HBO verpleegkundige, Zorg Innovatie Centrum

Vitalis is dé specialist in de ouderenzorg en actief op het gebied van welzijn, zorg en wonen op 21 locaties in Eindhoven, 1 locatie in Geldrop en 1 in Heerlen. Onze missie is: de kunst van het gelukkig ouder worden. Samen kijken we wat daarvoor nodig is, waarbij zelf doen, meedoen en ertoe doen voorop staan. Wij geloven in het elke dag bijzonder maken en het ervaren van (kleine) momenten van geluk. Als medewerker, oudere in de wijk, bewoner, vrijwilliger, mantelzorger of patiënt. Met een breed aanbod aan activiteiten, kunst en cultuur maakt Vitalis het verschil.

Vitalis, de maatschappij en het zorglandschap veranderen. Vitalis is een wendbare organisatie, beweegt mee met veranderingen en zet sterk in op innovatie en technologie, om onze missie nog beter in te kunnen vullen. Bouw jij met ons mee aan onze toekomstbestendige organisatie?

HBO Verpleegkundige Zorg Innovatie Centrum
Uren volledig in overleg (daar komen we samen wel uit)

Hoe ziet jouw werkplek er bij ons uit?
Je komt te werken op onze moderne wijklocatie Engelsbergen op een afdeling met zo’n 29 bewoners verdeeld over 3 kleinschalige huiskamers met een psychogeriatrische aandoening. Deze afdeling is tevens een Zorginnovatiecentrum (ZIC), super interessant en dynamisch werken, waarbij je naast je reguliere werk in de zorg, je collega’s en leerlingen begeleidt en coacht, processen verbetert en de autonomie van de bewoners stimuleert, zoals de zelfredzaamheid. Dit alles in het kader van ‘ertoe doen’.

Uniek aan het ZIC is, dat studenten en ervaren medewerkers als één team samenwerken waarbij theorie en praktijk hand in hand gaan. Onderzoek en projectmatig werken zijn hierbij een belangrijk onderdeel.

Wat maakt je werk zo speciaal?
Als HBO Verpleegkundige kun je je extra talenten inzetten wat betreft structuur, begeleiding en coaching.

Je hebt in jouw team een belangrijke bijdrage in het aanbrengen van structuur binnen de afdeling. Je bent meewerkend in de zorg en maakt echt deel uit van het team, maar je kan er soms ook even boven gaan staan wanneer nodig. Hierbij zorg je voor draagkracht op een open en sociale manier.

Het opleiden van HBO-V studenten en een aantal MBO studenten vormt een belangrijk onderdeel in jouw werk.

Jouw talent ligt dan ook echt op het coachen en begeleiden!

Verder werk je mee aan praktijkgericht onderzoek die wij samen met Fontys Hogeschool zijn aangegaan en heb je talent om knelpunten te signaleren en om te zetten in verbeteringen. Je werkt multi disciplinair en bent actief betrokken bij verschillende technologische ontwikkelingen waar wij als afdeling een voorloper in zijn.

Je coördineert graag en adviseert en ondersteunt collega’s met verpleegkundige vraagstukken. Kortom: een functie waar jij als HBO’er echt wordt uitgedaagd.

Wat neem jij mee?
Je bent gediplomeerd als HBO-Verpleegkundige en BIG geregistreerd. Je hebt een helicopterview, waardoor je situaties snel overziet en je laat je niet snel uit het veld slaan. Heb je daarnaast affiniteit met projectmatig werken en vind je het coachen en begeleiden van studenten het mooiste wat er is dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken!

Wat mag je van ons verwachten?
§ Een leuke, coachende en uitdagende functie binnen een informele werkomgeving met veel eigen regie, waarbij jouw mening telt

§ Een werkgever die duurzaamheid belangrijk vindt. Nieuwsgierig naar wat we doen? Klik dan door via onze website https://www.vitalisgroep.nl/over-vitalis/duurzaamheid

§ Deze functie is ingeschaald in FWG 50 (min. € 3.177,10 – max. € 4.264,33 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek)

§ Veel ontwikkelingsmogelijkheden zowel persoonlijk als professioneel via onze Academie

§ Een eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand)

Bouw je met ons mee?
Dan drinken wij graag een kop koffie met je! We ontvangen jouw reactie graag via onze ‘Solliciteer direct’-knop. We nemen dan binnen 5 werkdagen even contact met je op. Ben je enthousiast over deze functie, maar heb je nog vragen? Bel of app mij dan gewoon even: Bianca van de Camp via T 06 – 10475176 of mail via werken@vitalisgroep.nl

Contact

Bianca Johanna Henrica Jacoba van de Camp
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Kempenhaeghe

Begeleider kindgroep

Heeze
Parttime / Fulltime
Bravis Ziekenhuis

Verpleegkundige Interne Geneeskunde/Maag-Darm-Lever

Roosendaal
24 - 28 uur