Verpleegkundige N5/N6 Oss

Wij vragen

Breederzorg Thuiszorg is op zoek naar verpleegkundigen (HBO) die zich kunnen vinden in onze missie: zorg verlenen zoals we deze zouden wensen voor onze eigen vader, moeder of partner. Kun jij je hierin vinden? Lees dan snel verder!

Ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Geeft het je een fijn gevoel wanneer een hulpbehoevende je met een lach uitzwaait na een bezoekje? Wellicht is de functie van Verpleegkundige (niveau 5) in dat geval wat voor jou! In deze rol help je cliënten bij hun persoonlijke basiszorg. Daarbij voer je voorkomende verpleegkundige voorbehouden en risicovolle handelingen uit. Dit alles met het doel om de zelfredzaamheid van een cliënt zo goed mogelijk te stimuleren. Dankzij jouw inzet houdt een cliënt de regie in handen!

Werkdag als verpleegkundige (niveau 5)

Een nieuwe werkdag, de cliënt kijkt al uit naar je komst! Vandaag verzorgen jullie samen de intake van deze cliënt, om op basis daarvan aan een verpleegplan te werken. Met collega’s zorg je voor de uitvoering van het verpleegplan. Dit doe je niet alleen met interne collega’s, je onderhoudt ook het contact met externe partijen. Denk aan een huisarts, fysiotherapeuten en soortgelijke hulpverleners. Vergeet voor vertrek niet even naar het privéleven te informeren bij de cliënt. Speelt er nog iets bijzonders? Komt er wellicht nog een familielid langs?

Niet alleen bied je hulp aan cliënten. Ook neem je verschillende andere taken op je! Zo bied je begeleiding aan leerlingen bij hun opleiding, neem je administratieve werkzaamheden op je en voer je organisatorische taken uit. Daarbij behoort deelname aan werkoverleggen en cliëntbesprekingen bij het werk van een verpleegkundige (niveau 5).

Dit verwachten we van jou:

 • Je bent in het bezit van het diploma Verpleegkundige (niveau 5/6);
 • Je bent BIG geregistreerd en het aanvragen van een VOG is geen probleem voor je (kosten voor de VOG worden vergoed);
 • Je bent zelfstandig, staat stevig in je schoenen en je bent een doorzetter;
 • Je voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit waar Breederzorg Thuiszorg voor staat;
 • Je bent flexibel, communicatief en klantgericht ingesteld;
 • Je spreekt goed Nederlands en bent in bezit van een rijbewijs en een auto;
 • Je bent woonachtig in de regio Rosmalen, Oss, Uden, Veghel, Eindhoven of Helmond;
 • Je beschikt over digitale vaardigheden om goed met smartphone en tablet om te kunnen gaan.

In het kader van de wet WKKGZ vragen wij alle nieuwe medewerkers om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), deze wordt uiteraard vergoed door Breederzorg*. Ook het opvragen van referenties is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Ons aanbod

Wat krijg je van ons?

 • Een goed salaris ingeschaald in FWG 50 (minimaal €3177,- tot maximaal €4264,- per maand);
 • Telefoon van de zaak met onbeperkt bellen en internet;
 • Je bent lief voor onze cliënten en collegiaal naar collega’s
 • Mogelijkheid om gebruik te maken van een auto of scooter van de zaak (vanaf 25 werkuren per week);
 • Ruime doorgroeimogelijkheden;
 • Vakantietoeslag 8% en een eindejaarsuitkering 8,33%
 • Tablet voor toegang tot het elektronisch cliënten dossier;
 • Gratis deelname aan verschillende geaccrediteerde cursussen (V&VN);
 • Gratis* opleidingsmogelijkheden tot gespecialiseerd Verpleegkundige;
 • Een arbeidsovereenkomst met Breederzorg Thuiszorg met uitzicht op een vaste baan. De uren zijn in onderling overleg vast te stellen (wisselende diensten en bereikbare dienst volgens rooster).

Breederzorg Thuiszorg is in 2019, 2020 en 2021 uitgeroepen tot beste werkgever. In 2022 zijn we zelf uitgeroepen tot beste werkgever en branchewinnaar VVT van heel Nederland (Bron Effectory)! Help jij mee om ook de komende jaren tot de beste werkgevers te horen?

Word de nieuwe ster in ons team

Ben jij onze nieuwe ster, waarbij cliënten niet kunnen wachten tot je weer langskomt? Breederzorg Thuiszorg biedt een collegiaal en gezellig team, welke niet kan wachten om je te ontmoeten! Naast de serieuze gesprekken is er bij ons voldoende ruimte om te lachen en minder belangrijke zaken te bespreken. Niet voor niets zijn wij onlangs weer uitgeroepen tot “Beste werkgever van Nederland”. Wij vinden het belangrijk dat je met een lach op het gezicht naar je werk gaat!

Is dit nog niet voldoende om te solliciteren naar deze functie? In dat geval verklappen we alvast dat we jaarlijks hele gezellige teamuitjes organiseren voor de hele organisatie.

Interesse?

We hebben ruimte voor meerdere kandidaten. Werktijden kunnen in overleg worden afgestemd op jouw voorkeuren. Wij bieden Arbeidsvoorwaarden conform de CAO-VVT, aangevuld met gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. autoregelingen, eindejaarsuitkering en opleidingsmogelijkheden. De arbeidsovereenkomst is voor eerste instantie voor zeven maanden, met de mogelijkheid tot een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Contact
Ben je geïnteresseerd? Klik dan op onderstaande knop. Heb je nog vragen dan willen we deze graag beantwoorden. Je kunt bellen naar ons kantoor in Uden op 0800-1232 en vragen naar Corina van HR. Ook kun je een email sturen naar HR@breederzorg.nl

Tot snel!

Contact

Corina van Doorne
HR Adviseur
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures