zoekt een

HBO verpleegkundige duaal

De thuiszorg staat te springen om zorgtalent! Ons werkveld biedt een brede uitdaging en gaat veel verder dan alleen thuiszorg. Werken en leren in de thuiszorg betekent dat je naast de directe verpleegkundige zorgverlening onder meer bezig bent met persoonsgerichte zorg, kwaliteitsbeleid, samenwerking en afstemming met andere professionals en mantelzorgers. Zo kun je ouderen ondersteunen bij het zo goed mogelijk zelfstandig blijven functioneren. Een zo lang mogelijk behoud van de regie over hun eigen leven.

Wie zijn wij?

AyganZorg is een kleine thuiszorgorganisatie in Eindhoven. Bij AyganZorg werken zo'n 60 medewerkers samen om liefdevolle en kwalitatief goede zorg te leveren aan ongeveer 300 cliënten in de gemeente Eindhoven. Er heerst een familiaire sfeer en de organisatiecultuur is plat. Hierdoor communiceren we laagdrempelig en streven we naar open communicatie, waarbij op respectvolle wijze alles gezegd kan worden. Wij houden rekening met de voorkeuren van medewerkers en binnen AyganZorg is er veel ruimte tot persoonlijke groei en ontwikkeling.

Naast hard werken, hebben we het samen ook erg gezellig! Natuurlijk op het werk en in de pauzes, maar ook buiten werktijd organiseren we regelmatig activiteiten. Denk aan themaborrels, bedrijfsuitjes en een enthousiaste personeelsvereniging!

Wie zoeken wij?
Jij bent een MBO verpleegkundige en ziet het helemaal zitten om jezelf te ontwikkelen tot verpleegkundige niveau 6. Je bent betrokken bij de zorg voor je cliënten en bent in staat om in samenspraak hun persoonlijke doelen te behalen. Jij hebt een flinke portie motivatie en doorzettingsvermogen om studeren en werken met elkaar te combineren. Je gaat gemiddeld één dag per week naar school, daarnaast krijg je ondersteuning en advies van je collega’s en begeleiders.

Wat je leert op school kun je meteen toepassen in je werk! Naarmate de opleiding vordert verricht je naast verpleegkundige zorg steeds meer coördinerende zorgtaken, zoals het indiceren van zorg en het opstellen van zorgplannen. Je werkt toe naar meer zelfstandigheid als Verpleegkundige HBO. Een vaste werkbegeleider ondersteunt je bij dit leerproces in de praktijk. Je kunt zelf kiezen bij welk opleidingsinstituut je de opleiding wilt volgen.

Wat verwachten we van jou?

Je hebt passie voor de zorg;
Daarnaast ben je communicatief sterk onderlegd, zowel mondeling als in geschrift. Dit is nodig, omdat je een coördinerende rol hebt.
Je bent ondernemend en werkt oplossings- en resultaatgericht. Bovendien kun je goed plannen, waardoor je school uitstekend kunt combineren met werken.
Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar en kunt flexibele werktijden werken;
Houd er rekening mee dat werken in de zorg betekent dat je ook werkt in de avonden, weekenden, op feestdagen en tijdens schoolvakanties;
Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Wat mag je van ons verwachten?
Wij willen altijd het beste voor onze cliënten en vinden ook dat jij het beste verdient. Wat hebben wij te bieden voor jouw ontwikkeling en werkgeluk?

Een werkbegeleider en collega’s die dicht bij je staan;
Een door ons betaalde opleiding met een leerarbeidsovereenkomst;
Een salaris volgens CAO VVT, met vakantiegeld, eindejaarsuitkering en pensioenregeling;
Een eigen ruimte voor onze leerlingen zodat ze in alle rust kunnen studeren.


Enthousiast? Of wil je een dagje meekijken in de thuiszorg? Bel of mail voor een kennismaking, we reageren snel!
 

Contact

Nilgun Biyik
HR-functionaris
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

tanteLouise

HBO Verpleegkundige bij tanteLouise

Bergen op Zoom
28 - 32 uur
Mijzo

Verpleegkundig specialist GGZ

Raamsdonksveer
32 - 36 uur
Oktober

Verpleegkundige HBO

Bladel
Parttime