zoekt een

Managementassistent financiën

Ben je een gedreven, zelfstandige en ervaren managementassistent en hou je ervan om je collega’s te ontzorgen op diverse vlakken? Wil je werken in een organisatie waarbij de mens centraal staat en we met z’n allen streven naar de beste zorg voor cliënten?

Dan is dit iets voor jou!
We zoeken per direct een ervaren managementassistent (24-32 uur) voor de afdeling financiën. In deze diverse functie ben je de rechterhand van o.a. de coördinator financiën, de business- en concern controllers en de manager financiën. Je ontzorgt hen op organisatorisch, coördinerend en administratief vlak. Jij zorgt er altijd voor dat je een goed overzicht hebt van wat er wanneer moet gebeuren en je bewaakt ook de deadlines van je collega’s.

Als managementassistent financiën zijn dit een aantal van jouw belangrijkste taken:
  • Je ondersteunt bij de verschillende verantwoordingstrajecten (jaarrekening en subsidieverantwoordingen e.d.). Bij deze trajecten zorg je ervoor dat de dossiers op tijd door je collega’s van financiën gereed zijn, je plant vergaderingen in en notuleert ze ook. Ook bewaak je de actielijst, zorg je ervoor dat de verantwoordingen qua lay-out en taal op orde zijn en dat alles compleet en op tijd wordt aangeleverd.
  • Bij de zorgverkoop ondersteun je de collega’s onder andere bij het plannen van gesprekken met verzekeraars en zorgkantoren. Ook hierbij notuleer je de afspraken en maak je een overzichtelijke planning van alle stappen die gezet moeten worden. Je bereidt ook de benodigde stukken voor en bewaakt de voortgang. Je ziet het als een uitdaging om alles op tijd gereed te hebben.
  • In zijn algemeenheid neem je het initiatief om de ondersteuning van de processen steeds verder te optimaliseren. Dit doe je uiteraard in overleg met je collega’s.

Over jou
Als steun en toeverlaat van de collega’s bij financiën sta je stevig in je schoenen en ga je problemen niet uit de weg. In de functie van managementassistent financiën verwachten we dat je zelfstandig te werk gaat, het overzicht bewaart en prioriteiten stelt in drukke tijden. Je ziet wat nodig is en doet al het mogelijke om dit te realiseren. Jij bent secuur en proactief in je werk en bent reflectief ten aanzien van je persoonlijke ontwikkeling. Je ziet het als uitdaging om jezelf te blijven ontwikkelen. Je beschikt over overtuigingskracht en past je makkelijk aan situaties aan. Saai is aan jou niet besteed, want je bent op je best als er veel beweging is in jouw omgeving met een hoge mate van diversiteit in je werkzaamheden.

Wat betreft kennis en kunde beschik je over actuele kennis op secretarieel gebied op Hbo-niveau, aangevuld met werkervaring op het gebied van managementondersteuning.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Maar als het goed gaat kijken we naar de mogelijkheden voor een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.620,33 - max. € 3.754,41, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt de functie van managementassistent financiën jou aan? Solliciteer dan direct met je CV en motivatie.

Wil je eerst nog wat meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Judith Keetels, Manager Financiën, op telefoonnummer 06-58 99 39 90. Zij kan je hier alles over vertellen.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Floortje Jansen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Pantein

Medewerker OK- en Opnameplanning

Beugen
24 - 28 uur
Anna Zorggroep

Operationeel Inkoper

Geldrop
32 - 36 uur
Máxima MC

Patiëntenplanner (24-32 uur)

Veldhoven
24 - 32 uur