zoekt een

Business Controller

Ben jij een ambitieuze finance professional en op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de zorg? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een Business Controller.

Dit ben jij
Als business controller waarborg je de continuïteit en de performance van Wijkzorg BV in relatie tot de strategie en de doelen die daaruit voortkomen. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de begroting en levert een bijdrage aan het managementcontract, waarna je de (financiële) kaders bewaakt en tijdig zorgt voor signalering wanneer (financiële) doelstellingen niet gehaald dreigen te worden. Voor de directie ben je een kritische sparringpartner en geef je gevraagd en ongevraagd advies, bijvoorbeeld over de meerjarenstrategie, beleidsvoornemens en ontwikkelingen in de bedrijfsvoering. Ook zorg je voor gedegen forecasts gedurende het lopende boekjaar.

Je hebt een scherp oog voor mogelijke (financiële) bedrijfsrisico's en houdt deze beheersbaar door deze te benoemen en interventies voor te stellen en uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, onderhouden en bewaken van de AO/IC van Wijkzorg en je zorgt voor een adequate en betrouwbare informatievoorziening aan het middenmanagement, zodat zij kunnen sturen op KPI’s die het resultaat van ZuidZorg Wijkzorg beïnvloeden.

Als business controller doe je je werk binnen de organisatorische richtlijnen, procedures en (wettelijke) regelingen. Hierdoor is de directie in staat om zowel inhoudelijk als procesmatig efficiënt beleid te formuleren en te realiseren.

Wat ga je doen
 • Je stelt onderbouwde adviezen en voorstellen gericht op een optimale (financieel-)economische realisatie van de (middel)lange termijn doelstellingen van ZuidZorg.
 • Oplevering en inzicht geven in (financieel-)economische beheersings-, sturings- en verantwoordingsinformatie.
 • Je neemt de regie over het begrotingsproces, je haalt informatie op en vertaalt deze in onderbouwde, inzichtelijke en verantwoorde begrotingsvoorstellen.
 • Je levert een bijdrage aan een effectieve en efficiënte accountantscontrole, met name rond uren- en productieverantwoordingen en controles specifiek bij bedrijfsonderdelen.
 • Je zorgt dat de AO (administratieve organisatie) /IC (interne controle) staat en bewaakt wordt. Signaleert afwijkingen en bespreekt deze met businesspartners, de afdeling Finance & Control en directie.
 • Je vertaalt Planning & Control cyclus in procedures en afspraken en stemt deze af met de business partner bedrijfsvoering en de concerncontroller.
 • Je stelt audit plannen op, bespreekt en toetst ze met de businesspartner bedrijfsvoering, concerncontroller en directie.

Jouw kennis en kracht
 • Je bent proactief, resultaatgericht, analytisch en accuraat ingesteld. Daarnaast ben je communicatief vaardig en kun je objectief en onafhankelijk zijn.
 • Je beschikt minimaal over een hbo-diploma eventueel aangevuld met een relevante controllersopleiding (bijvoorbeeld de post-hbo opleiding controlling).
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met betrekking tot control werkzaamheden. Mocht je ervaring of kennis hebben binnen de zorg is dat een pré.
 • Je hebt kennis van Microsoft, Google, AFAS en BI tooling.

Wat bieden wij
 • Fijne collega´s: Je kunt altijd terugvallen op een team van collega’s die hart hebben voor de zorg. Dat is onze kracht!
 • Informele werkomgeving: Een informele werkomgeving met ruimte voor initiatief en ondernemerschap.
 • Contract: We bieden je een contract voor 28 - 36 uur voor bepaalde tijd van 1 jaar. Na een jaar zal het contract bij wederzijdse tevredenheid omgezet worden naar een contract voor onbepaalde tijd. Uren en werktijden zijn in overleg te bepalen.
 • Salaris: Een salaris in FWG 60 (min € 3.769,93 - max € 5.593,19 o.b.v. een fulltime contract van 36 uur). In oktober 2024 volgt er een CAO verhoging van 2,5%. ZuidZorg is verbonden aan de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT).
 • Hybride werken: Hybride werken is mogelijk. Je hebt de vrijheid om je eigen agenda in te delen.
 • Toeslagen: Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld van 8% en ontvang je een reiskostenvergoeding.
 • Vrije tijd: Je ontvangt op fulltime basis 29 vakantiedagen per kalenderjaar.
 • Voordeel: We zijn met meer dan 900 collega’s samen sterk en hebben daardoor met verschillende organisaties goede afspraken kunnen maken waar je van kunt profiteren.
 • Pensioen: Deelname aan het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, deels door ZuidZorg betaald. Deze regeling biedt o.a. mogelijkheden om het werk flexibel af te bouwen.

Interesse?
Reageer via onderstaande sollicitatieknop. Let op: Je kunt je motivatiebrief na het invullen van het sollicitatieformulier uploaden in jouw kandidaatprofiel.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op via solliciteren@zuidzorg.nl. Wil je teruggebeld worden, vergeet dan niet je telefoonnummer te vermelden.

Contact

Aysegul Gungormez
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

tanteLouise

Business Controller

Bergen op Zoom
32 - 36 uur
Sterk Huis

Financieel administratief medewerker

Goirle
In overleg
Máxima MC

Salarisadministrateur (32-36 uur per week)

Veldhoven
32 - 36 uur