zoekt een

Verzorgende IG EVV

Wat maakt jouw werk uitdagend? Daar zijn wij benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! In de wijk ga jij zelfstandig bij jouw cliënten langs, waardoor je veel verschillende handelingen tegenkomt en zelf mag uitvoeren. Hierdoor leer je niet alleen veel, het is ook super afwisselend.        

Met elkaar
Met de auto of fiets ga langs bij jouw cliënten in Sint-Michielsgestel. Alle cliënten hebben een andere zorgvraag, bijvoorbeeld insuline spuiten, adl zorg of wondzorg. De routes zijn hierdoor heel afwisselend. In het team heb jij een maatje, waarmee je een route deelt. Hierdoor kom je veel bij dezelfde cliënten thuis wat fijn is voor hen, maar ook voor jou. Je kunt cliënten goed in de gaten houden, weet wat er speelt en kun je makkelijk met elkaar overleggen.

Bijzonder aan de wijkroutes van Sint-Michielsgestel is dat je ook zorg geeft aan cliënten bij Hospice Parunashia. Een huiselijke omgeving waar de mensen in alle rust de laatste levensfase doorbrengen.

“Geen dag spijt van mijn overstap van mijn kantoorbaan naar het werken in wijkteam Sint-Michielsgestel bij Vivent. Ik mag de hele dag met mensen werken en kan zo veel voor hen betekenen. Zij zijn je zo dankbaar” Inge Niessen, verzorgende IG

Team Sint Michielsgestel West
Samen met 12 collega’s van alle leeftijden bestaande uit verzorgenden IG, verpleegkundigen, wijkverpleegkundigen en leerlingen en stagiaires vorm je een team. Je ziet elkaar op kantoor of soms wel eens buiten het werk. In dit team heb je écht aandacht voor elkaar, ben je flexibel en heb je het gezellig met elkaar.

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van 2 maanden);
 • Salaris van minimaal €2.461,95 tot maximaal €3.417,15 per maand (FWG 40), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Diploma verzorgende IG

Jouw collega’s vinden ervaring absoluut geen must, dus ook net (of bijna) afgestudeerde zorgtalenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

Sint Anna

Eerstverantwoordelijk Verzorgende IG

Boxmeer
In overleg
Het Laar

Flexpooler in de zorg niveau 3-IG

Tilburg
In overleg
Neos

Verzorgende IG Specifieke Doelgroepen

Eindhoven
In overleg