zoekt een

Zorgstudent in de thuiszorg

Ben jij de zorgstudent die graag praktijkervaring wil opdoen binnen de thuiszorg? Dan helpen wij mee om jouw cv uit te bouwen tot een echte zorgprofessional!

Wie zijn wij?

AyganZorg is een kleine thuiszorgorganisatie in Eindhoven. Bij AyganZorg werken zo'n 60 medewerkers samen om liefdevolle en kwalitatief goede zorg te leveren aan ongeveer 300 cliënten in de gemeente Eindhoven. Er heerst een familiaire sfeer en de organisatiecultuur is plat. Hierdoor communiceren we laagdrempelig en streven we naar open communicatie, waarbij op respectvolle wijze alles gezegd kan worden. Wij houden rekening met de voorkeuren van medewerkers en binnen AyganZorg is er veel ruimte tot persoonlijke groei en ontwikkeling.

Naast hard werken, hebben we het samen ook erg gezellig! Natuurlijk op het werk en in de pauzes, maar ook buiten werktijd organiseren we regelmatig activiteiten. Denk aan themaborrels, bedrijfsuitjes en een enthousiaste personeelsvereniging!

Wie zoeken wij?

Werken in de thuiszorg is veelal een veelzijdige bijbaan. Je ondersteunt zorgbehoevende ouderen, voorziet hen tegelijkertijd van een luisterend oor en maakt hun dag met alles net even plezieriger. Benieuwd wat de thuiszorg voor jouw ambities en doelen in de zorg kunnen betekenen? Solliciteer snel en kom kennismaken met AyganZorg! Tijdens je flexibel in te plannen diensten ondersteun je ouderen en verleen je hen de benodigde zorg.
Voor deze (bij)baan in de thuiszorg is het belangrijk dat jij een zorggerelateerde studie volgt of hebt afgerond én ervaring hebt met ADL-handelingen. Dit kan een Verzorgende IG of Verpleegkunde opleiding zijn. Weet je niet zeker of jouw studie aansluit? Bel of mail ons en stel je vragen!

Wat verwachten we van jou?

Dat je zelfstandig en professioneel kan werken;
Punctueel en sociaal ingesteld bent;
Flexibel inzetbaar bent;
Een rijbewijs en een eigen auto hebt.

Wij bieden jou

Een dienstverband voor een vast aantal uren per week;
Arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT;
Een klein, gezellig team met een actieve personeelsvereniging;
Volop praktijkervaring!

Contact

Nilgun Biyik
HR-functionaris
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Medewerker welzijn-zorg

Raamsdonksveer
50 - Oproep / flex uur
Vitalis WoonZorg Groep

Vrijwilliger Welzijn

Eindhoven
0 - 32 uur
Laverhof

Vrijwilligers - Laverhof alle locaties

Schijndel
In overleg