zoekt een

Verzorgende IG weekenddiensten

Je bent een betrokken verzorgende IG en hebt affiniteit met de demente bewoner. Jouw doel is mensgerichte en warme zorg te geven die aansluit bij de zorgwensen en -behoeften van je bewoners. Elke bewoner is voor jou uniek en kan rekenen op jouw persoonlijke aandacht. Je gaat werken op onze afdeling Hornstaete.

Wat ga je doen?
Je helpt bewoners bij hun dagelijkse ADL-activiteiten en ondersteunt bewoners bij hun persoonlijke verzorging. Je zorgt voor extra begeleiding van de bewoners als dat nodig is.

 • Je werkt zelfstandig en op een verantwoorde manier.
 • Je geeft input voor het zorgplan van de bewoners.
 • Je gaat actief op zoek naar oplossingen bij problemen.
 • Je regelt, waar nodig, aanvullende zorg en/of ondersteuning.
 • Je draait de weekenddiensten.
 • je verricht voorbehouden en risicovolle handelingen waarvoor je bevoegd en bekwaam bent.

Waar ga je werken?
In Lingesteyn wonen bewoners met een lichamelijke beperking, dementie en een psychiatrisch ziektebeeld. De bewoners met een lichamelijke beperking wonen zelfstandig in een eigen, ruim appartement. Verdeeld over huiselijke, kleine woongroepen wonen bewoners met dementie met elkaar samen, waar zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met hun normen, waarden, gewoonten en rituelen. De bewoners vormen samen een hechte gemeenschap. De nieuwe kleinschalige afdeling in Lingesteyn biedt ruimte voor cliënten die een kortdurende periode verblijven en daarna terug keren naar huis (ELV). Ouderen die zorg nodig hebben in hun laatste levensfase en hun naasten, vinden in hospice Lingesteyn een rustige, fijne plek waar professionals hen begeleiden en zorg verlenen.

Je gaat werken op onze afdeling Hornstaete. Op de afdeling verblijven 64 bewoners met dementie, de bewoners wonen op een woongroep waar 8 bewoners verblijven. De activiteiten zijn afgestemd op de woongroep, zodat iedereen hieraan kan deelnemen. Door de open en respectvolle cultuur op Hornstaete, werk je prettig samen met je collega's. De medewerkers zijn in kleine teams ingedeeld en ieder team heeft een eigen zorgregisseur. Samen met de zorgregisseur vormen jullie een eenheid om mensgerichte zorg te leveren.

Werken in de langdurige zorg gaat over warme, liefdevolle zorg voor en met bewoners en hun naasten. Samen met collega's in een hecht team. In een omgeving met kansen om te groeien als zorgprofessional. Benieuwd of Rivas en de langdurige zorg bij jou past? Bekijk deze video's en binnen 10 minuten weet je het. Onze collega’s én bewoners delen met jou wat werken bij Rivas zo bijzonder maakt!

Wie ben jij?
 • Je hebt minimaal het diploma verzorgende IG op Mbo niveau 3.
 • Je bent Hepatitis B gevaccineerd of bereid hiertoe.
 • je hebt affiniteit met de doelgroep PG

Wat bieden wij?
Wij vertrouwen erop dat je goed bent in wat je doet. Dit krijg je er van ons voor terug:
 • Je verdient een salaris volgens FWG35 van de Cao VVT, tussen de € 2199,49 en € 3025,81 bruto per maand op basis van 36 uur per week. De salarisinschaling is afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
 • Je krijgt vakantiegeld van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Kies zelf of je je vakantiegeld en/of eindejaarsuitkering per maand of per jaar ontvangt.
 • Je tekent een vast contract voor het aantal uur in de week wat je afspreekt met de locatieleider.
 • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, zoals reiskosten en verlofdagen maar ook een automatische pensioenopbouw en collectieve aanvullende zorgverzekering.
 • Je kiest zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden (MKA-regeling Zorg en Benefits at Work).
 • Je wordt gestimuleerd om te werken aan je persoonlijke ontwikkelingswensen, onze Rivas Academie kan je hierbij ondersteunen.

Heb je interesse?
Voor inhoudelijke informatie over deze functie en voor vragen over het solliciteren neem je contact op met Monica Verweij (recruiter) op 06 83 26 52 70.

Deze vacature sluiten we zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden.
Je solliciteert binnen een minuut op deze vacature.

Contact

Monique Francina Verweij
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

S&L Zorg

Cliëntbegeleider Complex zorgintensief

Bergen op Zoom
Parttime / Fulltime
Maaswaarden ouderenzorg

Collega Verzorgende IG afdeling de Haven

Wijk en Aalburg
16 - 32 uur
Nobel Zorg BV

Verzorgende IG (28-32 uur)

Eindhoven
28 - 32 uur