zoekt een

MBO verpleegkundige

Ben jij benieuwd hoe het werken als verpleegkundige er in een verpleeghuis uit ziet?

Dan is dit iets voor jou!
Als verpleegkundige ben je onmisbaar in onze zorg en dienstverlening. Jij bent de spil en haalt energie uit persoonsgerichte zorg, waarbij je zelfstandigheid en zelfredzaamheid stimuleert. Wat je werk als verpleegkundige extra leuk maakt, is het begeleiden en coachen van zowel bewoners als collega’s. Kortom, een afwisselende en uitdagende baan waarbij je een belangrijke bijdrage levert aan onze menslievende zorg.

Locatie

Woonzorgcentrum De Hillen vind je in de wijk Haagse Beemden, in het noorden van Breda. De Hillen is een kleinschalige locatie met twee afdelingen een PG afdeling, waar mensen wonen met een vorm van dementie en een somatiek afdeling waar mensen wonen met lichamelijke beperkingen.

Jouw werkdag
Als verpleegkundige draai je mee in de zorg. Daarnaast ben je oproepbaar voor allerhande verpleegkundige beoordelingen en handelingen. Je overlegt indien nodig met de arts. Je bent eerst verantwoordelijk verpleegkundige voor een aantal bewoners waarbij je de contacten met familie onderhoudt, de zorgplannen aanpast, de multidisciplinaire overleggen en evaluatiegesprekken voert.

Binnen de Hillen is er een vast team en zorg je er met elkaar voor dat de 16 bewoners een fijne dag hebben

Het vaste team bestaat uit; medewerkers ondersteuning, medewerkers welzijn, helpende, verzorgende IG, MBO verpleegkundige, HBO verpleegkundige.

Over jou

 • Je ziet het als een uitdaging om in een zelfstandig team te werken;
 • Je bent initiatiefrijk, flexibel en deelt graag jouw ideeën over de beste zorg;
 • Nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg zie je vooral als uitdaging;
 • Je bent hulpvaardig, klantvriendelijk, flexibel;
 • Binnen Thebe werken we samen en ligt de verantwoordelijkheid binnen de teams, jij bent dan ook iemand die graag in een team werkt. Je kunt je goed uitdrukken, hebt overtuigingskracht en je weet mensen te motiveren;
 • Jij beschikt over het diploma (MBO) Verpleegkundige niveau 4;
 • Je ben BIG geregistreerd;
 • Je bent minimaal 24 uur beschikbaar.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
 • Een fijne werksfeer
 • Mogelijkheden om verder te groeien
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.620,33 - max. € 3.754,41, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Ria Nijhof telnr. 06-16 03 36 05.

Over Thebe
Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Luuk Houx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures