zoekt een

(Coördinerend) Verzorgende IG

Werk jij als (Coördinerend) Verzorgende IG graag met en tussen de mensen? Help jij graag met de best mogelijke zorg?

Dan is dit iets voor jou!
Thebe locatie Hagedonk zoekt een (Coördinerend) Verzorgende IG.

Als (Coördinerend) Verzorgende IG bied je warme en persoonlijke zorg aan de bewoners. Je helpt hen zo veel mogelijk om zijn of haar eigen leven te leiden en stimuleert zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Dat doe je niet alleen, samen met je team lever je een belangrijke bijdrage aan onze menslievende zorg.

Locatie

Woonzorgcentrum Hagedonk bevindt zich in een mooi, nieuw gebouw, dat van alle gemakken is voorzien. Hagedonk bevindt zich in het hartje van Prinsenbeek, dat dicht bij Breda ligt. Bewoners kunnen bij Hagedonk terecht als zij door lichamelijke of geestelijke klachten niet meer thuis kunnen wonen. Het team op locatie Hagedonk bestaat uit ruim honderd medewerkers en vrijwilligers. Samen met hen en familie en naasten van de bewoners biedt Hagedonk de zorg en verpleging die zij nodig hebben. Wij luisteren hierbij altijd naar de wensen en behoeften van de bewoners waardoor zij zelf de regie behouden.

Jouw werkdag
Naast het verlenen van zorg ben je bij lange diensten ook verantwoordelijk voor het ondersteunen van eten serveren in ons Grand Café. Een gezellige plek waar bewoners samen eten. Hier ben jij enerzijds aanwezig vanuit jouw expertise, maar aan de andere kant vinden wij het sociale aspect net zo belangrijk.
Hier zie je bewoners in een andere setting en je leert alle verschillende bewoners goed kennen, waardoor jij ook een vertrouwd gezicht en aanspreekpunt bent voor hen.
Er wordt van je verwacht dat je je kennis up to date houdt middels het maken van e-learnings, praktijktoetsingen en bijscholingen.
Tenslotte komt het voor dat je mee wordt gevraagd met een activiteit of dat je een leerling begeleidt en daarmee kennis overdraagt. Geen enkele dag is dus hetzelfde!

Over jou

  • Je bent betrokken met een warm hart en staat klaar om anderen te helpen.
  • Je ziet het als een uitdaging om in een zelfstandig team te werken.
  • Je bent initiatiefrijk, flexibel en deelt graag jouw ideeën over de beste zorg.
  • Jij geeft aan hoeveel uur je wilt werken, wij kijken of we dit passend kunnen maken.
  • Je hebt een mbo-diploma Verzorgende niveau 3IG, aangevuld met evv.
  • Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.324,49 - max. € 3.417,15, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Yvonne Peemen (HBO-verpleegkundige) telnr. 06-51 75 21 55 of Claudia Ansems (HBO-verpleegkundige) telnr. 06-51 02 08 62.

Over Thebe
Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Luuk Houx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Maaswaarden ouderenzorg

Collega Verzorgende IG afdeling de Haven

Wijk en Aalburg
16 - 32 uur
Nobel Zorg BV

Verzorgende IG (28-32 uur)

Eindhoven
28 - 32 uur