zoekt een

Planner in de wijkverpleging

Wie zijn wij?

AyganZorg is een kleine thuiszorgorganisatie in Eindhoven. Bij AyganZorg werken zo'n 60 medewerkers samen om liefdevolle en kwalitatief goede zorg te leveren aan ongeveer 300 cliënten in de gemeente Eindhoven. Er heerst een familiaire sfeer en de organisatiecultuur is plat. Hierdoor communiceren we laagdrempelig en streven we naar open communicatie, waarbij op respectvolle wijze alles gezegd kan worden. Wij houden rekening met de voorkeuren van medewerkers en binnen AyganZorg is er veel ruimte tot persoonlijke groei en ontwikkeling.

Naast hard werken, hebben we het samen ook erg gezellig! Natuurlijk op het werk en in de pauzes, maar ook buiten werktijd organiseren we regelmatig activiteiten. Denk aan themaborrels, bedrijfsuitjes en een enthousiaste personeelsvereniging!

Wie zoeken wij?

De planner is een belangrijke spil in het bij elkaar brengen van de zorgvraag en de zorguitvoering. In deze dynamische functie zorg je voor de korte- en lange termijnplanningen van onze wijkteams. Geen dag is het zelfde! Je signaleert tijdig knelpunten in de roosters en de planning en zoekt hier een passende oplossingen voor. Ook ben je verantwoordelijk voor administratieve en organisatorische ondersteuning van de cliëntadministratie. Je beantwoordt telefoon, handelt waar mogelijk zelf telefoon af, ontvangt bezoekers en ondersteunt bij allerhande vraagstukken die uit de verschillende afdelingen en cliënten naar voren komen. Het is een functie die samen met 2 andere collega’s uitgevoerd dient te worden in goede harmonie met duidelijke afspraken omtrent taakverdeling en vervanging van elkaar. Samen met je collega's ben je ook verantwoordelijk voor het beoordelen en aannemen van de zorgvragen.

Wat verwachten we van jou?

· Je stelt een routeplanning op aan de hand van de zorgvraag en postcode middels het plansysteem.

· Je ontwikkelt een goed lopende afdeling en coördineert deze met efficiëntie en samenwerking.

· Je bent verantwoordelijk voor de capaciteitsplanning en roosters die optimaal aansluiten bij de behoeften van de cliënten en de wensen van de medewerkers en organisatie.

· Samen met je collega’s handel je het telefoon- en mailverkeer af

· Je draagt zorg voor optimale inzet van de routes door het beoordelen van zorgvragen en het correct invoeren en opstarten van de zorg.

· Je denkt mee met het tactisch beleid op het gebied van planning en roostering en je adviseert en ondersteunt het management bij de implementatie en uitvoering van dit operationeel en tactisch beleid.

· Daarnaast ben je samen met je team gericht op het opstellen en onderhouden van de (basis)roosters en planning van meerdere zorgteams. Samen met je team los je korte termijn roosterproblematiek op en zorg je voor herbezetting van de diensten door inzet van medewerkers vanuit de teams en ZZP’ers. Langdurige capaciteitsproblemen signaleer je vroegtijdig en je adviseert het management hierin.

· Je onderhoudt contact met het management en medewerkers over rooster gerelateerde zaken

Functie eisen:

· Je beschikt minimaal over een Mbo 3 diploma en hebt aantoonbare kennis van en affiniteit met plan-technische vraagstukken en capaciteitsplanning.

· Je beschikt over kennis en ervaring met Nedap ONS, spreadsheets zoals Excel en hebt kennis van actuele ontwikkelingen in de zorgsector voor zover van belang voor planning van personeel en de vraag.

· Je hebt meerdere jaren ervaring bij het onderhouden van meerdere roosters/planningsborden tegelijk.

· Je bent analytisch (analyseren, adviseren, helikopterview, prioriteiten kunnen stellen), proactief, flexibel en creatief bij het zoeken naar oplossingen/alternatieven.

· In staat om zelfstandig te werken, daadkrachtig en besluitvaardig te zijn, cliënt- en servicegericht te werken met een motiverende en overtuigende manier van werken.

· Je kunt het overzicht bewaren bij onvoorziene situaties en presteren onder een hoge werkdruk.

· Je werkt gestructureerd en laat je niet snel afleiden door binnenkomende mails, telefoontjes of collega’s.

Contact

Nilgun Biyik
HR-functionaris
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Laverhof

Administratief Medewerker HR

Schijndel
16 - 24 uur
Stichting Vughterstede

Ambtelijk Sectretaris

Vught
4 - 8 uur
Reinier van Arkel

Zorgadministratief medewerker Jeugd

Helmond
24 - 32 uur