BBL Leerling Helpende N2 (Uden, Veghel of Oss)

Wij vragen

Werken en leren, dat kan bij Breederzorg. Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die bij Breederzorg Opleidingen de BBL-opleiding Helpende niveau 2 willen gaan volgen. Je maakt deel uit van één van onze teams (Uden, Oss of Veghel) en gaat één avond of dagdeel in de week naar school in Uden. De opleiding duurt 1 jaar, na het afronden van de opleiding ontvang je het wettelijk erkende diploma Helpende Zorg en Welzijn.

Als helpende N2 ondersteun je cliënten bij hun dagelijkse verzorging. Hieronder vallen o.a. het wassen, aan- en uitkleden, bed verschonen, het aanreiken van alle uitgezette medicijnen en huishoudelijke werkzaamheden. Als leerling helpende werk je gecombineerd in de huishoudelijke en persoonlijke verzorging. Jij bent de schakel van Breederzorg Thuiszorg die de cliënt een luisterend oor en een helpende hand biedt en het mogelijk maakt dat de cliënt zo lang mogelijk in de eigen omgeving thuis verzorgd kan worden. Dankbaar werk waarmee je met jouw aanwezigheid voor mensen echt “het verschil” kan maken.
Jij zorgt ervoor dat de zelfredzaamheid van de cliënt zo veel mogelijk gestimuleerd wordt. Je signaleert belangrijke veranderingen bij de cliënt en haar omgeving en bespreekt en rapporteert deze aan de zorgcoördinator.
Je werkt samen met o.a. verzorgende en verpleegkundigen in een oplossingsgericht wijkteam. Er zijn volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien naar Verzorgende IG en Verpleegkundige.

Onze missie: Zorg bieden zoals we deze zouden wensen voor onze eigen vader, moeder of partner! Help jij mee deze missie uit te dragen?

Wij vragen

 • Je beschikt over een diploma voortgezet onderwijs;
 • Je bent lief voor onze cliënten en collegiaal naar collega's;
 • Je bent woonachtig in de regio Uden, Veghel of Oss;
 • Je bent zelfstandig, staat stevig in je schoenen en je bent een doorzetter;
 • Je voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit waar Breederzorg Thuiszorg voor staat;
 • Je bent flexibel, communicatief en klantgericht ingesteld;
 • Je spreekt goed Nederlands en bent in bezit van een rijbewijs en een auto.

In het kader van de wet WKKGZ vragen wij alle nieuwe medewerkers om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), deze wordt uiteraard vergoed door Breederzorg*. Ook het opvragen van referenties is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Ons aanbod

 • Leuke collega's in een gezellig en collegiaal team;
 • Telefoon van de zaak met onbeperkt bellen (smartphone);
 • Ruime doorgroeimogelijkheden;
 • Vakantietoeslag 8% en een eindejaarsuitkering 8,33%
 • Meerdere keren per jaar met de hele organisatie een teamuitje of team building;
 • Gratis deelname aan verschillende cursussen zoals; psychiatrie, hoarding en psychogeriatrie;
 • Gratis* opleidingsmogelijkheden tot Helpende N2, Verzorgende IG N3, Verpleegkundige N4 (MBO)
 • Een leer-arbeidsovereenkomst met Breederzorg Thuiszorg met uitzicht op een vaste baan. De uren zijn in onderling overleg vast te stellen (wisselende diensten en bereikbare dienst volgens rooster).

Interesse?

We hebben ruimte voor meedere kandidaten. Werktijden kunnen in overleg worden afgestemd op jouw voorkeuren. Wij bieden arbeidsvoorwaarden conform de CAO-VVT, aangevuld met gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals ruime opleidingsmogelijkheden en gezellige uitjes.

Reageer direct!
Je kunt solliciteren door een motivatiebrief en CV te mailen naar onderstaand emailadres óf het sollicitatieformulier in te vullen. Heb je nog vragen dan willen we deze graag beantwoorden. Je kunt bellen naar ons kantoor in Uden op 0800-1232 en vragen naar Corina van HR. Ook kun je een email sturen naar HR@breederzorg.nl.

Tot snel!

P.s. Breederzorg Thuiszorg heeft met maar liefst 3 sterren het keurmerk 'BESTE WERKGEVER 2019-2020-2021-2022' behaald en staat daarmee in de lijst met 'Beste werkgevers van Nederland'. Het onderzoek is uitgevoerd door Effectory en de uitslag is 100% gebaseerd op de beoordeling van onze medewerkers. Ons streven is om ook in 2023 tot de beste werkgevers te behoren!

Contact

Corina van Doorne
HR Adviseur
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Valkenhof

BBL-opleidingsplaats Verzorgende

Valkenswaard
24 - 32 uur
Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

HBO Stagiaire Sportkunde - Maashorst Reek

Reek
24 - 32 uur
Avoord

Meewerkstage Recruitment

Etten-Leur
28 - 32 uur