ANIOS Chirurgie

Wil je meer ervaring opdoen als ANIOS binnen het Catharina Ziekenhuis? Het Medisch Specialistisch Bedrijf Catharina is voor de Vakgroep Algemene Chirurgie op zoek naar een enthousiaste ANIOS. Zo maak jij beter nóg beter.

Jij zorgt ervoor
Jij gaat ervaring opdoen met het werken binnen de Chirurgie. Hierbij werk je nauw samen in een team. Als ANIOS Chirurgie ga je elke uitdaging aan, zoals:
 • Deelnemen aan alle patiëntenzorg gerelateerde werkzaamheden;
 • Meedraaien in avond-, nacht- en weekenddiensten voor de vakgroep
 • Samenwerken met andere arts-assistenten, medisch specialisten, etc.

Wij staan voor elkaar klaar
Binnen ons topklinisch opleidingsziekenhuis staan we voor elkaar klaar. Hier leer je van jouw collega’s en heb je begrip voor elkaars werk. Je praat met elkaar over de beste zorgverlening voor onze patiënten en ondersteunen elkaar wanneer het wat lastiger wordt. De focus ligt op innoveren en gedreven je vak uitoefenen. Samen maken jullie het verschil en gaan jullie tot het uiterste.

De Vakgroep Chirurgie
De Vakgroep Chirurgie van het Catharina Ziekenhuis is een toegewijde, innovatieve en goed georganiseerde Vakgroep. De Vakgroep bestaat uit 15 chirurgen leveren topzorg op gebied van vaat-, trauma-, oncologische- en GE-chirurgie. Tevens is er de beschikking over hoogwaardige onderzoeks- en behandelfaciliteiten, eigen verpleegafdelingen en dagbehandelingen en ruime opleidingsmogelijkheden.

Jij hebt het
Onze collega’s zijn allemaal anders. Iedereen heeft een eigen verhaal over het werken in de zorg. We zijn benieuwd naar jouw verhaal, zeker als jij beschikt over:
 • een afgeronde opleiding tot basisarts.
 • een BIG-registratie.
 • ervaring in projectmatig en planmatig werken.

Ook ben je een persoon die gemotiveerd en enthousiast is, met een aantoonbare interesse voor chirurgie. Je beschikt over goede communicatieve, organisatorische vaardigheden en kunt goed multitasken. Daarnaast wil kek e graag ontwikkelen naar de volgende stap in je carrière.

Wij zorgen ervoor
Terwijl jij beter nóg beter maakt, zorgen wij als werkgever ook goed voor jou. Als ANIOS Chirurgie kan jij rekenen op:
 • een dienstverband bij het MSB Catharina, een coöperatie van ruim 160 medisch specialisten te Eindhoven. Het MSB Catharina levert samen met het Catharina Ziekenhuis en andere partners hoogwaardige medisch specialistische patiëntenzorg vanuit een gedeelde visie waarin kwaliteit van zorg, klantgerichtheid en innovatie centraal staan.
 • 38 uur per week. Uren in overleg.
 • een bruto maandsalaris tot € 6.091,00 (FWG 65) op basis van een 36-urige werkweek.
 • extra’s als vakantietoeslag (volledige 13e maand) en een eindejaarsuitkering (volledige 14e maand).
 • Uitstekende connecties binnen en buiten de regio voor vrijwel alle medische vervolgopleidingen.
 • Deelname aan wetenschappelijk onderzoek. Binnen onze Research en Development afdeling zijn er ruimschoots mogelijkheden om deel te nemen aan wetenschappelijk onderzoek van kleine projecten tot promotietrajecten, af te stemmen op jouw individuele wensen.
 • constante prikkels om te blijven leren, innoveren en ontwikkelen. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden in ons opleidingsziekenhuis.

En er is meer. Arbeidsvoorwaarden die passen binnen de cao-ziekenhuizen. ,

Contact

Ilse Timmermans
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Reinier van Arkel

ANIOS persoonlijkheidsproblematiek

's-Hertogenbosch
24 - 36 uur
Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

AVG/Jeugd/Basisarts

Boxtel
In overleg
Laverhof

Specialist Ouderengeneeskunde

Schijndel
28 - 32 uur