zoekt een

Meewerkend leerlingbegeleider

Wie zijn wij?

AyganZorg is een kleine thuiszorgorganisatie in Eindhoven. Bij AyganZorg werken zo'n 60 medewerkers samen om liefdevolle en kwalitatief goede zorg te leveren aan ongeveer 300 cliënten in de gemeente Eindhoven. Er heerst een familiaire sfeer en de organisatiecultuur is plat. Hierdoor communiceren we laagdrempelig en streven we naar open communicatie, waarbij op respectvolle wijze alles gezegd kan worden. Wij houden rekening met de voorkeuren van medewerkers en binnen AyganZorg is er veel ruimte tot persoonlijke groei en ontwikkeling.

Naast hard werken, hebben we het samen ook erg gezellig! Natuurlijk op het werk en in de pauzes, maar ook buiten werktijd organiseren we regelmatig activiteiten. Denk aan themaborrels, bedrijfsuitjes en een enthousiaste personeelsvereniging!

Wie zoeken wij?

Als leerlingbegeleider ben je verantwoordelijk voor het opleiden, begeleiden en coachen van Verzorgende IG leerlingen en stagiaires. Je coacht werkbegeleiders bij het uitvoeren van hun taken en adviseert en ondersteunt leidinggevenden gedurende de opleidingstrajecten van de leerlingen. Je draagt bij aan het vertalen en implementeren van ontwikkelingen in het beroepsonderwijs naar de beroepspraktijkvorming binnen AyganZorg. Verder verzorg je onderwijs in het kader van interne bijscholing voor werkbegeleiders, leerlingen en stagiaires. Met jouw deskundigheid en inzet draag je bij aan het creëren van een optimaal leerklimaat binnen de organisatie.

Naast je taken als leerlingbegeleider, ben je werkzaam in de routes als verpleegkundige. Hiermee zorg je dat je je bekwaamheden op peil houdt, de zorg van dichtbij ziet en hierdoor een hogere kwaliteit van scholing en opleiden kunt leveren.

Je wordt voor 50% in de leerlingbegeleiding en voor 50% in de routes ingezet.

Je takenpakket:

Het coachen en bieden van deskundigheidsbevordering aan de werkbegeleiders en stagebegeleiders, afgestemd op de behoefte en wensen van werkbegeleiders ten aanzien van de opleidingstaken.
Het coördineren, ondersteunen, toetsen en evalueren van leertrajecten van leerlingen
Het bewaken van de leerprestaties in relatie tot de leerdoelen en het bespreken van afwijkingen van het leerplan met de werkbegeleiders.
Het signaleren van in- en externe ontwikkelingen op het vakgebied, zoals competentiegericht leren, het beoordelen op toepasbaarheid en het adviseren van het managementteam.
Het benoemen en voorstellen van verbeteringen voor opleidingsdoelstellingen en procedures ten aanzien van de beroepspraktijkvorming.
Het adviseren van het managementteam over leertrajecten binnen AyganZorg en de eigen afdeling.
Het positioneren van de eigen organisatie als aantrekkelijke werkgever/opleider.
Het bijwonen van branche overleggen op scholen, houden van intervisie, geven van interne trainingen en scholingen
Als verpleegkundige ben je in je wijkteam verantwoordelijk voor alle uitvoerende taken van de zorg rondom een cliënt.
Wij zoeken:

Een kandidaat met een Verzorgende IG diploma
Aangevuld met kennis met betrekking tot werkbegeleiding en didactische vaardigheden
Je hebt aantoonbare ervaring in het begeleiden van leerlingen en stagiaires.
Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
Je kunt goed luisteren, motiveren en feedback geven.
Je kunt zelfstandig werken, hebt zelfreflectie, bent integer en proactief.
Voor deze functie is een dienstverband van minimaal 24 uur wenselijk.

Wat mag je van ons verwachten?

Om te beginnen een warm welkom en een fijne inwerkperiode in een gezellig, klein team. Bij AyganZorg werk je samen met gedreven en enthousiaste collega's die hart hebben voor de zorg én voor elkaar. Wij hebben korte lijntjes met elkaar en waarderen jouw inbreng.
Het salaris is conform CAO VVT. De inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring

Contact

Nilgun Biyik
HR-functionaris
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Amarant

Begeleider complex ODC Kobalt

Tilburg
12 - 16 uur
S&L Zorg

Cliƫntbegeleider VBMVG

Roosendaal
In overleg