Physician Assistent Hartcentrum

Binnen ons topklinisch opleidingsziekenhuis kom jij als Physician Assistant te werken in het internationaal bekende en gerespecteerde Hart- en Vaatcentrum. In deze dynamische functie en in een gedreven en ambitieus team kom jij alles te weten over zowel cardiologie als cardiothoracale chirurgie (CTC). Ook denk je met jouw leergierige en proactieve houding mee over toekomstige ontwikkelingen. Zo maak jij beter nóg beter.

Jij zorgt ervoor
Uitvoeren van patiëntenzorg voor onze hoog complexe patiënten binnen het Hart- en Vaatcentrum is jouw verantwoordelijkheid. Hierbij werk je met name op de verpleegafdeling van de CTC. Als Physician Assistent Hartcentrum ga je elke uitdaging aan, zoals:
 • Afnemen van anamneses en uitvoeren van lichamelijk onderzoek bij patiënten.
 • Formuleren van differentiaal diagnoses en opstellen van diagnoses, door middel van klinisch redeneren en interpretatie van onderzoek(en).
 • Opstellen van een multidisciplinair behandelplan en het bewaken van de voortgang met collega Verpleegkundig Specialisten, Physician Assistants, arts-assistenten, cardiochirurgen en cardiologen.
 • Initiëren en uitvoeren van diagnostische, therapeutische en preventieve interventies.
 • Informeren en adviseren van patiënten over hun naasten over de aandoening of ziekte, de verwachting van het ziekteverloop, de behandeling, de medicatie en de (in)directe gevolgen.
 • Breed inzetbaar in zowel een (poli)klinische setting als zelfstandig visites lopen op de verpleegafdeling.
 • Toepassen van evidence bases onderzoek in de praktijk.

Wij staan voor elkaar klaar
Binnen ons topklinisch opleidingsziekenhuis staan we voor elkaar klaar. Hier leer je van jouw collega’s en heb je begrip voor elkaars werk. Je praat met elkaar over de beste zorgverlening voor onze patiënten en ondersteunen elkaar wanneer het wat lastiger wordt. De focus ligt op innoveren en gedreven je vak uitoefenen. Samen maken jullie het verschil en gaan jullie tot het uiterste.

Het Catharina Hart- en Vaatcentrum
Het Catharina Hart- en Vaatcentrum is het grootste hart- en vaatcentrum van Nederland. De verpleegafdelingen Cardiologie en Cardiothoracale Chirurgie zijn onderdeel van het Hartcentrum van het Catharina Ziekenhuis. De cardiothoracaal chirurgen en cardiologen hebben hun kennis en expertise hier gebundeld. Hier bieden wij topklinische zorg. Het Hartcentrum heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een nationaal en internationaal bekend en gerespecteerd topspecialistisch centrum. Enkele behandelingen die uitgevoerd worden door de cardiologen en cardiothoracale chirurgen zijn bijvoorbeeld: verscheidenheid aan openhart operaties, longoperatie, percutane coronaire interventies, elektrofysiologische onderzoeken, trans-femurale aortaklep implantatie, pacemaker implantaties, ICD implantaties en leadextracties. Als tertiair centrum behandelen wij de complexe patiënten en uitdagende casussen uit de regio. Kortom, als je van een uitdaging houdt ben je bij ons aan het juiste adres.

Neem ook eens een kijkje op onze website voor meer informatie over het Hart,- en Vaatcentrum via deze link of bekijk onze afdeling via een virtuele tour.

Jij hebt het
 • Je beschikt over een diploma tot Physician Assistant.
 • Je staat sterk in je schoenen, kan zelfstandig werken en neemt initiatief.
 • Collega’s omschrijven jou als een daadkrachtige en leergierige teamplayer met hart voor de zorg en de patiënten.
 • Tot slot ben jij ambitieus, durf je om hulp te vragen en ben je proactief.

Wij zorgen ervoor
Terwijl jij beter nóg beter maakt, zorgen wij als werkgever ook goed voor jou. Als Physician Assistant Hartcentrum kan jij rekenen op:
 • een vast contract.
 • 28 - 36 uur per week. Uren in overleg, verdeeld over werkdagen van 9 uur per dag.
 • een bruto maandsalaris tot € 5.473,00 (FWG 60) op basis van een 36-urige werkweek.
 • extra’s als vakantietoeslag (volledige 13e maand) en een eindejaarsuitkering (volledige 14e maand).
 • constante prikkels om te blijven leren, innoveren en ontwikkelen. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden in ons opleidingsziekenhuis.

En er is meer. Arbeidsvoorwaarden die passen binnen de cao-ziekenhuizen.

Contact

Ilse Timmermans
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Máxima MC

Apothekersassistent poliklinische apotheek

Veldhoven
24 - 36 uur
Silver Psychologie

Basis psycholoog kind & jeugd óf orthopedagoog Zeist

Zeist
In overleg
Dichterbij

GZ Psycholoog Ambulante Poli in Eindhoven

Eindhoven
In overleg