.
  • Je kiest zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden (MKA-regeling Zorg) en profiteert van Rivas Benefits at work.
  • Je wordt gestimuleerd om te werken aan je persoonlijke ontwikkelingswensen, onze Rivas Academie kan je hierbij ondersteunen.

Heb je interesse?
Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie en voor de mogelijkheden om als ZZP-er bij ons te komen werken, neem je contact op met Marloes Bijl (Manager Expertise Centrum) op 06 51 30 66 19 of met Jeroen van der Ploeg (specialist ouderengeneeskunde) op 06 83 27 64 27. Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel of WhatsApp met Thomas de Vos (recruiter) via 06 47 53 34 80.

Contact

Thomas A-Loi de Vos
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Jeroen Bosch Ziekenhuis

HBO verpleegkundige Orthopedie

's-Hertogenbosch
24 - 36 uur
Vitalis WoonZorg Groep

Leerwerkplek Verpleegkunde niveau 6

Eindhoven
In overleg
GGZ Westelijk Noord-Brabant

Verpleegkundig Specialist team LVB Ambulant

Halsteren
16 - 36 uur