zoekt een

Helpende + wijkzorg

Hoe zorg jij voor een goede samenwerking? Daar zijn wij erg benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! Bij ons werk je namelijk écht samen met jouw collega’s en andere disciplines om de juiste zorg te bieden aan de cliënten in de multiculturele wijk van Den Bosch west.

Aandacht voor de cliënt
Als helpende + kom je thuis bij cliënten die je ondersteunt bij de persoonlijke verzorging en/ of bij de ADL activiteiten. Hierbij stimuleer je zoveel mogelijk de zelfredzaamheid, zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen in de eigen vertrouwde omgeving. Geen mens is hetzelfde en dat geldt ook voor onze cliënten. Elke cliënt heeft een eigen levensverhaal, afkomst, cultuur én zorgvraag. Deze baan is erg zelfstandig en tóch staat er een team achter je waar je op kunt rekenen. 

Team Sint Michielsgestel West
Samen met 12 collega’s van alle leeftijden bestaande uit verzorgenden IG, verpleegkundigen, wijkverpleegkundigen en leerlingen en stagiaires vorm je een team. Je ziet elkaar op kantoor of soms wel eens buiten het werk. In dit team heb je écht aandacht voor elkaar, ben je flexibel en heb je het gezellig met elkaar.

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van 2 maanden);
 • Salaris van minimaal €2.210,77 tot maximaal €2.938,60 per maand (FWG 30), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Diploma helpende+

Jouw collega’s vinden ervaring absoluut geen must, dus ook net (of bijna) afgestudeerde zorgtalenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

Sint Annaklooster

Helpende (+)

Eindhoven
In overleg
Zorggroep Elde Maasduinen

Helpende (plus) nachtdienst

Waalwijk
20 - 24 uur
Oktober

Helpende Plus

Bladel
In overleg