zoekt een

Helpende plus

Verzorgen met aandacht

Jij maakt het verschil met persoonlijke aandacht! Met jouw zorg lever je een bijdrage aan de kwaliteit van leven van de bewoners. Je ondersteunt het zorgproces door de zorgwensen en -behoeften van de bewoners centraal te zetten. Samen met je collega’s ga je kijken naar wat er wel mogelijk is en hoe je de bewoner zo optimaal mogelijk kunt verzorgen. Elke bewoner is voor jou uniek en kan rekenen op jouw aandacht.

Wat ga je doen?
Samen met het team zorg je ervoor dat de bewoners een mooie en aangename dag invulling hebben, bijvoorbeeld door het aanbieden van activiteiten of door het bieden van een luisterend oor.
 • Je bent het vertrouwde gezicht voor de bewoners.
 • Je helpt bewoners bij de dagelijkse werkzaamheden.
 • Je ondersteunt bewoners bij (een gedeelte van hun) persoonlijke verzorging.
 • Je stelt de zorgwensen en -behoeften van de bewoner centraal.
 • Je werkt zelfstandig en op een verantwoorde manier.
 • Je bespreekt problemen met een collega en zoekt samen naar een oplossing, bijvoorbeeld het regelen van aanvullende zorg en/of ondersteuning.
 • Je werkt samen met collega’s en maakt gebruik van elkaars kwaliteiten.

Waar ga je werken?
De Wieken is een locatie van Rivas die beschikt over een nieuw gebouw met ruime en lichte woongroepen. De locatie ligt in het mooie centrum van Papendrecht. Op elke woongroep heeft iedere bewoner een eigen appartement met eigen badkamer en toilet. In De Wieken zijn 8 woongroepen, waarbij iedere woongroep een eigen team heeft. De teamleden zijn, een zorgregisseur, verschillende zorgverleners, zorgassistenten en huiskamerdiensten. Zorgassistenten ( plus ) hebben een heel belangrijke rol in de dagelijkse verzorging van de bewoners van de woongroep. Ook denken zij heel actief mee in alles wat op de woongroep gebeurd. Passend bij de intersses en mogelijkheden, hebben zorgassistenten extra taken en/of een aandachtsveld.

De teams van de woongroepen werken heel nauw samen met naasten van bewoners en vrijwilligers. Daarin heeft het team van de woongroep veel zeggenschap en veel invloed. In dit alles is de vraag van de bewoner leidend.

Zorgverleners kunnen ook contact verzorgende zijn van enkele bewoners op de woongroep. Als je contact verzorgende bent, ben je bij een bewoner betrokken vanaf het moment dat een bewoner wordt voorgedragen voor een appartement in De Wieken. Binnen De Wieken is het ook mogelijk dat je aandachtsvelden heb, als aanvulling op je zorg-taken. Voorbeelden van aandachtsvelden, ergo, werkbegeleider, omgevingszorg, enzovoort. Deze aandachtsvelden zijn een keuze en niet verplicht. In de zorg - & dienstverlening worden de laatste ontwikkelingen gevolgd die er zijn op het gebiedt van dementie.

Wie ben jij?
 • Je hebt het diploma helpende (mbo, niveau 2).
 • Je bent in het bezit van een medicatiemodule of bereidt deze te halen.

Wat bieden wij?
 • Je verdient een salaris tussen de € 2264,72 en € 2853,86 bruto per maand op basis van 36 uur. Je krijgt vakantiegeld van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Kies zelf of je je vakantiegeld en/of eindejaarsuitkering per maand of per jaar ontvangt.
 • De functie is ingedeeld in FWG 25. De salarisinschaling is afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
 • Je krijgt een overeenkomst voor 16 - 24 uur per week. Het aantal uur is in overleg.
 • Je tekent een vast contract.
 • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao vvt, zoals reiskosten en verlofdagen maar ook een automatische pensioenopbouw en collectieve zorgverzekering.
 • Je kiest zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden (MKA-regeling Zorg en Benefits at Work).
 • Je wordt gestimuleerd om te werken aan je persoonlijke ontwikkelingswensen, onze Rivas Academie kan je hierbij ondersteunen.

Heb je interesse?
Voor inhoudelijke informatie over deze functie neem en voor vragen over de sollicitatieprocedure neem je contact op met Monica Verweij (recruiter) op 06 83 26 52 70.

Deze vacature sluit zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden.
Je solliciteert binnen een minuut op deze vacature.

Contact

Monique Francina Verweij
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

GGZ Westelijk Noord-Brabant

helpende zorg en welzijn Moermontstede

Halsteren
24 - 36 uur
Máxima MC

Vrijwilliger dialysecentrum

Veldhoven
0 - 4 uur