ANIOS Intensive Care

Wil je meer ervaring opdoen als ANIOS binnen het Catharina Ziekenhuis? Het Medisch Specialistisch Bedrijf Catharina is voor de Vakgroep Intensive Care op zoek naar een enthousiaste ANIOS. Zo maak jij beter nóg beter.

Jij zorgt ervoor
Actief deelnemen aan alle patiëntenzorg gerelateerde werkzaamheden, waaronder de klinische werkzaamheden op de intensive care, het spoed-interventie team en consulten op de klinische afdelingen en spoedeisende hulp, is jouw verantwoordelijkheid. Als ANIOS Intensive Care ga je elke uitdaging aan, zoals:
 • Verzorgen van patiënt- en behandelgegevens in HiX en overleggen met de patiënt, familieleden en andere betrokkenen over de diagnose en behandelmogelijkheden
 • Participeren in ANW diensten voor de Intensive Care volgens de huidige cao norm
 • Samenwerken met andere medici, physician assistants en verpleegkundigen.

Wij staan voor elkaar klaar
Binnen ons topklinisch opleidingsziekenhuis staan we voor elkaar klaar. Hier leer je van jouw collega’s en heb je begrip voor elkaars werk. Je praat met elkaar over de beste zorgverlening voor onze patiënten en ondersteunen elkaar wanneer het wat lastiger wordt. De focus ligt op innoveren en gedreven je vak uitoefenen. Samen maken jullie het verschil en gaan jullie tot het uiterste.

Intensive Care
De RVE intensive care is een level 2 intensive care, met momenteel 24 intensive care bedden. Onze intensive care is een hypermoderne afdeling waar wij zorg leveren aan hoog-complexe (cardio)chirurgische patiënten en niet chirurgische patiënten. Op onze intensive care beschikken wij over alle aanvullende behandelmogelijkheden zoals ECLS, CVVH en andere vormen van mechanische ondersteuning. De RVE intensive care werkt volgens een Closed Format. De stafleden bestaan uit 5 internist-intensivisten, 8 anesthesioloog-intensivisten en 1 cardioloog-intensivist. Daarnaast wordt de medische staf ondersteund door 7 gespecialiseerde physician assistants en 6 ANIOS. De RVE intensive care beschikt over een eigen research en development afdeling.

Jij hebt het
Iedereen heeft een eigen verhaal over het werken in de zorg. We zijn benieuwd naar jouw verhaal, zeker als jij beschikt over:
 • Gediplomeerd tot basisarts;
 • BIG-registratie

Ook als je nog niet bent afgestudeerd, nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Verder ben je bereid om te leren en jezelf te verbeteren, zodat je je kunt voorbereiden op een doorgroei naar een medische vervolgopleiding. Daarnaast beschik je over goede communicatieve en organisatorische vaardigheden en kun je goed multitasken.

Wij zorgen ervoor
Terwijl jij beter nóg beter maakt, zorgen wij als werkgever ook goed voor jou. Als ANIOS Intensive Care kan jij rekenen op:
 • een dienstverband bij het MSB Catharina, een coöperatie van ruim 160 medisch specialisten te Eindhoven. Het MSB Catharina levert samen met het Catharina Ziekenhuis en andere partners hoogwaardige medisch specialistische patiëntenzorg vanuit een gedeelde visie waarin kwaliteit van zorg, klantgerichtheid en innovatie centraal staan.
 • Individuele begeleiding en coaching voor jouw gewenste vervolgopleiding. Wij beschikken over een zeer uitgebreid regionaal en landelijk netwerk met opleiders van vrijwel elke medische vervolgopleiding.
 • Een veilige leeromgeving. Op de intensive care is supervisie altijd zeer snel beschikbaar. Daarnaast is ons rooster zo ingericht dat je nooit alleen dienst doet.
 • Door onze eigen Research en Development stichting zijn er zeer goede mogelijkheden voor wetenschappelijk onderzoek
 • 38 uur per week. Uren in overleg.
 • een bruto maandsalaris tot € 6091,00 (FWG 65) op basis van een 36-urige werkweek.
 • extra’s als vakantietoeslag (volledige 13e maand) en een eindejaarsuitkering (volledige 14e maand) en onregelmatigheidstoeslag.
 • Een complexe zorgbaan waar patiënten, jouw ontwikkeling en uitdaging voorop staan.
 • Het regionale gevoel van werken in Eindhoven met een landelijk netwerk dankzij Santeon waar Catharina onderdeel van is.
 • Constante prikkels om te blijven leren, innoveren en ontwikkelen. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden in ons opleidingsziekenhuis.

En er is meer. Arbeidsvoorwaarden die passen binnen de cao-ziekenhuizen.

Contact

Ilse Timmermans
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Reinier van Arkel

ANIOS persoonlijkheidsproblematiek

's-Hertogenbosch
24 - 36 uur
Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

AVG/Jeugd/Basisarts

Boxtel
In overleg
Laverhof

Specialist Ouderengeneeskunde

Schijndel
28 - 32 uur