zoekt een

Persoonlijk begeleider Joost van Vondel

Maak deel uit van een betrokken en ambitieuze organisatie. Jij zet je dagelijks in voor de beste zorg voor cliënten, zodat ze het leven kunnen leiden zoals ze zelf willen. Jij staat naast de cliënt en biedt passende zorg/begeleiding. Zet jij je schouders eronder en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Met wie ga je werken?
Woonvoorziening Joost van den Vondellaan in Drunen is een ruime locatie waar een enthousiast en jong team de zorg levert voor 16 bewoners variërend in de leeftijd van 28 tot 65 jaar. De diversiteit aan zorgvragen is groot en dit zorgt voor afwisseling tussen begeleiden, ondersteuning en verzorgen. De bewoners wonen er in hun eigen appartement, die ruim zijn ingericht. De begeleiding en ondersteuning van de bewoners vindt plaats binnen het eigen appartement maar daarnaast hebben de bewoners de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten in de algemene ruimte. Overdag gaan bewoners naar hun werk of dagbesteding, maar er zijn ook altijd een aantal bewoners thuis. Een tweetal bewoners zijn volledig ADL afhankelijk.

Dit ben jij
Woonvoorziening Joost van den Vondellaan in Drunen is een ruime locatie waar een enthousiast team de zorg levert voor 16 bewoners variërend in de leeftijd van 28 tot 65 jaar. De diversiteit aan zorgvragen is groot en dit zorgt voor afwisseling tussen begeleiden, ondersteuning en verzorgen. Een aantal bewoners zijn volledig ADL afhankelijk. De bewoners wonen er in hun eigen appartement, die ruim zijn ingericht. De begeleiding en ondersteuning van de bewoners vindt plaats binnen het eigen appartement maar daarnaast hebben de bewoners de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten in de algemene ruimte. Overdag gaan bewoners naar hun werk of dagbesteding, maar er zijn ook altijd een aantal bewoners thuis. Door de diversiteit aan bewoners van LVB tot EVB, is iedere dag anders en is er veel dynamiek.

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Voor 30 uur per week.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gehandicaptenzorg. Salaris afhankelijk van je functie en ervaring. Dit betekent dat jouw salaris tussen de €2.617,- en € 3.535,- ligt, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Naast vakantie-uren krijg je extra uren die flexibel zijn in te zetten.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na jouw proeftijd gebruik maken van onze extra beloning in het arbeidsvoorwaardenpakket. Je kunt zelf kiezen van welk voordeel je wil genieten. Denk hierbij aan jouw maandelijkse sportabonnement of een nieuwe tablet of (elektrische) fiets. Kijk waar jij blij van wordt en geef het jezelf cadeau!

Wat wij jou verder bieden
Goed werkgeverschap! Dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

De diversiteit aan zorgvragen is groot en dit zorgt voor afwisseling tussen begeleiden, ondersteuning en verzorgen.

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jijPrisma's visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen
  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4richting Zorg en Welzijn.Je hebt een aantal jaren ervaring in de gehandicaptenzorg.
  • Je werkt op onregelmatige tijden, verspreid over meerdere dagen.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Judith Luijken 06-82704101

Contact

Judith Luijken
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

impegno

Ambulant begeleider ZZP

Zoetermeer
24 - 32 uur
Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider locatie Grasland in Brummen

Brummen
24 - 36 uur
Zuidwester

Woonbegeleider

Breda
28 - 32 uur