zoekt een

Begeleider niveau 3 kindcentrum ZEVB complexe zorg

Wij zoeken een enthousiaste begeleider niveau 3 complex voor ons nieuwe kindcentrum dat op 1 juni is geopend.

¨Complex¨ in complexe zorg staat niet alleen voor agressie. Het betekent dat iemand naast een verstandelijke beperking een extra rugzakje heeft. Dit kan bijvoorbeeld een traumatische ervaring zijn, pijn of bijkomende psychiatrische problematiek. Het gedrag is daardoor soms moeilijk te lezen en cliënten kunnen zich soms ook slechter uiten.

Met wie ga je werken?
Je gaat aan de slag binnen de complexe kant van het Kindcentrum. Je biedt een warme plek waar kinderen/jongeren met een intensieve zorgvraag de nabijheid, veiligheid en geborgenheid vinden die zij nodig hebben. Je deelt de zorg samen met de ouders en doet het echt samen. Het opvoeden van andermans kind is een vak apart, waarin gelijkwaardigheid en wederkerigheid van groot belang zijn. In de groepssamenstelling per blok wordt rekening gehouden met leeftijden, zorgvragen en de doelgroep. Jij gaat werken met de doelgroep ZEVB. Een aantal cliënten is rolstoelafhankelijk. Er wordt samen met jou gekeken welke groep het meest passend voor je is.

Dit ben jij
Je vindt het leuk om mee te bouwen aan een nieuw team. Als zorgprofessional zorg je elke dag voor afwisseling en uitdaging. Je richt je voornamelijk op de verzorging en begeleiding van cliënten om hen een mooie dag te bezorgen. Je ondersteunt persoonlijk begeleiders bij het uitvoeren van cliënt afspraken en weet altijd tijd te maken voor contact met anderen.

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Alle uren zijn bespreekbaar tussen de 16-36 uur.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de €2.617,- en € 3.535,- ligt, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Vakantie-uren en balans verlof uren waarbij de uren flexibel inzetbaar zijn.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering.
  • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na je proeftijd gebruikmaken van een regeling die fiscaal voordeel biedt, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een (elektrische) fiets, een tablet of voor een sportabonnement.

Wat wij jou verder bieden
Persoonlijke aandacht is erg belangrijk binnen Prisma. Niet alleen voor de cliënten, maar ook voor jou. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jij Prisma's visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in je schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang om feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen
  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 in de richting van zorg en welzijn.
  • Je hebt affiniteit met jeugd.
  • Affiniteit met de ZEVB doelgroep.
  • Je werkt in onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. Er wordt gewerkt met slaapdiensten, door de grote hoeveelheid medewerkers is het niet noodzakelijk om wekelijks een slaapdienst te werken.

Deze vacature staat doorlopend open.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nick van Giessen, via 06-51064660.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Nick van Giessen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Amarant

Begeleider

Maashorst
20 - 24 uur
Siza

Begeleider | Het Tuinhuis

Tilburg
16 - 40 uur