Huishoudelijk medewerker Oss

Wij vragen

Kijk, onze cliënt tuurt al uit het raam om te zien of je in de buurt bent! Jij bent namelijk een echte doorpakker, die cliënten helpt bij hun huishouden. Geen taak is voor jou te veel, je bent bereid om de handen uit de mouwen te steken. Daarbij ben je sociaal en maak je af en toe een praatje met de cliënt. Je informeert welke zaken er spelen in diens privéleven en probeert te achterhalen of cliënten goed in hun vel zitten. Je aanwezigheid geeft de cliënt een prettig gevoel en maakt dat deze al uitkijkt naar een volgende keer. Herken jij jezelf hierin? Wellicht past de functie Huishoudelijk medewerker in dat geval bij jou.

Onze missie is: zorg bieden zoals we deze zouden wensen voor onze eigen vader, moeder of partner. Kun jij je hierin vinden? Lees dan snel verder!

Werkdag van een huishoudelijk medewerker

Geen dag is hetzelfde voor een huishoudelijk medewerker van Breederzorg Thuiszorg. Je werkt met verschillende cliënten in Uden, Veghel of Oss, die ieder hun eigen karakter en wensen hebben. Het is jouw taak om hier zo goed mogelijk op in te spelen! Dit alles met het doel om cliënten zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving te kunnen laten wonen.

Het werk van een huishoudelijk medewerker gaat verder dan het uitvoeren van huishoudelijke taken alleen. Ook probeer je veranderingen in het privéleven of de gezondheid van een cliënt te herkennen. Deze geef je door aan je leidinggevende, zodat we als organisatie op de juiste manier met deze veranderingen om kunnen gaan. Hoewel je zelfstandig werkt, zijn we uiteindelijk één groot team bij Breederzorg Thuiszorg!

Wat moet je kunnen?

 • Je hebt affiniteit met verschillende doelgroepen, je kunt zelfstandig werken en je hebt kennis en ervaring met diverse huishoudelijke taken.
 • Je bent beleefd, weet van aanpakken en werkt nauwkeurig.
 • Je bent lief voor onze cliënten en collegiaal naar collega’s
 • Een diploma is voor deze functie niet vereist.
 • Je bent minimaal 12 uren inzetbaar (maximaal aantal uren: 32).
 • Je bent in bezit van een rijbewijs en een auto of scooter.
 • We vragen je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) van niet ouder dan 3 maanden aan te leveren. Deze wordt uiteraard vergoed door Breederzorg (onder voorwaarden).

Ons aanbod

 • Een goed salaris conform de CAO (€13.04) per uur, zonder onderstaande toeslagen).
 • Vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,33%.
 • Volop doorgroeimogelijkheden ook in salaris.
 • Gratis cursussen psychiatrie, hoarding en psychogeriatrie .
 • Gratis interne opleidingsmogelijkheden tot Helpende (niveau 2), Verzorgende IG (niveau 3) en verpleegkundige (niveau 4) (Wettelijk erkend diploma).

Word onderdeel van ons sterrenteam

Breederzorg Thuiszorg is trots op haar medewerkers! Samen zorgen we er dagelijks voor dat cliënten zo zelfstandig en zo lang mogelijk in hun fijne en veilige thuisomgeving kunnen blijven wonen. Naast de hulp die je onze cliënten bij huishoudelijke taken biedt, is er voldoende ruimte voor gezellige momenten met collega’s. Een van de momenten om alvast naar uit te kijken zijn de teamuitjes die we je jaarlijks organiseren voor de volledige organisatie. Ze zijn erg geliefd bij collega’s! Niet voor niets is Breederzorg Thuiszorg onlangs alweer uitgeroepen tot “Beste werkgever van Nederland”. Word jij onderdeel van ons sterrenteam!

Interesse?

Reageer direct! Herken jij jezelf hierin, vind je het een uitdaging om hulpbehoevenden een fijne dag te bezorgen en ben jij een echte aanpakker? In dat geval zoeken we jou!

Je kunt solliciteren door een motivatiebrief en CV te mailen naar onderstaand emailadres óf het sollicitatieformulier in te vullen. Heb je nog vragen dan willen we deze graag beantwoorden. Je kunt bellen naar ons kantoor in Uden op 0800-1232 en vragen naar Corina van HR of mailen naar hr@breederzorg.nl.

Contact

Corina van Doorne
HR Adviseur
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

SOVAK

Consulent Facilitair

Terheijden
32 - 36 uur
Vitalis WoonZorg Groep

Huismeester met expertisegebied schilderen

Eindhoven
32 - 36 uur
Revant

Medewerker Catering

Breda
Parttime