zoekt een

Schoonmaker / Schoonmaakster

Groenhuysen is op zoek naar een nieuwe Schoonmaker / Schoonmaakster. In deze zeer gewaardeerde functie ben je verantwoordelijk voor schone en hygiënische woningen, leefruimtes, openbare ruimtes en kantoren. 

Bacteriën krijgen bij jou geen kans! Jij zorgt ervoor dat alles brandschoon is. Daarvoor gebruik je de juiste middelen en hanteer je de afgesproken veiligheidsvoorschriften, zodat het voor bewoners, bezoekers en collega’s prima vertoeven is op locatie. Samen met collega’s werk je aan een mooie, schone en opgeruimde omgeving.

Met jouw oog voor het detail, jouw verzorgde karakter en sprankelende persoonlijkheid maak jij het verschil. Jij krijgt energie van het zorgdragen voor een nette en frisse locatie en het werken met ouderen. Daarnaast leg jij heel gemakkelijk contact met de bewoners en weet jij een heerlijk thuisgevoel te creëren.

Waar ga je werken?
Mogelijkheden binnen Groenhuysen zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties in Roosendaal en omgeving kunnen we inspelen op jouw functie-inhoud, uren, doelgroep, woon-werkafstand en ontwikkelwensen.

Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk en welke locatie het beste bij jou past. Heb jij op voorhand al een voorkeur voor een locatie? Geen probleem.

Wie zoeken we?

 • Je zet je graag in voor een nette en schone leef- en werkomgeving. Werkervaring als Schoonmaker / Schoonmaakster in bijvoorbeeld een hotel of bij een schoonmaakbedrijf is een pré.
 • Daarnaast vinden wij het heel belangrijk dat je affiniteit hebt met ouderen en het leuk vind om met deze doelgroep te werken. Jij bent sociaal en communicatief vaardig.
 • Je bent flexibel ingesteld en vindt het fijn om zowel door de week als in het weekend te werken.
 • Wil je meer weten over deze vacature? Neem gerust contact op met de collega’s van Werving & Selectie, ☏ 088-557 4220. Zij brengen jou graag met de juiste personen in contact!

Arbeidsvoorwaarden en salaris:
Als Schoonmaker / Schoonmaakster kun je bij Groenhuysen rekenen op:

 • De functie Schoonmaker / Schoonmaakster is ingeschaald volgens de CAO VVT, FWG 15 (Medewerker Huishoudelijke Dienst).
 • We werken graag lang met elkaar samen. Een functie voor bepaalde tijd, met de intentie om dit om te zetten naar onbepaalde tijd.
 • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.
 • 237,40 vakantie uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.
 • Een divers programma om jou fit en vitaal te houden. Vitaliteit staat namelijk hoog in het vaandel bij Groenhuysen.
 • Scholingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een leerplein met online cursussen, fysieke scholingen en BBL-opleidingen om kennis bij te spijkeren of up-to-date te houden.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Recente vacatures

SOVAK

Consulent Facilitair

Terheijden
32 - 36 uur
tanteLouise

Medewerker Restaurant, Locatie Het Nieuwe ABG

Amsterdam
16 - 20 uur