zoekt een

Coördinerend Verzorgende

Locatie De Doelen is op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega, in de functie van coördinerend verzorgende, voor 24 tot 28 uur per week! Heb jij een warm hart voor de ouderenzorg en wil je meedenken in verbeteringen in zorg voor cliënten die wonen op de somatische afdeling? Lees dan snel verder en we horen graag van je!

Wat ga je doen?
Op De Doelen wonen cliënten met somatische complexe problematiek. We zien een toename van aanvullende problematieken op het gebied van gedrag en bijvoorbeeld dementie. Als coördinerend verzorgende ben je dan ook een generalist die kennis en/of ervaring heeft met verzorging van cliënten met verschillende problematieken. Jij zorgt voor persoonlijke zorg op maat, afgestemd op de wensen en behoeften van de cliënt. De regie laat je bij de cliënt zelf. Jouw doel is om cliënten zo lang mogelijk zelfstandig te laten functioneren. Je gaat altijd uit van positieve gezondheid en richt je je op het vergroten van de zelfredzaamheid en participatie van het netwerk rondom de cliënt. Het gebruik van zorgtechnologieën en andere innovaties ga je hierbij niet uit de weg.

Je hebt een ondersteunende, begeleidende en coördinerende rol die van onschatbare waarde is, zowel voor de cliënten als hun netwerk. Je begeleidt in het omgaan met hun situatie en kijkt samen naar de invulling van een waardevolle levensfase. Je signaleert tijdig veranderingen in de zorgsituatie, handelt hier proactief naar en stemt dit verder af.

Je hebt een belangrijk aandeel in het inrichten van zorg in de toekomst en visie op toekomstbestendige zorg. Je hebt een belangrijke rol in de maatschappelijke opgave die voor ons ligt en je bent in staat dit over te brengen naar collega’s en cliënten. Je bent constant op zoek naar manieren om de zorgverlening te verbeteren en doet gerichte verander- en verbetervoorstellen. Je volgt ontwikkelingen op de voet en je draagt jouw kennis graag over binnen het team en begeleidt nieuwe collega’s, leerlingen & stagiaires met veel enthousiasme.

Waar ga je werken?
De Doelen is een kleine locatie voor mensen met een somatische aandoening. Typisch Oosterhouts en lekker ons-kent-ons. De Doelen is het thuis van 68 cliënten. De helft daarvan woont op afdeling Robijn en de andere helft woont op Kristal.

Wie ben jij?
 • Je bent in het bezit van een diploma verzorgende (IG)
 • Je hebt affiniteit met en interesse in de doelgroep en blijft jezelf graag ontwikkelen
 • Je hebt een professionele en zelfstandige beroepshouding
 • Je kunt je vinden in en draagt bij aan de Maatschappelijke Opgave
 • Je hebt een goed oog voor kwaliteit, bent eerlijk en betrouwbaar
 • Je hebt een belevings- en vraaggerichte visie op wonen, welzijn en zorg
 • Je bent goed bestand tegen weerstand en complexe vraagstukken ga je aan
 • Je bent betrokken, creatief en denkt in mogelijkheden
 • Je hebt een gastvrije, flexibele en positieve instelling en open karakter
 • Je bent een gezellige collega

En wat bieden we jou?
 • Direct een vast contract voor 24 tot 28 uur per week
 • Salarisinschaling conform cao VVT. Deze functie is ingedeeld in FWG 40 (max. € 3.417,15 o.b.v. 36 uur), afhankelijk van ervaring
 • Een afwisselende en uitdagende functie in een leuk team
 • Een vooruitstrevende organisatie waar jij aan mee kunt bouwen, met aandacht voor mensen, voor het werk en voor elkaar
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Vakantiegeld van 8% dat wordt uitbetaald in mei en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% dat wordt uitbetaald in november
 • Toegang tot de BijMijzo-app: maak tijdens je eerste 100 dagen op een leuke manier kennis met de organisatie
 • Een warm welkom bij de Mijzo Intro Show: een spetterende introductie in het theater van Mijzo
 • Leuke extra’s zoals personeelskorting op bekende merken, een vergoeding van 10 euro per maand op een willekeurig sport abonnement, gratis Keep Fit trainingen op diverse locaties van Mijzo en gratis gebruikmaken van massagestoelen
 • En nog meer: voordelige aanschaf van een fiets, laptop of tablet, fiscale ruimte reiskosten woon-/werkverkeer en collectieve (zorg)verzekeringen

Wie zijn wij?
Met een open, nieuwsgierige, blik naar de toekomst en vanuit de visie op positieve gezondheid, is Mijzo aanjager in de transformatie van zorg om ouderen zo lang mogelijk op eigen wijze vorm en invulling te laten geven aan hun leven thuis. Zodra dat niet meer lukt, zijn wij er om hen te ondersteunen en te begeleiden. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen. Daar waar thuis ook is. Samen met cliënten en hun naasten willen we ontdekken wat de best passende zorg of ondersteuning is.

Mijzo staat voor respectvolle aandacht. Aandacht voor mensen, voor ons werk en voor elkaar. Zo halen we het beste in elkaar naar boven. Elke dag weer.

Meer weten? Kijk op www.mijzo.nl.

Nieuwsgierig naar werken bij Mijzo?
Voor alle informatie over werken en leren bij Mijzo, kun je terecht op www.werkenbijmijzo.nl of neem een kijkje op onze social mediakanalen.

Geïnteresseerd?
Spreekt bovenstaande functie jou aan? Dan horen we heel graag van je!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Viviane van Kerkhoven, teammanager De Doelen, op 06-81361728

Wil je eerst even sfeer proeven voor je komt solliciteren? Geen probleem!
Neem contact op met Viviane om iets af te spreken en vrijblijvend kennis te maken. Tijdens de rondleiding kun je zelf zien en van collega’s horen hoe het is om bij De Doelen te werken. Het is geen formeel sollicitatiegesprek. Je krijgt vooral de kans om jouw vragen te stellen.

Een referentiecheck kan onderdeel zijn van de procedure.
Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Contact

Viviane van Kerkhoven - Christiaensen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Archipel Thuis BV

Verzorgende IG Son

Son en Breugel
In overleg
Woonlandschap de Leyhoeve

Verzorgende IG Zorgteam Tilburg | parttime

Tilburg
12 - 28 uur
Van Neynsel

Verzorgende vaste nachtdiensten Eemwijk

's-Hertogenbosch
12 - 36 uur