CC verpleegkundige (parttime of fulltime)

Als Cardiac Care (CC) Verpleegkundige kun jij het verschil maken in de cardiologische zorg. In het hart van ons hart- en vaatcentrum lever je topzorg, werk je nauw samen met diverse disciplines en schakel je snel in acute situaties. Je draagt bij aan een professionele en toch prettige en open werkomgeving, waar leren en plezier hand in hand gaan. Zo maak jij beter nóg beter!

Dit ga jij doen
Als ‘CC Verpleegkundige’ in ons ziekenhuis ben jij verantwoordelijk voor de zorg op de Cardiac Care Unit. Je gaat elke uitdaging aan, zoals het:
 • Verlenen van topklinische zorg aan cardiologische patiënten in samenwerking met cardiologen, intensivisten en arts-assistenten.
 • Vervullen van een spilfunctie in de coördinatie van de zorg rondom de patiënt.
 • Werken met hoogwaardige apparatuur en technieken op een dynamische en innovatieve afdeling, wat bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de afdeling, in samenwerking met collega's.
 • Deelnemen aan werkgroepen om je verder te verdiepen in jouw ambities en interesses.

Dit ben jij
Onze ruim 4.000 Catharina collega’s zijn allemaal anders. Iedereen heeft een eigen verhaal over het werken in de zorg. We zijn benieuwd naar jouw verhaal, zeker als jij beschikt over:
 • Diploma en BIG-registratie Cardiac- of Intensive Care verpleegkundige.

Daarnaast ben je een teamspeler die elke patiënt voorziet van hoogwaardige zorg in een gastvrije omgeving. Je bent een positieve doorzetter en kunt collega’s en leerlingen helpen het beste uit zichzelf te halen.

Nog niet gespecialiseerd maar wel gediplomeerd verpleegkundige? En heb jij interesse om Cardiac Care (CC) verpleegkundige te worden? Dan hebben wij goed nieuws! Er zijn namelijk nog opleidingsplekken beschikbaar. Bekijk onze opleidingsvacature of neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij staan voor elkaar klaar
Binnen ons topklinisch opleidingsziekenhuis staan we voor elkaar klaar. Hier leer je van jouw collega’s en heb je begrip voor elkaars werk. Je praat met elkaar over de beste zorgverlening voor onze patiënten en ondersteunen elkaar wanneer het wat lastiger wordt. De focus ligt op innoveren en gedreven je vak uitoefenen. Samen maken jullie het verschil en gaan jullie tot het uiterste.

Lotte – Cardiac Care (CCU) Verpleegkundige

“Ik ben blij dat ik in 2017 de overstap gemaakt heb naar de CCU van het Catharina ziekenhuis. Ik heb me als CCU-verpleegkundige verder kunnen ontwikkelen door de complexe zorg die hier ligt. En ik kreeg de mogelijkheid om aanvullende opleidingen te doen op het gebied van Cardiologie en beademing. Ik heb er geen dag spijt van gehad.”

Cardiac Care Unit
De CCU is een moderne hartbewaking met de mogelijkheid voor 12 bedden. Er zijn uitgebreide bewakingsvoorzieningen en we ontvangen patiënten met beademing, en mechanische pompfunctie ondersteuning (IABP en Impella). Uitgebreide cardiochirurgische-, interventie- en EFO programma’s vragen om topklinische zorg. Kortom: op deze CCU zie je intensieve zorgpatienten waarbij je de kans krijgt om elke dag het beste uit jezelf te halen in een professionele omgeving.

Bij ons werk je samen met een hecht, open en hulpvaardig team van ongeveer 35 collega's. Het contact met medisch specialisten en art-assistenten verloopt soepel en laagdrempelig. Wij hechten veel belang aan jouw ontwikkeling en welzijn, en investeren daar graag in.

Natuurlijk wordt er hard gewerkt, maar we vinden het ook belangrijk om plezier te maken en organiseren regelmatig leuke uitjes, zoals bijvoorbeeld een gezellige barbecue.

Kijk op onze Instagram pagina om de sfeer van de afdeling te proeven: ccubeatsforu.cze

Wij bieden jou
Terwijl jij beter nóg beter maakt, zorgen wij als werkgever ook goed voor jou. Als ‘CC Verpleegkundige’ kan jij rekenen op:
 • direct een vast contract.
 • 16 uur – 36 uur per week, dagen zijn in overleg te bepalen.
 • een salaris passend bij jouw functie en werkervaring ingeschaald in FWG 55 (max € 4.842,00 bruto per maand) op basis van een 36-urige werkweek
 • extra’s als eindejaarsuitkering, vakantie- en onregelmatigheidstoeslag.
 • constante prikkels om te blijven leren, innoveren en ontwikkelen. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden in ons opleidingsziekenhuis.

En er is meer. Arbeidsvoorwaarden die passen binnen de cao-ziekenhuizen.

Jij hebt jouw baan voor het leven gevonden!
Heb je vragen over het werken als ‘CC Verpleegkundige’ in het Catharina Ziekenhuis of wil je een dagje meelopen met een toekomstige collega? Neem hiervoor contact op met Robert van der Vrande (Teamleider CC) op 040- 2395745 of via robert.vd.vrande@catharinaziekenhuis.nl.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Schakel dan met onze recruiter Carolien. Zij is bereikbaar op 040-2398840 of via recruitment@catharinaziekenhuis.nl.
 • Jouw sollicitatie ontvangen we graag via onze website.
 • Bij indiensttreding vragen wij een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt een arbeidsgezondheidskundig onderzoek plaats.

Deze vacature wordt gelijktijdig in– en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang in de sollicitatieprocedure.

Contact

Carolien Ramaekers - Boers
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Máxima MC

Verpleegkundige Acute Opname Afdeling

Veldhoven
28 - 36 uur
Bravis Ziekenhuis

Verpleegkundige Interne Geneeskunde/Maag-Darm-Lever

Roosendaal
24 - 28 uur