zoekt een

Coördinerend Verzorgende

Voor een somatische afdeling op locatie Dongepark zijn wie op zoek naar een vernieuwende, gemotiveerde, enthousiaste en gediplomeerde collega voor 28-32 uur per week. Wil jij ook werken in een team dat leergierig is en positief kritisch ingesteld? Neem dan snel contact op voor een kennismaking.

Wat ga je doen?
Als Coördinerend verzorgende zorg je voor een optimale en persoonlijke verzorging en begeleiding van de cliënten van locatie Dongepark voor een somatische afdeling. Je hebt een afwisselend en uitdagend takenpakket waarbij je de cliënten helpt bij hun dagelijkse activiteiten en ondersteunt bij de persoonlijke verzorging en verpleging. Ook zorg je voor extra aandacht en begeleiding waar nodig en ga je zorgvuldig om met diverse ziektebeelden waar je mee te maken krijgt en (gedrag)problematiek. Je denkt je creatief mee over de mogelijkheden, waarbij het doel is dat de cliënt zo lang mogelijk de regie kan blijven houden over zijn of haar leven.

Wij houden de lijntjes graag kort. Als contact verzorgende heb je uiteraard veel contact met je cliënten, maar ook met mantelzorgers, familie en een betrokken, multidisciplinair team. Je werkt goed samen binnen een hecht en gezellig team. Samen zorgen jullie ook voor een compleet rooster, waarbij je zorgt voor een gezonde privé-werk balans.

Jij bent een belangrijke en onmisbare schakel tussen cliënt, het netwerk rondom de cliënt en jouw team!

Waar ga je werken?
Dongepark is een grote locatie met meerdere afdelingen, waar we steeds meer mee samenwerken. Ook is er binnen Dongepark een restaurant, sportzaal, zwembad, kapper, prikpost, winkeltje, kapelletje, café, etc. We hebben ook verschillende disciplines werken in huis. Daarom werken wij multidisciplinair samen met elkaar en zoeken wij ook hierin de verbinding met elkaar. Eigenlijk hebben we binnen Dongepark een eigen kleine maatschappij.

Word jij enthousiast na het lezen van dit stukje en ben jij die collega die graag de verbinding zoekt met collega's, die ene teamspeler. Dan zoeken we jou!

Wie ben jij?
 • Je hebt minimaal een diploma verzorgende (IG) niveau 3
 • Je vindt het een uitdaging om mee te denken over toekomstbestendige zorg en jouw eigen functie. Je bent je bewust van de Maatschappelijk Opgave waar Mijzo voor staat. Zo ben je constant op zoek naar manieren om de zorgverlening te verbeteren en doet dan ook gerichte verbeter- of verander voorstellen
 • Je hebt ervaring en/of affiniteit met de doelgroep
 • Je bent enthousiast, leergierig en kan goed zelfstandig werken
 • Je bent betrokken, creatief en vindt het leuk en een uitdaging te denken in mogelijkheden
 • Je bent goed bestand tegen weerstand en complexe vraagstukken ga je aan
 • Je hebt een gastvrije houding en positieve instelling?
 • Je bent gemiddeld 28 tot 32 uur per week beschikbaar

Wat bieden wij jou?
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 28-32 uur per week
 • Salarisinschaling conform cao VVT. Deze functie is ingedeeld in FWG 40 (max. € 3.417,15 bruto per maand, o.b.v. 36 uur) afhankelijk van ervaring
 • Een afwisselende en uitdagende functie in een leuk team
 • Een vooruitstrevende organisatie waar jij aan mee kunt bouwen, met aandacht voor mensen, voor het werk en voor elkaar
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Vakantiegeld van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Toegang tot de BijMijzo-app: maak tijdens je eerste 100 dagen op een leuke manier kennis met de organisatie
 • Een warm welkom bij de Mijzo Intro Show: een spetterende introductie in het theater van Mijzo
 • Leuke extra’s zoals vergoeding van 10 euro per maand op en willekeurig sportabonnement, gratis Keep Fit trainingen op diverse locaties van Mijzo, gratis gebruik van massagestoelen
 • En nog meer: voordelige aanschaf van een fiets, laptop of tablet, fiscale ruimte reiskosten woon-/werkverkeer en collectieve (zorg)verzekeringen

Wie zijn wij?
Met een open, nieuwsgierige, blik naar de toekomst en vanuit de visie op positieve gezondheid, is Mijzo aanjager in de transformatie van zorg om ouderen zo lang mogelijk op eigen wijze vorm en invulling te laten geven aan hun leven thuis. Zodra dat niet meer lukt, zijn wij er om hen te ondersteunen en te begeleiden. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen. Daar waar thuis ook is. Samen met cliënten en hun naasten willen we ontdekken wat de best passende zorg of ondersteuning is.

Mijzo staat voor respectvolle aandacht. Aandacht voor mensen, voor ons werk en voor elkaar. Zo halen we het beste in elkaar naar boven. Elke dag weer.

Meer weten? Kijk op www.mijzo.nl.

Nieuwsgierig naar werken bij Mijzo?
Voor alle informatie over werken en leren bij Mijzo, kun je terecht op www.werkenbijmijzo.nl.

Geïnteresseerd?
Spreekt bovenstaande functie jou aan? Dan horen we heel graag van je! Je kunt solliciteren via onderstaande sollicitatieknop.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Kelly van Beek, HBO verpleegkundige, op 06-13959145.

Een referentiecheck kan onderdeel zijn van de procedure.
Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Contact

Kelly van Beek - van Gorp
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Laverhof

Zorgondersteuner - Somatiek Schijndel

Schijndel
12 - 16 uur
Stichting Land van Horne

Zorgondersteuner (in opleiding)

Budel
12 - 16 uur