zoekt een

Ben jij de MBO verpleegkundige die ons komt helpen?

We willen meer leef plezier toevoegen aan de dagen van de bewoners van Ruitersbos. Ben jij onze nieuwe MBO verpleegkundige en kun je hieraan een betekenisvolle bijdrage leveren?

Dan is dit iets voor jou!
Je draagt zorg voor het wonen en welzijn van de bewoners, met elkaar zorgen we voor een aangename dag. Hierbij stem je de zorg af op de wensen, behoeften en mogelijkheden van de bewoner. Je verzorgt en begeleidt bewoners conform het zorgleefplan en naar tevredenheid van de bewoner. Je participeert in overlegsituaties en informeert familie/relaties van bewoners over de dagelijkse zorgverlening. Tevens begeleid je leerlingen en stagiaires.

Bij Thebe Ruitersbos werken we samen in een dementievriendelijk huis. Ruitersbos heeft 116 plaatsen voor bewoners met een zorgindicatie, 4 logeerkamers, dagopvang voor de wijk en zorg aan huis voor huurders op het terrein van Ruitersbos en in de wijk. We investeren in kennisontwikkeling op het gebied van dementie en in het dementievriendelijk, veilig en aangenaam maken van het huis van onze bewoners. De locatie vlakbij het Mastbos in Breda biedt een groene werkomgeving en een fijne werksfeer waarin we elke dag met elkaar verder leren.

Thebe vindt het belangrijk dat cliënten zoveel mogelijk eigen regie en zelfstandigheid houden, ook als professionele zorg en ondersteuning nodig is. Onze visie op zorg hebben wij onder woorden gebracht in de Bedoeling.

Over jou
 • Jij ziet het unieke in elk mens en weet een omgeving te creëren die aansluit op die behoefte;
 • Je kijkt en luistert met aandacht en werkt nauw samen met de cliënt, hun naasten, je collega’s en andere zorgverleners;
 • Jij werkt zelfstandig, staat stevig in je schoenen en gaat problemen niet uit de weg;
 • Je kunt overzicht bewaren en prioriteiten stellen in complexe situaties;
 • Jij ziet wat nodig is in de dagelijkse zorg en doet al het mogelijke om het te realiseren;
 • Jij handelt ethisch en integer volgens professionele standaarden;
 • Jij integreert je vakinhoudelijke kennis, vaardigheden en professionele houding in de zorgverlening;
 • Jij bent proactief en reflectief ten aanzien van je persoonlijke ontwikkeling en ziet het als uitdaging om jezelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast lever je ook een bijdrage aan de deskundigheidsbevordering van anderen;
 • Naast de dagelijkse werkzaamheden en zorg op de afdeling ben je ook in staat om binnen het team de kwaliteit van zorg en professionele ontwikkeling mee vorm te geven en ook je collega’s daarin te stimuleren;
 • Jij beschikt over het diploma Verpleegkunde niveau 4 en bent BIG geregistreerd;
 • Jij bent inzetbaar voor alle voorkomende diensten en wilt het aantal uren dat je werkt in overleg bepalen.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
 • Een fijne werksfeer
 • Mogelijkheden om verder te groeien
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.620,33 - max. € 3.754,41, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV en motivatie.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Cynthia Mijdam, manager zorg, telnr. 076 - 565 7150.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Luuk Houx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Glorieuxpark

Verpleegkundige – Huize Glorieux

Eindhoven
In overleg
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Verpleegkundige niveau 4

Raamsdonksveer
In overleg