zoekt een

Verzorgende plus

Jij maakt het verschil door persoonlijke aandacht voor de cliënt, dat is jouw doel! Met jouw zorg lever je een bijdrage aan de kwaliteit van leven van onze cliënten. Je stelt de zorgwensen en -behoeften van je cliënten centraal en zoekt naar een passende zorg oplossing. Je bekijkt wat de cliënt nog zelf kan, of dat er digitale zorg kan worden ingezet en voor welke zorg fysieke zorg aan huis nodig is. Dit doe je uiteraard in overleg met de cliënt. Elke cliënt is voor jou uniek en kan rekenen op jouw aandacht. Daarom wil jij dit werk doen!

Wat ga je doen?
Als verzorgende plus verpleeg, begeleid, ondersteun en verzorg je cliënten conform het zorgplan, waarbij behoud of verbeteren van het functioneren in relatie tot de kwaliteit van leven, gezondheid en ziekte centraal staat. Naast de reguliere werkzaamheden van een verzorgende IG verricht je ook de volgende taken:
 • Je coördineert zorg en onderhoudt contacten met de naasten van cliënten
 • Je stelt een zorgplan op in overleg met de cliënt en, aansluitend op de indicatie, in samenwerking met en onder verantwoordelijkheid van een wijkverpleegkundige.
 • Je werkt zelfstandig, waarbij je het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten bent. Je waarborgt de continuïteit, je evalueert en past het zorgplan, in overleg met betrokkenen, zo nodig aan.
 • Je signaleert veranderingen bij de cliënt en anticipeert hierop. Je regelt waar nodig, aanvullende zorg en/of ondersteuning in overleg met de cliënten en hun naasten.
 • Je draagt zorg voor een goede dossiervorming rondom de cliënt, zoals rapportage, zorgkaart up-to-date houden, arbocheck, risicosignalering en eventuele andere noodzakelijke screenings.
 • Je hebt een specifiek aandachtsveld in het kader van de taakverdeling binnen een team, zoals bijvoorbeeld ergocoach, valpreventie.
 • Je bent bevoegd en bekwaam werkbegeleider voor onze studenten en stagiaires of bereid om dit te behalen.
 • Je neemt actief deel aan projecten en werkgroepen binnen en buiten de wijkverpleging.

Bij Rivas Wijkverpleging vinden het belangrijk dat jij het werk doet waarvoor je bent opgeleid en aangenomen. Dit vertaalt zich in het verlenen van passende zorg aan onze cliënten, zonder onnodige administratieve handelingen. We ondersteunen je hierbij met de juiste (digitale) middelen. Je neemt de verantwoordelijkheid die past bij jouw rol en wij bieden jou de kans om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied tot verpleegkundige of om je te specialiseren in bepaalde aandachtsgebieden. Denk hierbij aan palliatieve zorg, oncologische zorg of valpreventie. Onze Rivas Academie kan je bij je persoonlijke ontwikkelingswensen ondersteunen.

Waar ga je werken?
Rivas Wijkverpleging verleent jaarlijks aan ruim 7.000 cliënten zorg aan huis. Zij beoordelen onze zorg met een 9! Ons aanbod loopt uiteen van basiszorg tot gespecialiseerde (wond)zorg en beeldzorg. Meer dan 1.100 betrokken collega’s zetten zich dagelijks in voor mensgerichte zorg bij mensen thuis. Wij werken volgens de Planetree filosofie, wat staat voor zorg zoals je je dierbaren gunt. Wij verlenen deze zorg in een groot werkgebied, met onze thuisstad Gorinchem als centraal middelpunt. Past de dynamiek van de stad bij je of voel je je helemaal thuis in de polder en ben je benieuwd waar wij allemaal actief zijn? Kijk even op onze website naar ons werkgebied.

Onze wijkteams worden aangestuurd door een duo bestaande uit een teammanager, die zich richt op de bedrijfsvoering, en een regiewijkverpleegkundige, die zich richt op de kwaliteit van zorg. Voor jou als medewerker betekent dit dat je vakinhoudelijk een leidinggevende hebt om mee te sparren, maar dat je er ook op kunt rekenen dat alle regelzaken goed op orde zijn. Jouw zeggenschap als zorgprofessional is belangrijk.

Wie ben jij?
Als verzorgende plus ben je het vertrouwde gezicht van Rivas Wijkverpleging voor onze cliënten en contactpersoon voor de partners (huisartsen, apothekers en sociaal domein) in jouw werkgebied. Je bent een zelfstandige verzorgende plus en vervult een ondersteunende en adviserende rol richting je collega's in de wijk.
 • Je bent minimaal in het bezit van een diploma verzorgende IG op Mbo niveau 3, eventueel aangevuld met een diploma EVV óf een diploma Maatschappelijke zorg op Mbo niveau 4.
 • Je bent Hepatitis B gevaccineerd (of bereid hiertoe).
 • Je bent geregistreerd in het kwaliteitsregister en behaald voldoende accreditatiepunten of je bent bereid om deze punten te halen en jaarlijks bij te houden.
 • Je neemt zelf het initiatief om op de hoogte blijven van ontwikkelingen en vakkennis binnen het werkveld.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een eigen auto.

Wat bieden wij?
Wij vertrouwen erop dat jij goed bent in wat je doet. Je krijgt dit er van ons voor terug:
 • Je verdient een salaris tussen € 2422,64 en € 3.159,64 conform FWG 40 volgens de Cao VVT. De salarisinschaling is afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
 • Je krijgt 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Kies zelf of je je vakantiegeld en/of eindejaarsuitkering per maand of per jaar ontvangt.
 • Je tekent een vast contract voor het aantal uur in de week wat je met de leidinggevende afspreekt.
 • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao VVT, zoals reiskosten en verlofdagen maar ook een automatische pensioenopbouw en collectieve aanvullende zorgverzekering.
 • Je kiest zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden (MKA-regeling Zorg) en je profiteert van Rivas Benefits at work.

Heb je interesse?
Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel of app je recruitment op 06 30 55 70 46.

Contact

Thomas A-Loi de Vos
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Park Zuiderhout

Verzorgende IG - FLEX!

Teteringen
0 - 32 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Verzorgende IG - VIN - Tilburg

Tilburg
24 - 28 uur
Neos

Verzorgende IG Bijzondere Doelgroepen

Eindhoven
16 - 32 uur