zoekt een

Verpleegkundige | PG | 12 - 36 uur

Wij zijn op zoek naar een leuke verpleegkundige met een groot hart voor ouderenzorg. Uren en werktijden kunnen in overleg, waardoor bijvoorbeeld (grotendeels) werken onder schooltijd en werken in lange diensten mogelijk is.

Kom jij ons team versterken?

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige houd je je naast de dagelijkse zorg bezig met coachen, het verbeteren van kwaliteit en je specificeert BrabantZorg-brede zaken op afdelingsniveau. Je wordt onderdeel van een team op een afdeling kleinschalig wonen PG. Jij weet als geen ander dat je je collega’s niets leert als je taken van ze overneemt. Jij coacht de collega’s in het team op de vakinhoud en begeleidt leerlingen en stagiaires om ook goede professionals te worden. In nauwe samenwerking met de kwaliteitsverpleegkundige en je team ligt jullie focus altijd op het verbeteren van de kwaliteit. De afdeling waar je gaat werken is volop in ontwikkeling om zorg en welzijn iedere dag nog fijner te maken voor onze bewoners.

Door goed samen te werken met andere disciplines bouw je mee aan de kwaliteit van zorg. Jouw meerwaarde is dat je situaties signaleert en analyseert. Jij hebt focus op klinisch redeneren. Waar komt een gedragsverandering nu echt vandaan? Hoe kunnen we de oorzaak aanpakken om zo de kwaliteit van leven te verbeteren en de zorg hierop aan te passen?

Hier ga je werken
Midden in het dorp Zeeland, dicht bij alle voorzieningen en met het wijkcentrum direct op de hoek, ligt Compostella. Hier is de Brabantse gastvrijheid bij binnenkomst direct voelbaar. Iedereen wordt er hartelijk welkom geheten en bezoekers groeten elkaar. Meer over Compostella vind je HIER.

Wat bieden wij jou?

BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Naast een fijne werkplek binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt bieden wij jou:
 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);
 • We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen wat betreft je werkuren. Weekenden en feestdagen horen erbij maar vroeger of later beginnen is bespreekbaar. Er is mogelijkheid om lange diensten te werken van 8 uur. Werk jij liever korte diensten? Dat kan ook.
 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Een salaris in FGW 45: minimaal € 2.620,- en maximaal € 3.754,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;
 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;
 • En last but not least: fijne collega’s!

Wie ben jij?
Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Jij hebt een Verpleegkundige niveau 4 diploma.

Daarnaast:
 • Motiveer en coach je collega’s op een natuurlijke manier;
 • Ben je bereid om met gerichte bij- en nascholing je vakkennis en vaardigheden op peil te houden;
 • Kun je zelfstandig prioriteiten stellen en werk je binnen globale richtlijnen en zorgplannen;
 • Druk je je mondeling en schriftelijk goed uit, wat van belang is bij het geven van informatie, bij de administratie in het cliëntsysteem en bij het schrijven van rapportages en overdrachten.

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?
 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;
 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes;
 • Wil je liever eerst even contact met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature appen met Marloe Hamers, 06-16135840. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature mag je contact opnemen met Ellen van der Heijden, 06-51574076.

#LI-RA1

Recente vacatures

Kempenhaeghe

Begeleider kindgroep

Heeze
Parttime / Fulltime
Bravis Ziekenhuis

Verpleegkundige Interne Geneeskunde/Maag-Darm-Lever

Roosendaal
24 - 28 uur