zoekt een

Weekendkracht Kindcentrum

Ben jij die enthousiaste weekendkracht die wij zoeken? Ben jij gemotiveerd om naast jouw studie in de weekenden en vakanties ervaring in het werkveld op te doen binnen het kindcentrum in Raamsdonksveer?

Met wie ga je werken?
Jij gaat aan de slag bij de weekendopvang logeren van het nieuwe kindcentrum in Raamsdonksveer. Hier komen kinderen logeren om netwerk wat te ontlasten.
De kinderen die komen logeren zijn wisselend van niveau. Tijdens het werken met deze doelgroep krijg je te maken met ADL zorg en in sommige gevallen complex gedrag.

Je staat op de logeeropvang naast ervaren collega's en jij ondersteunt hun bij het begeleiden van de kinderen.

Dit ben jij
Als medewerker weekendopvang logeren binnen het Kindcentrum is geen dag hetzelfde. Het bieden van structuur en veiligheid ligt aan de basis. Jij verzorgt en begeleid de kinderen volgens de afspraken in het cliëntplan. Je sluit aan op gelijkwaardig niveau van de kinderen en biedt de kinderen een fijne en duidelijke logeerplek. Dit doe je samen met een ervaren begeleider.

Echt contact is een belangrijk onderdeel van jouw werk.

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Voor 8-12 uur per week.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 2.093,- en € 2.911,- ligt op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Vakantie-uren en balansverlof uren waarbij de uren flexibel inzetbaar zijn.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na je proeftijd gebruikmaken van een regeling die fiscaal voordeel biedt, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een (elektrische) fiets, een tablet of een sportabonnement.

Wat wij jou verder bieden
Goed werkgeverschap! Dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

Wil jij tijdens jij studie al kennis maken met het werkveld?

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jij Prisma's visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen
  • Je hebt interesse in de gehandicaptenzorg en/of je bent bezig met een opleiding gericht op werken in de zorg.
  • Je bent flexibel inzetbaar op onregelmatige werktijden voornamelijk in de weekenden en vakanties. Er is geen sprake van slaap/nachtdiensten.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lucretia Fronen, via 06-22410999.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Lucretia Fronen - Kox
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Amarant

Begeleider Jeugd Logeren

Breda
8 - 12 uur
Prisma

Begeleider niveau 3 Ons Huis

Eindhoven
16 - 20 uur