Verzorgende IG - Obesicare

Wij vragen

Zorgexpertisehuis Liduina is per direct op zoek naar een verzorgende IG - obesicare voor 16 tot 32 uur per week.

Zorgexpertisehuis Liduina zal begin 2024 een nieuwe afdeling openen waar specifiek zorg wordt verleend aan mensen met morbide obesitas. Wij vinden het belangrijk om deze, vaak nog onbegrepen doelgroep, een fijn thuis te bieden. Dit doen wij met een klein specialistisch zorgteam. De afdeling zal het komend jaar groeien, waarbij we eind 2024 ernaar streven om aan tien nieuwe bewoners deze specialistische zorg te verlenen. Voor deze nieuwe obesicare afdeling zijn we op korte termijn op zoek naar een verzorgende IG.

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.

De functie in hoofdlijnen
Jij kent de werkzaamheden als verzorgende IG, maar het werken met deze doelgroep maakt jouw werk nog interessanter. Je bent een kei in omdenken en draagt graag bij in het verbeteren van de zorgverlening voor deze doelgroep. Zij vragen om een andere benadering; zorgverlening op maat zonder oordeel, ondanks de morele bezwaren en ethische dilemma's.
Je verzorgt en begeleidt hen volgens zorgleefplannen, die multidisciplinair zijn opgesteld. Regelmatig sluit je aan bij behandel overleggen, gedragsvisites en het moreelberaad, om de belangen van deze doelgroep goed te vertegenwoordigen. Ook bouw je verder aan de nieuwe afdeling en denk je na over de samenwerking binnen jouw team. Binnen een project werk je samen met een andere zorgorganisatie, waarbij jullie van elkaar leren en met elkaar meedenken. Je ontwikkelt jouw vaardigheden en kennis graag verder en volgt met veel interesse de (nieuwe)ontwikkelingen binnen dit zorgspecialisme. Door het volgen van passende trainingen kun je werken met gespecialiseerde hulpmiddelen obesicare en volgens ergonomische standaarden. Is deze baan jou op het lijf geschreven? Dan zoeken we jou!

Wij vragen
• Een diploma verzorgende IG op niveau 3;
• Een eigentijdse professional die belang hecht aan zelfontwikkeling, samenwerking en ondernemerschap;
• Je werkt zelfstandig en biedt advies en ondersteuning tijdens de uitvoerende werkzaamheden aan collega’s;
• Je ziet uitdagingen als kansen;
• Je hebt bij voorkeur ervaring in het werken met ONS, het ECD voor de zorg;
• Je beschikt over goede sociale vaardigheden om bewoners te stimuleren en motiveren;
• In jouw dagelijkse werkzaamheden onze kernwaarden te omarmen en hieraan een goede invulling te geven.

Ons aanbod

Het betreft een functie voor de duur van een jaar, met zicht op vast dienstverband. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie van verzorgende IG is ingedeeld in FWG 35 (minimaal € 2.391,72 en maximaal € 3.177,10 bruto per maand op fulltime basis). De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor Zorggroep Elde Maasduinen. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen.

Interesse?

Op vrijdag 27-10-2023 kun je van 15.30 uur tot 16.30 uur op de locatie terecht voor vragen mocht je deze hebben.

Meer informatie over de functie wordt graag verstrekt door Emiel Livius, teamcoach 06-57892753.
Wij ontvangen je sollicitatiebrief met cv bij voorkeur via de link: https://www.werkenbijzgem.nl/vacatures-2/103-268-verzorgende-ig-obesicare
Alle correspondentie onder vermelding van vacaturenummer: 103-268.

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom zijn volgende zaken onderdeel van onze procedure:
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Sint Anna

Eerstverantwoordelijk Verzorgende IG

Boxmeer
In overleg
Het Laar

Flexpooler in de zorg niveau 3-IG

Tilburg
In overleg
Neos

Verzorgende IG Specifieke Doelgroepen

Eindhoven
In overleg