zoekt een

Begeleider niveau 3 Hazepad 3

Maak deel uit van een betrokken en ambitieuze organisatie. Jij zet je dagelijks in voor de beste zorg voor cliënten, zodat ze het leven kunnen leiden zoals ze zelf willen. Jij staat naast de cliënt en biedt passende zorg/begeleiding. Zet jij je schouders eronder en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Met wie ga je werken?
Hazepad 3 is een woonvoorziening op het mooie Landpark Assisië. Er wonen 13 mannen met een ernstige verstandelijke beperking in combinatie met autisme en soms ook complex gedrag. Het grootste gedeelte van de bewoners is op dit moment 65+, waardoor we op de woonvoorziening te maken hebben met het stukje ouder worden en alles wat hierbij komt kijken. In de nabije toekomst zullen er op Hazepad 3 meer jeugdigen/jongvolwassenen komen te wonen, we zijn hierdoor dan ook voortdurend in ontwikkeling.

Een huiselijke sfeer, rust en structuur zijn belangrijke waarden die nagestreefd worden op Hazepad 3.

Vanuit een enthousiast team wordt warme zorg geboden en is er sprake van dagbesteding thuis. Werken met deze doelgroep draait om luisteren, voelen, kijken en ervaren. Het is aan jou om aan te voelen wat de mannen nodig hebben. Of het nu gaat om lichamelijke verzorging of juist meer om de begeleiding. We verlenen zorg zoals zorg bedoeld is.

Met een divers team waarin iedereen zijn eigen kwaliteiten heeft, wordt er gewerkt vanuit passie met respect naar de bewoners. We zien complex gedrag niet als een probleem, maar als een signaal van de bewoners. We kijken keer op keer naar de vraag achter het gedrag. Ons gezamenlijke doel is optimale begeleiding voor onze bewoners, waarbij ze helemaal zichzelf mogen en kunnen zijn.

Wil jij onderdeel uitmaken van een warm team? Wil je echt betrokken zijn bij bewoners, hun familie en je collega's? Sta je stevig in je schoenen en kun je (onze) humor waarderen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ben jij
Elke dag is anders. Dat is het mooie van jouw vak. Het grootste gedeelte van de tijd ben jij bezig met verzorging en begeleiding. Want cliënten een mooie dag bezorgen, dat is jouw drive. Daarnaast ondersteun je persoonlijk begeleiders bij de uitvoering van de cliëntafspraken. Jij bent dus een bezige bij, maar je vergeet nooit om contact te maken.

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Voor 30 uur per week meer uren in overleg.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 2.338,- en € 3.294,- ligt op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Vakantie-uren en balansverlof-uren waarbij de uren flexibel inzetbaar zijn.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na je proeftijd gebruikmaken van een regeling die fiscaal voordeel biedt, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een (elektrische) fiets, een tablet of een sportabonnement.

Wat wij jou verder bieden
Goed werkgeverschap! Dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jij Prisma's visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen
  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 richting Zorg en Welzijn.
  • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. Er wordt niet gewerkt met slaapdiensten.
  • Een auto is handig i.v.m. de bereikbaarheid van het landpark in Biezenmortel.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Paulien Marcelissen (teamleider), via 06-22350726.

Deze vacature staat doorlopend open.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Paulien Francisca Agnes Marcelissen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

S&L Zorg

Begeleider gehandicaptenzorg

Roosendaal
Parttime / Fulltime
Amarant

Begeleider Wonen NAH

Bergen op Zoom
20 - 24 uur