zoekt een

ANIOS Ouderengeneeskunde

Jij bent de ANIOS die zich wil ontwikkelen in het veelzijdige en dynamische werk in de zorg. Binnen Rivas Zorggroep bedienen we de hele keten en bieden jou de mogelijkheid om daar ervaring op te doen. Een goede basis voor het bieden van de juiste zorg op de juiste plek. Door jouw persoonlijke aandacht en proactieve aanpak zorg jij ervoor dat de patiënt de beste zorg krijgt!

Wat ga je doen?
Je wordt afdelingsarts van een aantal afdelingen van de langdurige zorg, somatiek, psychogeriatrie of denk aan speciale doelgroepen zoals Korsakov, palliatieve zorg. of van GRZ. Je voert de regie en zorgt samen met de rest van het multidisciplinaire team voor goede kwaliteit van zorg. Dit alles onder de supervisie van een specialist ouderengeneeskunde. Je draait mee in de bereikbaarheidsdienst in de avond- en weekenduren, waarbij de nachten zijn uitbesteed.

Waar ga je werken?
De vakgroep ouderengeneeskunde bestaat uit specialisten ouderengeneeskunde, een aantal ANIOS, een verpleegkundig specialist en een Physician assistant. Het is een stabiel, vooruitstrevend en kundig team waarin talent de ruimte krijgt om verder te ontwikkelen. Collega’s zijn erg gericht op samenwerken en samen delen: ook moeilijke zaken zijn bespreekbaar. Kortom: een fijne, professionele omgeving waarin jij je snel thuis zult voelen!

Het Expertise Centrum van Rivas Zorggroep levert ketenzorg en bundelt kennis en ervaring van diverse behandelaren. Onze expertise zetten we in voor cliënten, collega’s, verwijzers en andere professionals. Zodat we met elkaar de juiste zorg op de juiste plaats leveren. Hiermee realiseren wij zowel samenhangende als kwalitatief goede zorg voor onze cliënten. Een kwalitatief beter leven voor onze cliënten bereiken we door krachten te bundelen. De gedreven professionals van het Expertise Centrum bieden op dagelijkse basis zorg in het Beatrixziekenhuis, in onze verpleeghuizen en woonzorgcentra, op de afdelingen revalidatie & herstel en in de eerste lijn. Door onze zorg op de juiste plek te leveren, werken we aan onze ambitie om de integrale eerstelijnszorg, onder andere rondom kwetsbare ouderen, nog beter en steviger te positioneren.

Wie ben jij?
  • Je bent afgestudeerd als basisarts.
  • Je hebt een BIG registratie en bent Hepatitis B gevaccineerd (of bereid hiertoe).
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs (B) en een auto.

Wat bieden wij?
Wij vertrouwen erop dat jij goed bent in wat je doet. Je krijgt dit er van ons voor terug:
  • Je verdient een salaris tussen € 3.942,98 en € 5.939,16 conform FWG65 volgens de Cao VVT. De salarisinschaling is afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
  • Je krijgt 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Kies zelf of je je vakantiegeld en/of eindejaarsuitkering per maand of per jaar ontvangt.
  • Je tekent een jaarcontract voor 32 tot 36 uur per week.
  • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao VVT, zoals reiskosten en verlofdagen maar ook een automatische pensioenopbouw en collectieve aanvullende zorgverzekering.
  • Je kiest zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden (MKA-regeling Zorg) en je profiteert van Rivas Benefits at work.

Heb je interesse?
Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Marloes Bijl (Manager Expertisecentrum) op 06 51 30 66 19. Voor vragen over de sollicitatieprocedure? Bel de recruiter op 06 30 55 70 46.

Contact

Denice Sijsens
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

AVG/Jeugd/Basisarts

Boxtel
In overleg
GGZ Westelijk Noord-Brabant

Psychiater

Halsteren
16 - 36 uur
Zorggroep Elan

Vacature huisarts voor langdurige waarneming

Helmond
In overleg