zoekt een

Ergotherapeut

Jij hebt al enkele jaren werkervaring en richt je op de poliklinische en klinische behandeling van de cliënten en bewoners. Je stelt de cliënten en bewoners centraal en optimaliseert de wijze waarop zij zelfstandig dagelijkse activiteiten uitvoeren. Deze mensgerichte zorg maakt dat dit de baan is voor jou!

Wat ga je doen?
Als Ergotherapeut bij Rivas Zorggroep werk je met collega's in je eigen vakgroep voor diverse onderdelen en in multidisciplinaire teams voor diverse cliëntengroepen. Het ergotherapeutisch team behandelt cliënten en bewoners gericht op het bereiken van een optimale wijze van zelfstandig uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Je bent verantwoordelijk voor de afdelingen somatiek, PG en psychogeriatrie, maar ook krijg je regelmatig vragen uit het hospice en de ELV.

Het behandelen leidt voor de cliënt en bewoner tot concrete resultaten op het gebied van zelfstandigheid ten aanzien van persoonlijke verzorging, dagbesteding en besteding van vrije tijd. De werkzaamheden bestaan uit poliklinische en klinische behandelingen van cliënten en bewoners met allerlei diagnosen. Naast EEE-vragen ben je ook aanwezig op poli’s voor belasting / belastbaarheid.

Waar ga je werken?
Rivas Zorggroep levert als ketenzorgorganisatie in een groot gebied in het midden van Nederland, wijkverpleging, ziekenhuiszorg, revalidatiezorg, eerste lijnszorg en verpleeghuiszorg. De beste zorg realiseren voor elke bewoner, cliënt en patiënt. Dát is het resultaat waar de bijna 5.000 medewerkers en 1100 vrijwilligers van Rivas Zorggroep zich dagelijks voor inspannen.

De vakgroep Ergotherapie is onderdeel van het Expertise Centrum van Rivas Zorggroep. Het Expertise Centrum bundelt kennis en ervaring van diverse behandelaren. Dit zijn arts assistenten, GOAC verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en physician assistants, psychologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten, logopedisten en natuurlijk collega’s van de medische staf ouderengeneeskunde.

Wie ben jij?
  • Je beschikt over een Hbo diploma Ergotherapie en bent (her)geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici.
  • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring als Ergotherapeut, bij voorkeur ook ervaring met Eerstelijns Ergotherapie.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een eigen auto.

Wat bieden wij?
  • Je verdient een salaris tussen € 3115,- en € 4391,- conform FWG55 volgens de Cao Ziekenhuizen. De salarisinschaling is afhankelijk van je werkervaring.
  • Je krijgt vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van beide 8,33%. Kies zelf of je je vakantiegeld en/of eindejaarsuitkering per maand of per jaar ontvangt.
  • Je tekent een contract voor 24 tot 36 uur per week. Het aantal uren spreek je af met de leidinggevende.
  • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, zoals reiskosten en verlofdagen maar ook een automatische pensioenopbouw en collectieve aanvullende zorgverzekering.
  • Je kiest zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden (MKA-regeling Zorg) en je profiteert van Rivas Benefits at work.

Heb je interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Suzan Kooy (teammanager GOAC) via telefoonnummer 06 22 96 69 96. Voor vragen over de sollicitatieprocedure? Bel de recruiter op 06 30 55 70 46.

Contact

Denice Sijsens
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Vitalis WoonZorg Groep

Diëtist

Eindhoven
28 - 32 uur
BrabantZorg

Diëtist | 31 uur

Oss
28 - 32 uur
Silver Psychologie

Orthopedagoog Generalist Rotterdam

Rotterdam
In overleg