zoekt een

Obstetrie verpleegkundige in opleiding

Met het Anna centrum voor geboorte- en kindzorg willen we groeien en uitbreiden en daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste obstetrie verpleegkundige in opleiding. Als obstetrie verpleegkundige in opleiding draag je zorg voor zwangere vrouwen die ter controle komen of opgenomen zijn op de afdeling, vrouwen die komen om te bevallen en na de bevalling voor moeder en kind.

Veel inspraak in je eigen rooster
Het Anna geboorte- en kindcentrum heeft 12 gezinssuites, 10 klinische bedden (0 tot 18 jaar), 6 plaatsen voor de dagbehandeling, 6 couveuseplaatsen en 2 gynaecologische bedden. De afdeling heeft een goede mix van beginnende en ervaren gespecialiseerd verpleegkundigen. Er is veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en we investeren continue in de ontwikkeling van ons team. Het maken van de dienstroosters doen we zelfstandig, hierdoor heb je veel inspraak in je eigen rooster.

Hoe ziet je dag eruit?
Samen met je collega's van jouw team en je collega's van de andere specialisme start je de dag op. Hierin bespreek je lopende zaken, stem je prioriteiten af en kijk je waar je elkaar kan ondersteunen. Samen met je collega's maak je een verdeling. Tijdens de periode voorafgaand aan de start van de opleiding (voorwerkperiode) werk je als verpleegkundige op de afdeling obstetrie. In deze periode vinden regelmatig evaluatiegesprekken plaats. Zodra je de voorwerkperiode met succes hebt afgerond ga je starten met de opleiding. Je krijgt dan een leer/arbeidsovereenkomst voor de functie van leerling obstetrie verpleegkundige aangeboden. Het theoretische deel van de opleiding wordt verzorgd door het MUMC in Maastricht en start op meerdere momenten per jaar. Tijdens de opleiding word je begeleid door vaste werkbegeleiders en een opleidingsadviseur.

Lonneke, obstetrie verpleegkundige in opleiding:
"Na mijn opleiding als algemeen verpleegkundige kwam ik per toeval op de afdeling obstetrie terecht. Van te voren had ik nog geen beeld wat voor zorg daar geleverd word en wat het werken als verpleegkundige op deze afdeling inhield. Na 3 dagen wilde ik niet meer weg! De zorg op deze afdeling varieert tussen laag- en hoogcomplex. Mijn werkdag is nooit hetzelfde als de dag ervoor of de dag erna. Aan uitdaging geen gebrek! We hebben een fijn team en we werken veel samen met andere disciplines.

De opleiding is gericht op het toepassen van de theorie in de praktijk. Casussen die je meemaakt op de werkvloer worden besproken tijdens de lesdagen. Dit is een prettige manier van leren. Tijdens de opleiding krijg je op de werkvloer 2 begeleiders en een coach. Hierdoor heb je altijd een aanspreekpunt wanneer dit nodig is. Ook kan ik altijd bij mijn andere collega's terecht.

Hoe bijzonder is het om een proces mee te mogen maken van zwangerschap tot bevalling en kraamtijd! Je bouwt een band op met je patiënten en het geeft voldoening om ze tevreden het ziekenhuis te zien verlaten. Kortom het werken in de geboortezorg is uitdagend, leerzaam en vooral heel erg leuk!"

Wat breng je mee?
  • Je bent een enthousiaste, initiatiefrijke en assertieve verpleegkundige die grenzen opzoekt en bewaakt.
  • Je vindt het leuk om je te verdiepen in de specialistische kant van deze zorg voor zwangeren, barenden en kraamvrouwen.
  • Je hebt affiniteit met de geboortezorg.
  • Je kunt omgaan met wisselende druk op de afdeling en zoekt ook de uitdaging op de wat rustigere momenten. Op de drukke momenten weet je de rust te bewaren.
  • Je bent in het bezit van een diploma verpleegkundige MBO-4 of HBO-V met een geldige BIG registratie.
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als gediplomeerd verpleegkundige.

Wat bieden wij je?
Een opleidingsplaats op de leukste afdeling van het hele ziekenhuis!

Tijdens de opleiding krijg je een leer/arbeidsovereenkomst voor 32-36 uur per week.

Inschaling vindt plaats conform Cao Ziekenhuizen. De functie is ingeschaald in salarisschaal FWG 45 (min. €2.832,- en max. €3.824,- bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. Na het behalen van het diploma obstetrie verpleegkundige is de functie ingeschaald in FWG 50.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen. Daarnaast is er aandacht voor vak verbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! Met ruim 150 titels aan trainingen en de GoodScan kom je erachter hoe je het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn. We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden. De trainingen zijn online en je kunt er onbeperkt gebruik van maken, leren wanneer het jou uitkomt!

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?
Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Anja Swinkels, afdelingshoofd, telefoon 040-286 4436/ 4190 óf Inge van Eerd, zorgcoördinator, telefoon 040-2864562.

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Sabine Hermsen, Corporate Recruiter, telefoon 06-11652357.

Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via de solliciteer button. Of door ons meteen te bellen en een gesprek in te plannen. De koffie staat klaar! Je motivatiebrief en CV mag je richten aan Anja Swinkels.

Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Contact

Sabine Hermsen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures