Medewerker elektrofysiologie HCK - parttime of fulltime

Het Catharina Hart- en Vaatcentrum is het grootste elektrofysiologisch centrum van Nederland. Onze artsen voeren jaarlijks meer dan 1000 keer een ablatie uit, waarvan ongeveer 100 voor hartritmestoornissen uit de hartkamers. We hebben ons dan ook ontwikkeld tot een nationaal en internationaal bekend en gerespecteerd centrum en zijn één van de leidende hartcentra in Nederland bij onderzoek naar nieuwe behandelmethodieken. Zo maak jij beter nóg beter.

Jij zorgt ervoor
Onze werkzaamheden zijn heel divers en toch heel specifiek en complex, én dat merk je, zowel in de behandelingen op onze hartcatheterisatiekamers (HCK) als in de faciliteiten. In veel HCK’s zie je enkel pacemakers, maar wij gaan véél verder dan dat! Dat merk je ook in de diversiteit van jouw werkzaamheden. Onze afdeling is onderdeel van het grootste hartcentrum van Nederland. Hier werken we met de nieuwste apparatuur en bied je de meest complexe zorg op ons vakgebied. Je gaat iedere uitdaging aan, zoals het:
 • Assisteren én verrichten van werkzaamheden gedurende elektrofysiologische onderzoeken en behandelingen. In de meest levensbedreigende situaties bied jij onze patiënten kwalitatief hoogwaardige zorg op elektrofysiologisch gebied.
 • Begeleiden van patiënten gedurende behandeling en onderzoek, werkt nauw samen met cardiologen, arts-assistenten en andere collega’s en levert een actieve bijdrage aan gesprekken gedurende behandelingen en onderzoeken.

Wij staan voor elkaar klaar
Binnen ons topklinisch opleidingsziekenhuis staan we voor elkaar klaar. Hier leer je van jouw collega’s en heb je begrip voor elkaars werk. Je praat met elkaar over de beste zorgverlening voor onze patiënten en ondersteunen elkaar wanneer het wat lastiger wordt. De focus ligt op innoveren en gedreven je vak uitoefenen. Samen maken jullie het verschil en gaan jullie tot het uiterste.

De afdeling Hartkatheterisatiekamer
De Hartkatheterisatiekamer (HCK) is een onderdeel van het Catharina Hart- en Vaatcentrum en houdt zich bezig met interventiecardiologie (invasieve cardiodiagnostiek, dotterbehandelingen van de kransslagader) en elektrofysiologie (diagnostiek en behandeling van hartritme stoornissen waaronder het implanteren en vervolgen van pacemakers en ICD’s). De afdeling hartkatheterisatie beschikt over vijf onderzoek/behandelkamers. Verpleegkundige collega’s zijn in twee teams verdeeld, waarbij één team zich bezig houdt met de interventie cardiologie en de andere met elektrofysiologie. Het elektrofysiologie team is klein maar dynamisch. Kenmerkend voor ons team zijn de korte lijnen, elkaar ondersteunen en aanvullen, en veel interactie met medisch specialisten. De afdeling vindt het belangrijk om innovatief te zijn en initiatieven en pro activiteit worden dan ook zéér gewaardeerd en ondersteund.

Jij hebt het
Onze ruim 4.000 collega’s zijn allemaal anders. Iedereen heeft een eigen verhaal over het werken in de zorg. We zijn benieuwd naar jouw verhaal, zeker als jij beschikt over:
 • Ruime ervaring met alle voorkomende elektrofysiologische onderzoeken en behandelingen.
 • Kennis van 3D mapping systemen en bent, bij voorkeur, in staat deze te bedienen.
 • Een EHRA EP/ IBHRE EP diploma, dan is dat een pré.

Daarnaast match jij met ons team wanneer je een echte teamplayer bent, positief kritisch op zowel jouw eigen werk als dat van anderen, analytisch sterk, creatief en out-of-the box in het bedenken van oplossingen en je hebt een goed gevoel voor humor.

Wij zorgen ervoor
Terwijl jij beter nóg beter maakt, zorgen wij als werkgever ook goed voor jou. Als Medewerker Elektrofysiologie kan jij rekenen op:
 • direct een vast contract.
 • 27 tot 36 uur per week. Uren in overleg.
 • een bruto maandsalaris tot € 4.842,00 (FWG 55) op basis van een 36-urige werkweek. Vanwege de nieuwe CAO Ziekenhuizen zal hier per 1 juni 2024 een loonsverhoging van 5% op toegepast worden
 • extra’s als 8,33% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering.
 • constante prikkels om te blijven leren, innoveren en ontwikkelen. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden in ons opleidingsziekenhuis.

En er is meer. Arbeidsvoorwaarden die passen binnen de cao-ziekenhuizen.

Jouw baan voor hèt leven
Heb je vragen over het werken als Medewerker Elektrofysiologie in het Catharina Ziekenhuis? Neem dan contact op met Laurens van den Bosch (Teamleider HCK) via 040 239 57 71.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Schakel dan met onze recruiter Ilse. Zij is bereikbaar op 040-2398840 of via recruitment@catharinaziekenhuis.nl.
 • Jouw sollicitatie ontvangen we graag via onze website.
 • Bij indiensttreding vragen wij een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt een arbeidsgezondheidskundig onderzoek plaats.

Deze vacature wordt gelijktijdig in– en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang in de sollicitatieprocedure.

Contact

Ilse Timmermans
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Novadic-Kentron

Basispsycholoog Specialistische behandeling Tilburg

Tilburg
Parttime / Fulltime
Anna Zorggroep

Diëtist

Geldrop
In overleg
Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

Multi Systeem Therapie Intellectual Disability (MST-ID) ...

Weert
32 - 36 uur