zoekt een

persoonlijk begeleider/begeleider 3 knb 1

Ben jij op zoek naar een baan op ons prachtige landpark als begeleider 3 of wil je doorgroeien naar persoonlijk begeleider lees dan snel verder!

Met wie ga je werken?
Konijnenberg 1 is een woonvoorziening op Landpark Assisië. In deze groepswoning wonen 12 verstandelijk beperkte bewoners van verschillende niveaus (EVB/MVB) in de leeftijd vanaf 35 jaar tot boven de 80 jaar. Er is sprake van uiteenlopende hulpvragen.

Sommige bewoners hebben naast de verstandelijke beperking ook een lichamelijke beperking met bijkomstige medische zorgvragen.

Er is behoefte aan structuur en eenduidige begeleiding, binnen een huiselijke sfeer aansluitend op persoonlijke behoeften. Binnen deze locatie wordt ook dagbesteding geboden. Er wordt samengewerkt met stagiaires, vrijwilligers en het netwerk van de bewoners.

Wij zijn op zoek naar verschillende gemotiveerde begeleiders niveau 3 en 4 !

Eigenschappen die bij ons passen zijn: oplossingsgericht, zorgzaam, adequaat en doordacht, met humor en relativeringsvermogen. We werken samen met andere locaties om onze krachten te kunnen bundelen en ieders kwaliteiten te benutten. We zijn erg benieuwd naar jouw kwaliteiten en werken graag met je samen om goede ondersteuning mogelijk te maken en aandacht te hebben voor ontwikkeling.

We verlenen zorg zoals zorg bedoeld is. We zijn een divers team met ieder zijn eigen kwaliteiten. Er wordt gewerkt vanuit passie met respect naar de bewoners en elkaar. Ons gezamenlijke doel is optimale verzorging en begeleiding voor onze bewoners, waarbij ze helemaal zichzelf mogen en kunnen zijn.

Wil jij onderdeel uitmaken van een warm team? Wil je echt betrokken zijn bij bewoners, hun familie en je collega's? Sta je stevig in je schoenen en kun je (onze) humor waarderen?

Begeleider niveau 3
Elke dag is anders. Dat is het mooie van jouw vak. Het grootste gedeelte van de tijd ben jij bezig met verzorging en begeleiding. Want cliënten een mooie dag bezorgen, dat is jouw drive. Daarnaast ondersteun je persoonlijk begeleiders bij de uitvoering van de cliëntafspraken. Jij bent dus een bezige bij, maar je vergeet nooit om contact te maken.

Persoonlijk begeleider
Je bent een kei in organiseren en plannen. De begeleiding en verzorging van cliënten combineer jij met plezier met de coördinatie van het cliëntplan. Samenwerken doe jij van nature en je vergeet nooit om jouw collega's mee te nemen in het grotere plaatje. Je bewaakt grenzen en je zorgt dat doelen van het cliëntplan gehaald worden. Hierbij ben je niet bang voor feedback en durf je jezelf kwetsbaar op te stellen.

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Voor 28uur per week, meer of minder uren mogelijk in overleg.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens deCAO gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 2.338,- en € 3.294,- ligt voor begeleider 3 en voor persoonlijk begeleider tussen € 2.617,- en € 3.535,- op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Vakantie-uren en balansverlof uren waarbij de uren flexibel inzetbaar zijn.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering.
  • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na je proeftijd gebruikmaken van een regeling die fiscaal voordeel biedt, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een (elektrische) fiets, een tablet of voor een sportabonnement.

Wat wij jou verder bieden
Goed werkgeverschap! Dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jij Prisma's visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen
  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 of 4 richting Zorg en Welzijn.
  • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen.Er wordt niet gewerkt met slaapdiensten/nachtdiensten. Een auto is handig i.v.m. de bereikbaarheid van het landpark in Biezenmortel.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marion van de Kamp (teamleider), via 06-20951948.

Deze vacature staat doorlopend open.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Marion Adriaansen - van de Kamp
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

SDW

Begeleider (in ontwikkeling)

Roosendaal
24 - 32 uur
S&L Zorg

Begeleider gehandicaptenzorg

Roosendaal
Parttime / Fulltime
Amarant

Begeleider Wonen

Ulvenhout
24 - 36 uur