zoekt een

Woonassistent specialistische zorg

Werken bij Thebe betekent ondernemen, leren en reflecteren. Wij zoeken professionals die zelf nadenken, proactief zijn en verantwoordelijkheid nemen. In ons werk denken we altijd vanuit de bewoner/client en zijn of haar naasten. Heb je een zorghart, maar geen diploma in de zorg? Krijg jij energie van het uitvoeren van veel verschillende werkzaamheden op een specialistische zorgafdeling? Ben jij klaar om de stap naar de zorg te maken? Lees dan verder.

Dan is dit iets voor jou!
Als woonassistent specialistische zorg maak je onderdeel uit van een zorgteam op een afdeling waar bewoners verblijven met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel), somatische zorgvragen, of een combinatie daarvan. Ook kun je onderdeel uitmaken van een zorgteam op de PG-afdeling van Thebe Elisabeth in Goirle. Psychogeriatrische (PG) zorg, is zorg voor bewoners met een vorm van dementie. Binnen de functie van woon assistent specialistische zorg ontvang je de vraag van de zorgcollega’s uit je team om op verschillende manieren te ondersteunen. Thebe werkt met zelfstandig functionerende teams met een manager op afstand. Dat zorgt voor een nauwe samenwerking binnen je team. Je doet het echt samen! 

Het is een pre als je de ambitie hebt om verder te groeien in de zorg. Bij Thebe Elisabeth hebben we een praktijkgericht intern programma. Er zijn veel mogelijkheden om je zorgtaken verder uit te breiden. Wij leren je graag de kneepjes van het vak.

Jouw werkdag
Als woonassistent draag je bij aan het welzijn van bewoners met een zorgvraag. Je biedt ondersteuning bij o.a. de volgende werkzaamheden:
 • Huishoudelijke werkzaamheden in de omgeving van bewoners en in de algemene ruimten.
 • Allerlei werkzaamheden rondom welzijn (je zorgt dat de bewoner zich prettig voelt).
 • Werkzaamheden rondom de maaltijden (bereiden, eten geven aan de bewoners).
 • Ondersteunen bij diverse activiteiten in de huiskamers.

Over jou
 • Wij zoeken iemand die affiniteit heeft met bovengenoemde taken en hierin ervaring heeft. Dit kan met een achtergrond van horeca, facilitair of welzijn.
 • Klantvriendelijkheid, hulpvaardigheid en inlevingsvermogen zijn belangrijk in de omgang met bewoners, mantelzorgers en collega’s. Ook representatief zijn hoort hier bij.
 • Je bent bereid bij te scholen op het gebied van richtlijnen en voedselhygiëne.
 • Je kunt zelfstandig werken en bent gemiddeld 20 uur per week beschikbaar voor wisselende diensten (dag/avond/weekend).
 • Ook als je een bijbaan zoekt of graag flexibel wilt werken ben je van harte welkom om te solliciteren.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
 • Een fijne werksfeer
 • Mogelijkheden om verder te groeien
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.081,25 - max. € 2.541,15, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Saskia Berkers, manager Thebe Elisabeth, op telefoonnummer 088-117 1238.

Over Thebe
Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Puck van Berkel
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.