zoekt een

Begeleider niveau 5 knb 6

Maak deel uit van een betrokken en ambitieuze organisatie. Jij zet je dagelijks in voor de beste zorg voor cliënten, zodat ze het leven kunnen leiden zoals ze zelf willen. Jij staat naast de cliënt en biedt passende zorg/begeleiding.

Wij zijn op zoek naar een zorgzame begeleider die warme zorg kan bieden. Iemand die duidelijk is maar niet directief, klein kan kijken en samen met collega's aan een nieuw team kan gaan bouwen! Zet jij je schouders eronder en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?

Met wie ga je werken?
Konijnenberg 6 is een voorziening op Landpark Assisië, waar een groepswoning is gevestigd. In deze woning is het creëren van een huiselijke sfeer, rust, structuur en duidelijkheid belangrijk. Op deze locatie wonen 9 cliënten met een mvb-niveau.

De focus van de ondersteuning ligt op het begeleiden en aansturen van de cliënten. Daarnaast is er sprake van een klein stukje ADL-zorg, waarbij zowel aansturing als overname van taken nodig kan zijn. De bewoners hebben de "belangrijke ander" altijd nodig. Daarnaast is nabijheid, duidelijkheid en structuur belangrijk voor hen. Er wordt gewerkt met communicatiesystemen (pictogrammen) om verbale communicatie te ondersteunen en de dag te verduidelijken. Op momenten kan er gedrag voorkomen wat zich uit in zelfverwonding of verbale agressie richting mede-cliënten en/of begeleiders.

Dit ben jij
Je werkt mee in de zorg en bent persoonlijk ondersteuner. Daarnaast coach en ondersteun je jouw collegas op inhoud van zorg en neem je ze mee in het veranderproces. Jij weet hoe je verbinding moet maken en bent van nature een echte samenwerker. Jij bent diegene die alles in goede banen weet te leiden en groeit zelf als je anderen kan laten groeien. Met jouw ervaring en kennis kun je een bijdrage leveren aan de vraagstukken die complex zijn en ben je een sparringpartner voor de teamleider en collegas.

Waar anderen beperkingen zien, zie jij vooral mogelijkheden. Deze positieve instelling werkt aanstekelijk. Je kan goed schakelen tussen diverse zorgvragen en vindt het leuk om persoonlijk ondersteuners te coachen. Daarbij zie je een uitdaging in het werken in de driehoek van medewerker, bewoner en netwerk. Jij kan teamleden meenemen in het vertalen van begeleidingslijnen en visie.

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Voor minimaal 24 uur, meer uren zijn in overleg zeker mogelijk.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 2.766,- en € 3.861,- ligt op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Vakantie-uren en balansverlof uren die je flexibel kunt inzetten.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na je proeftijd gebruikmaken van een regeling die fiscaal voordeel biedt, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een (elektrische) fiets, een tablet of een sport abonnement.

Wat wij jou verder bieden
Goed werkgeverschap! Dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jij Prisma's visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen
  • Je hebt een afgeronde relevante HBO opleiding niveau 5 en enkele jaren relevante werkervaring.
  • Je vindt het leuk om mee te bouwen aan een nieuw team.
  • Je werkt in onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nick van Giessen (teamleider) via 06-82712332 of Dirk Verluyten via; 06-54314259.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Nick van Giessen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

Ambulant behandelaar/ Ouderschapsbemiddelaar - Maashorst Reek

Reek
20 - 32 uur
Amarant

Persoonlijk Begeleider complex ODC Kobalt

Tilburg
24 - 32 uur