zoekt een

Assistent Dienstverlening en Zorg

De zorg ontlasten en ouderen een glimlach bezorgen, daar sta jij voor! Als Assistent Dienstverlening en Zorg zorg je ervoor dat iedereen zich welkom en thuis voelt. Daarnaast ondersteun je zowel de bewoners als werknemers daar waar nodig.

In de functie van Assistent Dienstverlening en Zorg krijg je een breed pakket aan werkzaamheden. Jouw hoofddoel is ondersteuning bieden aan zowel de bewoners als aan de werknemers. Dit is op het gebied van schoonmaken en materialen aanvullen, maar ook koffie zetten, bedden opdekken, samen de krant lezen en broodmaaltijden verzorgen! Jij doet datgene wat de zorg binnen de zorgappartementen of binnen het groepswonen op dat moment nodig heeft. Jouw werkzaamheden voer je grotendeels zelfstandig uit op de zorgappartementen of binnen het groepswonen.

Gedurende jouw taken zorg jij voor een fijne sfeer op de locatie. Jij weet als Assistent Dienstverlening en Zorg als geen ander dat een opgeruimde plek zorgt voor rust en veiligheid. Daarnaast heb jij altijd een welgemeende lach op je gezicht en sta je open voor een praatje met de bewoners.Als Assistent Dienstverlening en Zorg zorg je ervoor dat je in nabijheid bent bij de bewoners. Zo kun je op de juiste manier ondersteunen, maar heb je ook een signalerende functie. Zie je dat een bewoner niet lekker in zijn vel zit, dan schakel je hierover met je collega’s. Op deze manier hebben zij er een paar extra ogen bij en wordt het welzijn van onze bewoners goed in de gaten gehouden! 

Ben jij de Assistent Dienstverlening en Zorg die houdt van gevarieerd werk en die graag een steentje bijdraagt in de zorg?

Waar ga je werken?
Mogelijkheden binnen Groenhuysen zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties in Roosendaal en omgeving kunnen we inspelen op jouw functie-inhoud, uren, doelgroep, woon-werkafstand en ontwikkelwensen.

Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk en welke locatie het beste bij jou past. Heb jij op voorhand al een voorkeur voor locatie? Geen probleem, geef dit bij je sollicitatie aan of bekijk hier al onze locaties.

Vereisten:
Nieuwsgierig naar of de vacature Assistent Dienstverlening en Zorg iets voor jou is?

 • Voor een bijbaan ben je minimaal 2 doordeweekse dagen beschikbaar
 • Gastvrijheid en klantgericht werken zit in jouw DNA. Wij vinden het belangrijk dat je oprecht geïnteresseerd bent in ouderen en niet verlegen zit om een praatje.
 • Hygiëne vind jij belangrijk
 • Werken in de weekenden en op feestdagen  is voor jou geen probleem
 • Een opleiding is niet vereist, bij voorkeur heb je enige werkervaring in de ouderenzorg.

Arbeidsvoorwaarden en salaris:

Als Assistent Dienstverlening en Zorg, ook wel Assistent Facilitaire Zaken, kun je bij Groenhuysen rekenen op:

 • Een bruto uurloon tussen €13,34 en €16,29, CAO VVT, FWG 15.
 • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.
 • 6,5 week aan vakantiedagen op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.
 • Een divers programma om jou fit en vitaal te houden. Vitaliteit staat namelijk hoog in het vaandel bij Groenhuysen.
 • Scholingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een leerplein met online cursussen, fysieke scholingen en BBL-opleidingen om kennis bij te spijkeren of up-to-date te houden.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

 

Recente vacatures

SOVAK

Consulent Facilitair

Terheijden
32 - 36 uur
Vitalis WoonZorg Groep

Huismeester met expertisegebied schilderen

Eindhoven
32 - 36 uur
Revant

Medewerker Catering

Breda
Parttime