zoekt een

Teamleider Schoonmaak

De eerste indruk maak je maar één keer en is het visitekaartje van je organisatie! Met jouw ondernemende instelling en je doel om een fijne werk en verblijfomgeving te creëren, weet jij hier samen met jouw team invulling aan te geven. Wij zijn Anna! Aangenaam!

In de periode van half november t/m mei 2024, zijn wij op zoek naar een teamleider die optimistisch is, humor heeft en samen met onze groep schoonmaakmedewerkers wil werken aan de kwaliteit en continuïteit van de dienstverlening.

Samen met je collega teamleider Henny, sturen jullie op inspirerende wijze +/- 90 medewerkers van de afdelingen schoonmaak en de algemene dienst aan.
De nadruk ligt op het optimaliseren van de dienstverlening en het bouwen aan het team. Je regelt de personele bezetting en coördineert en organiseert de werkzaamheden, met bijbehorende administratie. Je geeft uitvoering aan het afgesproken personeelsbeleid en zorgt voor een prettig werkklimaat.

Je legt verbinding met jouw collega`s in de zorg én diverse leveranciers. Daarmee zorg je voor een optimale ondersteuning aan het primair proces.
De werkzaamheden worden verricht onder leiding van het hoofd hoteldiensten.

Wat breng je mee?
Als teamleider heb je een eigen leiderschapsstijl. Daarbij vind je humor en een luisterend oor zonder oordeel erg belangrijk. Op deze manier vind je daadwerkelijke aansluiting bij het team. Hierbij ben je betrokken en hanteer je een open en eerlijke communicatie
  • Je vakkennis is minimaal op MBO niveau (Facility Management, Hotelschool of vergelijkbaar) Ben je net afgestudeerd op HBO niveau (Facility Management, Hotelschool of vergelijkbaar) en zou je je leidinggevende capaciteiten willen ontwikkelen? Dan zien wij ook jouw reactie graag tegemoet.
  • Heb jij een coachende stijl van leidinggeven en in lastige situaties houd je het hoofd koel
  • Je zet mensen in hun kracht; door aan de ene kant te motiveren, aan de andere kant te relativeren;
  • Je kunt uitstekend zelfstandig werken en je bent een organisatietalent;
  • Je bent inzetbaar in de periode van half november t/m mei 2024.

Wat bieden wij je?
  • Een salaris tussen € 2.682 - € 3.642 afgestemd op de kennis en ervaring die je meebrengt. (Salarisschaal 45, conform de Cao ziekenhuizen)
  • Een functie voor 28 uur gemiddeld per week.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vakverbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! Met ruim 150 titels aan trainingen en de GoodScan kom je erachter hoe je het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn. We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden. De trainingen zijn online en je kunt er onbeperkt gebruik van maken, leren wanneer het jou uitkomt!

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?
Voor informatie betreffende deze functie kun je contact opnemen met Stephanie van Knippenberg, recruiter, telefoonnummer 06-15544339.

Zijn al jouw vragen beantwoord en ben je ervan overtuigd dat jij de kandidaat bent voor deze functie?
Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via de sollicitatiebutton. Je motivatiebrief mag je richten aan Daniëlle Hanrath.

Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Contact

Stephanie van Knippenberg - Kreukniet
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Star-shl

Teamleider Inkoop

Etten-Leur
36 - 40 uur
Mijzo

Teammanager Behandeling en Begeleiding

Dongen
28 - 36 uur