zoekt een

MBO verpleegkundige in de wijk

Ben jij een enthousiaste en ondernemende MBO verpleegkundige die in Tilburg graag in de diverse wijken in Tilburg Zuid wil werken? Houd je van zelfstandig werken in een team? Streef jij altijd naar de beste zorg en wil je graag je steentje bijdragen aan de zorg van de toekomst?

Dan is dit iets voor jou!
Als MBO verpleegkundige werk je zelfstandig in de wijk. Jij haalt energie uit persoonsgerichte zorg en helpt je cliënt in de thuissituatie zo veel mogelijk zijn of haar eigen leven te leiden. De zorgverlening is afwisselend. Bij de ene cliënt reik je medicatie aan en dien je insuline toe, een volgende cliënt help je met persoonlijke verzorging en bij weer een andere cliënt verzorg je een wond. Je hebt nauwe contacten met mantelzorgers en andere zorgverleners die betrokken zijn bij de cliënt. Door creatief denken en door jouw kennis van medische handelingen zorg je ervoor dat je cliënten helpt bepaalde dingen zelf (weer) te kunnen. Zo help je hen in de thuissituatie zo veel mogelijk hun eigen leven te leiden. Dit alles in het kader van de bedoeling van Thebe.

Naast je zorgtaken bij cliënten ben je binnen een team ook verantwoordelijk voor bepaalde aandachtsvelden. Voorbeelden hiervan zijn wondzorg , meldingen incident client (MIC) en Meldingen incident medewerker (MIM), infectiepreventie / hygiëne en digicoach.

Jouw wijkteam en samenwerken met andere teams

In Tilburg zijn er vacatures voor MBO verpleegkundige bij diverse wijkteams. Deze teams werken nauw met elkaar samen. Dit komt ten goede aan de cliëntenzorg, en daarnaast wordt het hiermee makkelijker om de roosters rond te krijgen. Hierdoor kun je ook flexibeler werken. Als MBO verpleegkundige word je onderdeel van een van de wijkteams en werk je soms in een andere. We bekijken samen in welk team je het beste past. Ieder team heeft zijn eigen kenmerken.

De verschillende wijken/wijkteams waarin je kan komen te werken zijn Binnenstad, Prinsenhoeven, Fatima/Broekhoven, Groenewoud, Hart van Brabant, Blaak/Zorgvlied/Reit en Korvel. In de wijk Korvel is ook een leerteam aanwezig. Klik op de links om meer te weten over deze teams/wijken.

Veranderingen in de manier van zorgverlenen

De zorg heeft nu en de komende jaren te maken met veel uitdagingen, zoals een tekort aan zorgmedewerkers en steeds meer ouderen. Het is dus belangrijk dat we het anders, slimmer gaan doen. We werken daarom aan het project ‘Het Roer Om’. Daarbij staan zowel de medewerkers als de cliënten bij ons op 1. Want ook al streven we altijd naar de beste zorg, zonder medewerkers zijn we nergens. We zorgen dus heel goed voor jou in deze drukke tijden. En we blijven altijd werken volgens de bedoeling. Voor medewerkers en cliënten houdt dit onder andere in:

 • Voor medewerkers kijken we naar een goede werk/privé-balans, een acceptabele werkdruk, de mogelijkheid voor langere roosters (op minder dagen) en een goede ondersteuning zodat zij zich bezig kunnen houden met de zorg. Hiermee werken we aan een duurzame wijkverpleging, zodat het werk prettig en aantrekkelijk blijft.
 • Voor cliënten betekent dit dat we werken volgens het principe ‘zelf, thuis en technologie’. Mensen blijven zo lang mogelijk thuis wonen, waarbij we ze leren veel dingen zelf te blijven doen. Daar waar nodig en mogelijk zetten we technologie in. Zo blijven we de noodzakelijke zorg bieden en helpen we cliënten op de best mogelijke manier.

Over jou
 • Je hebt een afgeronde opleiding verpleegkundige mbo-niveau 4.
 • Je bent in het bezit van een geldige BIG-registratie
 • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken.
 • Je bent flexibel en houdt van afwisseling.
 • Je bent ontwikkelingsgericht, ondernemend en initiatiefrijk.
 • Innovaties en nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg zie je vooral als uitdaging.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
 • Een fijne werksfeer
 • Mogelijkheden om verder te groeien
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.620,33 - max. € 3.754,41, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact met;

Voor wijkteam Tilburg Groenewoud, Noelle Ben Moussa, telnr. 06-34488182.

Voor wijkteam Tilburg Prinsenhoeven, Lisa vd Ven, telnr. 06-83053473 of Sheila van Puijl, telnr. 06-12606559.

Voor wijkteam Tilburg Fatima/Broekhoven, Jolanda Molthoff, telnr. 06-13401252 of Sija Korthout, telnr. 06-12620997.

Voor wijkteam Tilburg BZR, Patricia van Item, telnr. 06-43824778 of Rachel Bionda, telnr. 06-83238362.

Voor wijkteam Tilburg Hart van Brabant, Emmy van Roessel, telnr. 06-13643051.

Voor wijkteam Tilburg Korvel, Sven van Eijndhoven, telnr. 06-13029118.

Voor wijkteam Tilburg Binnenstad, Jolanda van Hamont, telnr. 06-16118306.

Voor het leerteam Korvel, Gemma Vreven, telnr. 06-22918725.

Over Thebe
Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Gaby Meijer
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Glorieuxpark

Verpleegkundige – Huize Glorieux

Eindhoven
In overleg
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Verpleegkundige niveau 4

Raamsdonksveer
In overleg