zoekt een

MBO Verpleegkundige (PG)

Ben jij een enthousiaste en gedreven mbo-verpleegkundige? Zie jij het unieke in elk mens en weet jij een omgeving te creëren die past bij de persoonlijke behoeften? Heb jij een visie op hoe de zorg anders kan, aansluitend op de ‘Bedoeling’?

Dan is dit iets voor jou!
Voor onze PG afdeling zijn we op zoek naar een nieuwe collega. De contracturenuren zijn in overleg, ook een groter contract is mogelijk.

Bij Haga draai je als verpleegkundige mee in de zorg en ben je een belangrijk aanspreekpunt voor je team en de locatie. Je bent oproepbaar voor allerlei verpleegkundige beoordelingen en handelingen locatie breed en je draait de verpleegkundige bereikbaarheidsdienst. Je overlegt indien nodig met de arts. Ook ben je eerstverantwoordelijk verpleegkundige (EVV-er) voor een aantal bewoners, waarbij je de contacten met familie onderhoudt, de zorgplannen aanpast, en de multidisciplinaire overleggen en evaluatiegesprekken voert.

Je maakt deel uit van een zelfstandig team dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor de uitvoering van de zorg en begeleiding van de bewoners. Daarbij staan wonen, welzijn, veiligheid en kwaliteit van leven voorop.

Locatie Haga
Haga is een kleinschalige woonzorg-locatie van Thebe waar het 'dorpse gevoel' nog merkbaar is. Thebe Haga is ook een gastvrije locatie met gasterij D'n Heerlijckheid als centraal ontmoetingspunt voor zowel bewoners van Haga als omwonenden uit de wijk.

Ondanks de kleinschaligheid zijn de werkzaamheden afwisselend en krijg je te maken met een breed scala aan zorgbehoeften. Ons doel is om de mensen die bij ons leven en ook hun naasten en/of familie het gevoel van thuis en welkom zijn te geven en de zorg die wij leveren zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de behoeften van ieder individu.

Bekijk hier meer informatie over onze locatie.

Jouw werkdag
De dag begint met een Haga brede ‘dagstart’. Als verpleegkundige kun je daar voorzitter van zijn. Tijdens deze dagstart wordt met elkaar besproken wat er speelt en welke acties noodzakelijk zijn. Gezamenlijk worden de prioriteiten voor die dag bepaald. Vervolgens start je jouw looproute, deze bespreek je samen met je team. Je werkt volgens ‘De Bedoeling’ waarin zelfredzaamheid en eigen regie van de bewoners centraal staan. Als Verpleegkundige werk je vanuit jouw expertise, waarbij wij het sociale aspect net zo belangrijk vinden.
Jij bent het vertrouwde gezicht en aanspreekpunt voor de bewoners, de contactpersonen en collega's. Je bent een onderdeel van het VVD team (Verpleegkundige Van Dienst). Dit betekent dat je samen met de andere verpleegkundigen van de locatie het eerste aanspreekpunt bent bij onverwachte zorgvragen van de bewoners. Je voert de verpleegkundige triage uit en aan de hand daarvan schakel je andere disciplines in. Daarnaast behoort o.a. het begeleiden van activiteiten en het begeleiden van leerlingen tot jouw takenpakket.
Binnen team Haga is, naast aandacht voor de bewoners, ook veel aandacht voor jou en jouw (ontwikkel)behoeften.

Over jou

  • Je werkt graag in een zelfstandig en zelfsturend team.
  • Je bent initiatiefrijk, proactief, flexibel en je denkt graag mee over wat de beste zorg is.
  • Je hebt de eigen regie en de zelfredzaamheid van de bewoners als prioriteit.
  • Je voelt je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de kwaliteit van zorg in een dynamische omgeving.
  • Je bent in het bezit van een MBO-diploma verpleegkunde en een geldige BIG-registratie.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.620,33 - max. € 3.754,41, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Ben je enthousiast over de functie van mbo-verpleegkundige? Solliciteer dan direct met CV!

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Larissa de Pijper via telefoonnummer 06-58844106.

Over Thebe
Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Luuk Houx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Kempenhaeghe

Begeleider kindgroep

Heeze
Parttime / Fulltime
Bravis Ziekenhuis

Verpleegkundige Interne Geneeskunde/Maag-Darm-Lever

Roosendaal
24 - 28 uur