zoekt een

Begeleider

"Wil jij ons helpen op jouw manier? Ben je op zoek naar een werkplek die iedere dag anders is? Vertaal jij als begeleider mijn zorgvraag?"

Waar ga je werken?
Als begeleider ga je aan de slag op ons gezellige terrein, de Wieken in Geldermalsen. De woningen zijn onlangs geheel gerenoveerd en zijn licht & sfeervol ingericht. Om de cliënten de juiste zorg en begeleiding te kunnen geven zijn de woningen voorzien van verschillende hulpmiddelen, van plafond liften tot en snoezel badkamer.

Alle cliënten hebben een ernstige tot zeer ernstige meervoudige beperking, veel cliënten zitten in een rolstoel. Er is sprake van een zeer intensieve ondersteuning op het gebied van verzorging en ontwikkeling. Hierbij ligt de nadruk op het aangaan van contact en het oppakken van en het inspelen op de signalen die de cliënt afgeeft. Veel individuele benadering, structuur, rustige/sfeervolle en veilige leefomgeving. Er wordt gekeken naar iedere mogelijkheid, hoe klein die mogelijkheid ook is. Ontplooiing is gericht op: het vergroten van vaardigheden, het toepassen van vaardigheden in meerdere situaties, het behouden van vaardigheden.

Daarnaast hebben enkele van onze cliënten intensieve begeleiding nodig bij hun, soms moeilijker te verstaan gedrag. Werken op deze woning is door de diversiteit aan zorgvragen dynamisch en afwisselend. Het team bestaat uit enthousiaste en betrokken medewerkers.

Wie ga je helpen?
Iedere werkdag is anders en heeft haar eigen dynamiek, met mooie en warme momenten. De cliënten vormen samen een afwisselende groep waarmee je werkplezier kan ervaren. Wel is het belangrijk om dit goed te begeleiden en bij te sturen om soms conflicten te voorkomen of op te lossen.

Als begeleider draag je bij aan de dagelijkse bezigheden op de locatie en ondersteun je de cliënten. Van intensieve, lichamelijke verzorging (ADL), ondersteuning bij de maaltijd tot aan het bedenken en uitvoeren van activiteiten om structuur aan de dag te geven.

Samen met je collega’s creëer je een plezierige, veilige en betrouwbare omgeving waarin de cliënten worden ondersteund om het beste uit zichzelf te halen. In hun tempo weet jij van kleine dingen een belevenis te maken. Voor én met de cliënten creëer jij momenten van geluk. Onze cliënten, verdienen een unieke begeleider zoals jij bent!

Hoe ga je helpen?
Je bent een zorgtopper die het ook fijn vindt om cliënten te begeleiden op gedrag! Je weet wat je kwaliteiten zijn die passen bij de zorgvraag van de cliënten: rust, duidelijkheid en betrokkenheid.

Jij begrijpt hun signalen en past jouw begeleiding daarop aan. Jij kan je goed inleven in de cliënten en weet wat zij op dat moment nodig hebben. Met deskundigheid, warmte en liefde zorg jij voor de cliënten. Je weet van aanpakken, bent geduldig en kan goed zelfstandig en in teamverband werken.

Door "helpen op jouw manier" willen we graag aan jou laten zien dat welke kwaliteit je ook hebt, je bij ons welkom bent! Help jij juist door duidelijkheid en voorspelbaarheid, waardoor de cliënten zich veilig voelen? Of doe je veel vanuit je gevoel en kun je daardoor aanvoelen waar de angst zit van de cliënt en hem zo een veilig gevoel geven? Wij als collega's begeleiders helpen elkaar ook. Door eerlijk te zijn, door elkaar aan te spreken en door samen lol te hebben in het werk. Want nee, het is natuurlijk niet altijd leuk en makkelijk, maar samen doen we het voor onze cliënten die onze zorg zo hard nodig hebben.

Dit bieden wij
  • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de 2127 euro en 3294 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Voor begeleiders die werken met zeer intensieve groepen cliënten is er een extra arbeidsmarkt toeslag van 5%.
  • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
  • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
  • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

Dit ben jij
’s Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder.

Sollicitatieprocedure
Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze recruiter. Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen ’s Heeren Loo.

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn als Begeleider?

Bel, app of mail met Esther Vreman (recruiter) op telefoonnummer:+31651354881 of e-mailadres: esther.vreman@sheerenloo.nl om een kennismaking in te plannen!

#LI-EV2

Contact

Esther Vreman
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

Persoonlijk Begeleider Dagbehandelingen - regio Noord-Oost ...

Boxtel
24 - 32 uur
Stichting De As

Systeembehandelaar

Goirle
16 - 32 uur
Neos

Vrijwilliger diverse locaties

Eindhoven
In overleg