zoekt een

Helpende (Plus) | 20 - 28 uur

Ben je Helpende Plus of ben je bereid het Plus-certificaat te behalen? En werk je graag met mensen met dementie in een klein, knus verpleeghuis? Dan is dit jouw kans!

Wat ga je doen?

In de ochtend start je de dag op door bewoners te helpen met wassen en aankleden. Je maakt een praatje omdat je écht geïnteresseerd bent in de bewoner. Je helpt hen zo nodig met het eten en drinken. Na de verzorging gaan bewoners vaak naar de huiskamer, waar ze de nodige aandacht krijgen. Als Helpende Plus draag je daar je steentje bij aan het geven van warme, goede zorg. Je geeft medicijnen en mag oren, ogen en neuzen druppelen. Maar je roept ook hulp in, als je ziet dat het niet goed met een bewoner gaat. In de avonddienst sluit je de dag af met een lach. Je kunt zoveel betekenen voor de bewoners die je onder je hoede hebt!

Veilig, knus en warm. Het zijn woorden die De Heegt kenmerken. Een huis met een onmiskenbaar dorps karakter. Veel bewoners komen uit de omgeving van Geffen. Dat maakt de betrokkenheid groot en de bewoners leven dan ook erg met elkaar mee. Het zorgt voor een geborgen, ontspannen en huiselijke sfeer. De Heegt is in maart 2021 geheel gerenoveerd en is een heel mooi huis geworden. Op de eerste verdieping wonen 12 bewoners met dementie. Een groot deel van de dag brengen zij in de huiskamer door. Daar is altijd toezicht en aandacht: van de gastvrouwen, horecamedewerkers en de zorgmedewerkers.

Wat bieden wij jou?
BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Naast een fijne werkplek binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt bieden wij jou:
 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);
 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Als Helpende een salaris in FGW 25: minimaal € 2.340,- en maximaal € 2.929,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;
 • Als Helpende Plus een salaris in FWG 30: minimaal € 2.340,- en maximaal € 3.014,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;
 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;
 • En last but not least: fijne collega’s!

Wie ben jij?
Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Jij hebt een diploma Helpende (Plus) Zorg en Welzijn of bent bereid om een korte Plus-opleiding te volgen. Ook met een MDGO-VZ, verzorgende C mag je reageren op deze vacature. Als je geschikt bent, kunnen wij jou helpen om weer bevoegd en bekwaam te worden voor dit werk.

Verder vragen we het volgende:
 • Je kunt goed samenwerken in een team én staat ook alleen je mannetje;
 • Je vindt het leuk om met ouderen met dementie te werken;
 • Je bent een harde werker en flexibel inzetbaar;
 • Je hebt een opgewekte persoonlijkheid en houd je van een grapje op zijn tijd;
 • Ook kun je goed met een computer en smartphone omgaan.

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?
 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;
 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes: meer info vind je hier;
 • Wil je liever eerst even contact met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature appen met Merel Breumelhof via 06 16 16 21 77. Of voor inhoudelijke vragen met teammanager Miranda van der Leest via 06 58 79 28 22.

Recente vacatures

Stichting Pim Senior

Helpende in de wijk

Dorst
In overleg