zoekt een

Senior verpleegkundige (specialistische zorg PG)

Van regisseur tot zorgverlener, van coach tot kwaliteitsbewaker! Ben jij een verpleegkundige die graag in het dagelijkse werk verschillende rollen combineert? Ga jij de uitdaging aan om mee te denken over de toekomst van zorg en deze te implementeren en borgen in de dagelijkse werkzaamheden? Is training on the job je op het lijf geschreven?

Dan is dit iets voor jou!
Bij Thebe Elisabeth zoeken we een senior verpleegkundige (MBO- of HBO-niveau) voor 28 tot 36 uur per week. In deze functie ben je met je collega’s in een zelfstandig team verantwoordelijk voor de uitvoering van de zorg en de begeleiding van de bewoners met dementie op de specialistische PG-afdeling. Je draagt als coach voor het team en medewerkers bij aan een werkklimaat waar professionaliteit en een goede sfeer hand in hand gaan.

Wat ga je doen als Senior Verpleegkundige?
Je dagen zijn gevuld met een mix van taken en verantwoordelijkheden. Enerzijds ben je betrokken bij de directe zorgverlening. Je biedt persoonlijke aandacht en ondersteuning en zorgt voor een veilige en comfortabele omgeving. Tevens coach en begeleid je een team van zorgprofessionals (o.a. verpleegkundigen, verzorgenden IG, woonbegeleiders), waarbij je de dagelijkse planning en coördinatie op je neemt. Je zorgt voor een goede samenwerking, motiveert en coacht je collega's en stimuleert een positieve werksfeer.

Als senior verpleegkundige werk je nauw samen met andere disciplines, mantelzorgers en vrijwilligers. Samen vormen jullie een hecht team dat gericht is op het bieden van de best mogelijke zorg. Je hebt een coördinerende rol in het zorgproces en ondersteunt de zorgcoördinatoren in hun functie. Daarnaast ben je zelf zorgcoördinator. Je wordt uitgedaagd om mee te denken over ontwikkelingen in de zorg, zowel op inhoud als wat dit voor de afdeling betekent.

Over de afdeling en de locatie
Samen met bewoners, naasten en andere zorgverleners werken we aan de hoogst haalbare kwaliteit van leven. We houden rekening met de leefomgeving van de bewoner en de toenemende complexiteit van de zorgvragen. We denken in mogelijkheden en kansen en blijven de mens achter de problematiek zien. Want ieder mens is waardevol en welkom. De bewoner houdt zelf regie over het eigen leven. En jij levert een bijdrage aan zijn/haar geluk en zinvolle dag.

Binnen de psychogeriatrische afdelingen zijn diverse leefmilieus. De grondgedachte achter deze leefmilieus is dat het individu en zijn omgeving onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. We vinden het belangrijk dat de bewoner zich thuis voelt en dat we voor hem/haar de juiste omgeving creëren die aansluit bij de behoefte. Onze zorgmedewerkers zien het unieke in elke mens en weten een omgeving te creëren die past bij de behoefte.

Ook belangrijk om te vermelden is dat er hard wordt gewerkt aan een nieuwbouwproject voor Thebe Elisabeth. In de nabije toekomst zijn er meerdere werkgroepen waarbij de senior verpleegkundige aan kan sluiten om vanuit kennis en kunde een bijdrage te leveren aan deze nieuwbouw. Een prachtig project waarin we werken aan een mooie, innovatieve en toekomstbestendige nieuwe locatie voor de cliënten die hier wonen.

Over jou
 • Je bent in het bezit van een MBO-/HBO-opleiding verpleegkunde en BIG-geregistreerd.
 • Je vindt het leuk om te werken in een dynamische lerende organisatie die gericht is op continu verbeteren.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de kwaliteit van zorg in een vernieuwende omgeving.
 • Je anticipeert op ontwikkelingen en denkt in oplossingen.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep.
 • Ervaring met de doelgroep is een pre, maar zeker geen must!
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht.

Wij bieden
 • Een baan in een zelfstandig team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met de collega’s in je team.
 • Het ‘Welkom bij Thebe-traject’ in de eerste maanden dat je bij Thebe in dienst bent. Dit zorgt voor een zachte landing en de mogelijkheid om Thebe goed te leren kennen.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (conform CAO VVT). Het salaris voor deze functie is min. € 3.174,50 - max. € 4.370,94. Een aanloopperiodiek/zij-instroomperiodiek kan van toepassing zijn op het startsalaris. Per 1 oktober 2024 krijg je een verhoging van 2,5%.
 • Interessante (collectiviteits)kortingen.
 • Op ieder niveau volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen of door te groeien.

Solliciteren
Spreekt de functie van senior verpleegkundige jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Ron Braspenning, coördinator zorgteams, via telefoonnummer 088-117 1237.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Puck van Berkel
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Van Neynsel

Mbo verpleegkundige De Taling

's-Hertogenbosch
32 - 36 uur
Laverhof

Opleiding tot verpleegkundige

Schijndel
24 - 32 uur