zoekt een

Spoedeisende hulp verpleegkundige

Je zorgt voor de opvang, begeleiding en behandeling van patiënten en familie op de spoedeisende hulp (SEH). Je informeert en assisteert de behandelend arts bij onderzoeken en verrichtingen. Tevens verricht je verpleegkundige handelingen volgens de richtlijnen van de SEH. Administratieve taken zoals de patiëntenregistratie, rapportage, overdracht aan derden en het aanleggen van het dossier behoren ook tot jouw werkzaamheden.

Onze SEH
Op de SEH proberen we bij patiënten met een (sub)acute zorgvraag, in een zo kort mogelijke tijd, op een zo efficiënt mogelijke manier te komen tot een diagnose. Daarbij stellen we de eerste noodzakelijke therapie in. Zo kunnen we directe- en indirecte gevolgen van letsel of ziekte voorkomen of zoveel mogelijk beperken.

De activiteiten op de SEH zijn speciaal afgestemd op ontvangst, onderzoek, beoordeling, eerste behandeling, begeleiding, informatie, overdracht en zorg voor patiënten. Ook als er niet direct een acuut karakter aanwezig is.

De SEH is samen met de gipsverbandmeesters, team SEH-artsen en arts assistenten organisatorisch één afdeling, met twee werkplekken. De afdeling beschikt over 8 algemene behandelkamers (waarvan er 1 gebruikt wordt als kinderkamer, 1 als gipskamer, 1 als acute kamer en 1 als triagekamer) en 1 bucky kamer.

Het huidige team bestaat uit 2 SEH-artsen en diverse artsen SEH die samen de vakgroep SEH vormen. Tevens hebben we een jonge groep van 13-15 enthousiaste ANIOS, 3-4 HAIO’s, coassistenten, circa 25 SEH verpleegkundigen en 7 doktersassistentes.

Wij ontwikkelen onszelf als SEH steeds meer in uitwisselingsverband met andere afdelingen, zoals de IC en CCU. Een combinatie van het werken op twee afdelingen is dan ook mogelijk.

Daarnaast werken wij sinds kort regionaal samen met andere ziekenhuizen en hun Spoedeisende Hulp. Dit samenwerkingsverband geeft SEH-verpleegkundigen de ruimte om te werken en kijken op de SEH van omliggende ziekenhuizen. Middels deze flexibele schil kan je bijspringen wanneer dat nodig is en wanneer het jou uitkomt. Uitwisseling laat zien waar je in je carrière staat en is ook een verrijking voor je vak en je patronen daarin.

Wat breng je mee?
Gedrevenheid, betrokkenheid en klantgerichtheid zijn sleutelwoorden die goed aansluiten op jouw persoonlijkheid. We zoeken een collega die zelfstandig, flexibel en integer is en initiatief durft te tonen en te nemen. Jij bent die proactieve verpleegkundige die weet van aanpakken en een kei is in oplossingsgericht denken en handelen.

Jij hebt:
  • het diploma verpleegkundige (verpleegkundige A, niveau 4 of HBO-V) aangevuld met het diploma SEH verpleegkundige;
  • doorzettingsvermogen en wil je graag verder ontwikkelen;
  • een analytisch en een probleemoplossend denkvermogen;
  • een nieuwsgierige en pro actieve houding die wij dagelijks terugzien op de werkvloer.

Verder:
  • Ben je communicatief sterk, gedreven en klantgericht;
  • En kun je goed samenwerken, met je directe collega’s maar uiteraard ook met onze klanten.

Wat bieden wij je?
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega met passie voor het vak voor 32-36 uur gemiddeld per week.

Salariëring vindt plaats conform de Cao Ziekenhuizen. De functie is ingeschaald in salarisschaal FWG 55 (min. € 3.606,- max. € 5.084,- bruto per maand o.b.v. een werkweek van 36 uur). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen. Daarnaast is er aandacht voor vak verbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! Met ruim 150 titels aan trainingen en de GoodScan kom je erachter hoe je het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn. We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden. De trainingen zijn online en je kunt er onbeperkt gebruik van maken, leren wanneer het jou uitkomt!

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?
Wij gaan graag met je in gesprek! Wil je graag wat meer informatie over deze functie dan mag je contact opnemen met Sandra Hendrickx, afdelingshoofd, telefoon 040-286 4834 of met Sabine Hermsen, corporatie recruiter, telefoon 06-11652357.

Spreekt deze vacature je direct aan?
Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via de sollicitatiebutton. Je motivatiebrief mag je richten aan Sandra Hendrickx.

Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Contact

Sabine Hermsen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Robert Coppes Stichting

Begeleider nachtzorg – parttime/fulltime

Vught
24 - 32 uur
Van Neynsel

Mbo verpleegkundige De Taling

's-Hertogenbosch
32 - 36 uur
Laverhof

Opleiding tot verpleegkundige

Schijndel
24 - 32 uur