zoekt een

Begeleider niveau 3 st Jozefhof

Maak deel uit van een betrokken en ambitieuze organisatie. Jij zet je dagelijks in voor de beste zorg voor cliënten, zodat ze het leven kunnen leiden zoals ze zelf willen. Jij staat naast de cliënt en biedt passende zorg/begeleiding. Zet jij je schouders eronder en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Met wie ga je werken?
Achter de grote voordeur van het Sint Jozefhof in Made liggen twaalf appartementen. In deze appartementen wonen LVB/MVB cliënten waarbij er ook sprake is van lichte verzorging en ASS en gedrag. Er wordt verzorging en begeleiding geboden in hun eigen appartement en daarnaast worden er gezamenlijke momenten georganiseerd in de algemene ruimtes. Er worden veel activiteiten gepland, veel van onze bewoners doen dingen samen, bijvoorbeeld samen eten of koffiedrinken. Er is ook een hobbyclub, kookclub en we organiseren regelmatig een wedstrijd. De jeu-de-boules competitie wordt altijd druk bezocht.

Dit ben jij
Elke dag is anders. Dat is het mooie van jouw vak. Het grootste gedeelte van de tijd ben jij bezig met verzorging en begeleiding. Want cliënten een mooie dag bezorgen, dat is jouw drive. Daarnaast ondersteun je persoonlijk begeleiders bij de uitvoering van de cliëntafspraken. Jij bent dus een bezige bij, maar je vergeet nooit om contact te maken.

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Voor 28uur per week.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens deCAO gehandicaptenzorg https://www.vgn.nl/cao/cao-gehandicaptenzorg-2021-2024. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 2.338,- en € 3.294,- ligt op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Vakantie-uren en PBL uren waarbij de uren flexibel inzetbaar zijn.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering 8,33%
  • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na je proeftijd gebruikmaken van een regeling die fiscaal voordeel biedt, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een (elektrische) fiets, een tablet of een sportabonnement.

Wat wij jou verder bieden
Goed werkgeverschap! Dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

Enthousiaste begeleider niveau 3 in een dynamisch team

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jij Prisma's visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen
  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 richting Zorg en Welzijn.
  • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen ook in de weekenden. Er wordt gewerkt met slaapdiensten.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nick van Giessen via; 06-51064660.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Nick van Giessen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider Flexteam regio Noord-Brabant

Tilburg
4 - 40 uur
S&L Zorg

Flexbegeleider LVB

Roosendaal
In overleg
impegno

Ondersteunend begeleider

Oss
24 - 32 uur