zoekt een

Ergotherapeut

Mensgerichte zorg is iets waar jij van gaat stralen! Je richt je op de poliklinische en klinische behandeling van de cliënten en bewoners. Je stelt de cliënten en bewoners centraal en optimaliseert de wijze waarop zij zelfstandig dagelijkse activiteiten uitvoeren.

Wat ga je doen?
Als ergotherapeut bij Rivas Zorggroep werk je met collega's (uit je eigen vakgroep) en in multidisciplinaire teams voor diverse cliëntengroepen. Het ergotherapeutisch team behandelt cliënten en bewoners gericht op het bereiken van een optimale wijze van zelfstandig uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Je bent verantwoordelijk voor de afdelingen somatiek, psychogeriatrie, maar ook krijg je regelmatig vragen uit het hospice en de ELV. De werkzaamheden bestaan uit poliklinische en klinische behandelingen van cliënten en bewoners met allerlei diagnosen. Naast EEE-vragen ben je ook aanwezig op poli’s voor belasting / belastbaarheid.

Waar ga je werken?
Rivas Zorggroep levert als ketenzorgorganisatie in een groot gebied in het midden van Nederland, wijkverpleging, ziekenhuiszorg, revalidatiezorg, eerste lijnszorg en verpleeghuiszorg. De beste zorg realiseren voor elke bewoner, cliënt en patiënt. Dát is het resultaat waar de bijna 5.000 medewerkers en 1100 vrijwilligers van Rivas Zorggroep zich dagelijks voor inspannen. Je werkt op of vanuit je standplaats locatie Lingesteyn in Leerdam.

De vakgroep Ergotherapie is onderdeel van het Expertise Centrum van Rivas Zorggroep. Het Expertise Centrum bundelt kennis en ervaring van diverse behandelaren. Dit zijn arts assistenten, GOAC verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en physician assistants, psychologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten, logopedisten en natuurlijk collega’s van de medische staf ouderengeneeskunde.

Wie ben jij?
  • Je beschikt over een HBO diploma Ergotherapie en bent (her)geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een eigen auto.
  • Ervaring als ergotherapeut is een PRE.

Wat bieden wij?
  • Je verdient een salaris conform FWG 55 volgens cao ziekenhuizen, tussen de € 3434,- en € 4842,- bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Je krijgt vakantietoeslag, eindejaarsuitkering (beide 8,33% mogelijkheid tot maandelijkse uitbetaling), pensioenopbouw, Rivas benefits en collectiviteitskorting op aanvullende zorgverzekering bij diverse zorgverzekeraars.
  • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao ziekenhuizen, zoals reiskosten en verlofdagen.
  • Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd tussen de 24 en 32 uur.
  • Een interessant MeerKeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA). Zo kan je met fiscaal voordeel een fiets aanschaffen of met fiscaal voordeel sporten.
  • Je wordt gestimuleerd om te werken aan je persoonlijke ontwikkelingswensen.

Heb je interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Suzan Kooy (teammanager GOAC) via telefoonnummer 06 22 96 69 96. Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel of WhatsApp met Thomas de Vos (recruiter) via 0647533480.

De vacature blijft open tot de geschikte kandidaat is gevonden.

Contact

Thomas A-Loi de Vos
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Vivent

Bewegingsagoog

Rosmalen
12 - 16 uur
Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

Systeemtherapeut / De La Salle - Boxtel

Boxtel
32 - 36 uur